Afrekenpagina - OerOuders

Gratis masterclass

Hoe je voor de ander blijft kiezen in de moderne tijd

Deze pagina doorloop je zodat wij alle informatie hebben zodat jij optimaal gebruik kan maken van de GRATIS masterclass. 

Toon besteloverzicht
€0,00
Product Subtotaal
Hoe je voor de ander blijft kiezen in de moderne tijd - online training  × 1 0,00
Subtotaal 0,00
Totaal 0,00

Email adres

Gegevens

Extra informatie

Samenvatting

Product Subtotaal
Hoe je voor de ander blijft kiezen in de moderne tijd - online training  × 1 0,00
Subtotaal 0,00
Totaal 0,00

Betaling

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

5/5

Het meest waardevolle is hoe open en verbonden je kunt zijn in een groep mensen die je niet kent. Om te beseffen dat ik voor mijn vrouw op de eerste plek sta en we elkaar nooit uit het oog verliezen. Dank voor deze prachtige reis.

5/5
Omdat de connectie die maakt, weg van je normale leven en echt in verbinding zo bijzonder is.Je heel veel inzichten krijgt over jezelf, partner en je relatie. Hierdoor kan je samen verdiepen, tot elkaar komen en mooie stappen maken. Dit gun je iedereen
5/5

Samenwerken aan je relatie is nog belangrijker dan de gebruikelijke aanwezige onderhoudscontracten die wij wel afsluiten voor de auto’s en huizen. Een relatie veranderd continue door wat wij meemaken en dat moet je bewaken.