HET ASSESSMENT

Dat je direct inzicht geeft in hoe jij:

JOUW MANNELIJKE VOORBEELD DOET ER TOE

Je herkent het vast wel of je hebt het zelf gemist, een goed mannelijk voorbeeld. Wat heb jezelf onvoldoende of niet  gekregen of ontvangen van je vader dat je absoluut wel niet wilt doorgeven aan jouw (toekomstige) kinderen?

Je bent dankzij en doordat je vader was wie hij was, de persoon die je nu bent. Met al je kwaliteiten en uitdagingen. En ondanks dat je vader het met de beste bedoelingen heeft gedaan, zit jij wel met deze uitdagingen, blokkades en belemmerde overtuigingen.

En jij wilt het anders (gaan) doen. Of eigenlijk je vindt dat je het van jezelf anders moet doen. Toch doe je onbewust precies hetzelfde als je vader. 

Kort

Binnen 60 minuten weet je wat je echte problemen zijn en waar de oplossingen liggen.

Krachtig

De uitkomst is effectief en direct toepasbaar. Je kan gelijk aan de bak.

Koers gericht

Geen gezweef, moeilijke woorden of lange uitleg. Iedere vraag is duidelijk, net als de uitkomst.

HELDERHEID GEEFT GERICHTE ACTIES

Tijdens het Assessment krijg jij inzicht in wat jou nu weerhoudt om de vader en partner te zijn die je wilt. Dit creëert  helderheid en maakt zichtbaar welke acties jou ondersteunen om Vitaal Leiderschap te bereiken.

WIE IS JE COACH

Paul Folmer

De afgelopen 7 jaar heb ik met een achtergrond in sport, orthomoleculaire therapie en NLP meer dan 200 mannen begeleid naar een vitaal leiderschap.

Dankzij persoonlijke issues en mijn eigen nalatenschap aan mijn zoon Odin verdiepte ik mijn zoektocht. Wat de oplossing is op het gebied van gezonde mannelijkheid, vitaliteit, vermogen, relaties en vaderschap.

De oude principes van de mannelijke archetypes en de moderne wetenschap blijkt een winnende combinatie te zijn.

De oplossing is verantwoordelijkheid en gerichte actie.

NU OF NOOIT

Datum: Zelf in te plannen
Locatie: Achter je computer via Zoom
Met wie: Jij en ik 
Kosten: € 50,- incl. btw 

Waarom het zo goedkoop is omdat je geen tijd te verliezen hebt. Je kwaliteiten, uitdagingen en skills hebben je tot hier gebracht maar kunnen je niet verder helpen. Het is tijd om de opbouwende en sturende confrontatie aan te gaan om met deze uitkomst verder te komen.

KLAAR VOOR De VOLGENDE STAP

Scroll naar top