Ik ben een woordkunstenaar met dyslexie, let maar op!

Graag wil ik je op iets attenderen voordat je mijn blogs gaat lezen. Dit heeft te maken met iets waar ik al mijn hele leven tegenaan loop. Sterker nog ik heb mij hier nogal voor geschaamd dus dat ik dit nu ga delen met je is al een enorme winst voor mij als persoon. Dus hier komt het….

Lysdectisch, dyslectie of toch dyslexie???

Ik heb een handicap mijn brein doet zo dyslexie dat een blog schrijven voor mij een uitdaging is. Je kan je ook afvragen of het een daadwerkelijk probleem is. Desalniettemin vindt ik het erg leuk om te doen. Hierdoor kan het gebeuren dat je soms een fouD(????) tegenkomt. Zo kan het zijn dat sommige zinnen niet helemaal lopen zoals het hoort, Er wat D/T foutjes in staan. Ook kan het zijn dat sommige zinnen eindeloos lang zijn omdat ik graag heel veel vertel in een zin.

Het kan dus zomaar gebeuren dat als ik begin met typen en ik denk dat ik bijna bij het einde van een zin ben, ik toch nog besluit om er een extra komma in te zetten, zodat ik mijn punt kan maken met betrekking tot lange zinnen zodat ik kan doen wat ik leuk vind en dat is namelijk kennis delen. 

Dus met deze allereerste blog wil ik jou dus wijzen op dat ik hier ontzettend uit mijn comfortzone stap. Oefening baart kunst, dus als ik beter wil worden in het schrijven zul jij als lezer toch af en toe door mijn beginners foutjes moet kijken. Het belangrijkste van een blog lezen is dat je de strekking en de boodschap van het verhaal eruit kan halen.

Laten we elkaar helpen

En ik wil jou dus gelijk iets vragen; als jij een foutje ziet en je stoort je er gigantisch aan, wil je deze dan met mij delen, zodat ik deze fout eruit kan halen. Hiermee help jij mij en ik blijf toffe dingen delen. Wil jij ook over bepaalde angsten heen stappen of uit je comfortzone gaan waardoor je meer speelruimte krijgt in je leven check dat het online Kickstart Programma.

Veel lees plezier, geniet, lach om mijn dyslexie fouten en haal de diepe boodschap die ik deel eruit voor je eigen gewin????!

Groeten,

Paul

Deel deze post met vrienden

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op email
Deel op whatsapp

Dit wil je niet.

Mijn mails zijn de basis voor vitale mannelijkheid en staan bom vol praktische kennis, pijnlijke eye-openers en zijn anti-therapeutisch.

*Je kunt je altijd met 1 klik uitschrijven, als je te gezond wordt.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top