Ben jij klaar voor

De Testosteron Revolutie

Sta sterk in je vitaliteit en gezonde mannelijkheid

concreet en doelgericht

voor offline gezondheid

Het verschil tussen een stier en een os...

De stier heeft vitale ballen en staat krachtig in het leven. Het testosteron giert door het lijf omdat dit in overvloed wordt gemaakt in zijn ballen. Vol kracht, passie, richting en energie neemt hij het leven. Waar de os grazend in de wei zonder testosteron en zonder ballen zich voor een karretje laat spannen.

De Vraag:  Jij weet wie je wil zijn. Welke kies je?

Het verschil tussen de stier en de os laat duidelijk zien wat testosteron doet voor het mannelijk geslacht. En juist hier ligt een groot probleem voor de hedendaagse man. Het testosteron gehalte daalt met de jaren en dankzij de moderne leefstijl ligt gezonde mannelijkheid onder vuur. Wellicht merk je hier zelf ook al het nodig van. De fut is eruit, de kracht neemt af, het libido daalt en mentale scherpte is er ook niet meer. Dit zijn voortekenen dat het testosterongehalte aan het dalen is. Met als gevolg dat je langzaam veranderd in een os. 

De Problemen van vandaag de dag

Testosteronniveau t.o.v. 30 jaar geleden
-40%
Mannen met overgewicht
53,2%
Mannen met chronische ziekten
53%
Mannen met hart- en vaat ziekten
11,5%
Burn-out klachten (fysiek of mentaal)
1,2 miljoen
Onvruchtbare mannen
10,2%

* Nederland telt: 8,6 miljoen mannen

Klachten bij een laag testosteron

De mannelijke vitaliteit terug op zijn hoogtepunt!

De revolutie voor een krachtig, vitaal en energiek lijf

In deze training leer je:

Waardoor het komt dat de mannelijke vitaliteit onder vuur ligt

Welke positieve effecten testosteron heeft op jouw vitaliteit

Waarom bewegen en trainen belangrijker zijn dan ooit

Welke testosteronkillers je beter kan laten liggen op je bord

Waarom acute stress en diepe ontspanning krachtbronnen zijn

Aan het einde van de training heb jij je actieplan af. Gericht, helder en concreet en ben je klaar voor dé revolutie in jouw vitaliteit.

De Revolutie zoekt nog stieren

Ben jij er klaar voor?

Als jij klaar bent met je futloos of leeg gezogen zijn, ‘mist’ in je hoofd ervaren of merk jij een vermindering van je fysieke kracht.

Dan ben jij klaar voor een revolutie want dit alles hangt samen met een laag testosteron-niveau.

De Testosteron Revolutie is een compacte training voor jou als man als je meer uit je lijf en vitaliteit wil halen. Aan wil pakken om meer levenskracht te creëren zodat je door willen pakken om een optimale gezondheid te realiseren.

Gezondheid is niet te koop

De juiste kennis wel om het te verkrijgen

Ongeacht je leeftijd, testosteron speelt een essentiële rol in jouw leven. Of je het nu wil of niet. De maatschappij doet er alles aan om jou van het gezonde pad te krijgen. Door afleiding, verleiding en klein maken en houden van gezonde mannelijkheid. Waardoor er tekorten ontstaan en je onvoldoende staat voor wie je bent en kan zijn. Zodra jij uit de kudde stapt, start je met bouwen aan een meedogenloos krachtige  gezondheid.

Wat is essentieel voor deze meedogenlozen krachtige gezondheid… EEN KENNIS REVOLUTIE naar vitale mannelijkheid?

Kennis waardoor zelf regie de enige vervolg is. Hierdoor ben je niet afhankelijk van andere maar ben je zelf in staat om te blijven schakelen en bouwen aan je optimale gezondheid. Met als doel het lichaam geven wat het nodig heeft, zodat jij krijgt wat je wilt!

Geen trend of hype maar een fundamentele basis waar je op kan blijven vertrouwen. 

 

Hoe ziet het online programma eruit?

De inhoud van de 8 modules

Les 1. Testosteron maakt de man

Welke invloed heeft testosteron op jouw mannelijke vitaliteit. Ontdek wat ervoor jouw te behalen is als je jouw testosteronlevels jeugdig en op pijl hebt en behoud.

Les 2. De mannelijke vitaliteit onder vuur

Wat is de oorzaak waarom de mannelijke vitaliteit achteruit holt. En waar komt jouw gezondheid vandaan. Om vervolg de stap te maken richting, vitaler, krachtiger en energieker zijn en voelen.

Les 3. Gericht onderzoek

Met hagel schieten in de hoop iets te raken brengt je niet dichtbij je doel. Wat wel werkt is meten is weten. Hierdoor ben je instaat  gericht scherp te stellen en raak je bullseye van jouw vitaliteit

Les 4. Mannenvoer

Kom er achter hoe je het speelterrein van testosteron positief beïnvloed dankzij je voeding. Waardoor je kan bouwen aan vitaal fundament en lichamelijke en mentale blokkades links kan laten liggen.

Les 5. Revolutie training

Beweging en training maakt je vitaler en gezonder dat weet iedereen wel. Maar hoe creëer je nu een effectief werkbaar en doelgericht trainingsschema dat volledig aansluit bij jouw wensen. In deze module leer je hier meer over.

Les 6. Ontspannen acties

Constante spanning put je  lichaam uit en ontspanning en zelfgekozen kortdurende spanning brengt vitaliteit in je lijf. Wat werkt en hoe zet je het in.

Les 7. De impact van verslapping

Kom erachter waarom structuur, routine en rust pijlers zijn die meer effect hebben dan je denkt. Maak jou routines prepareer je lichaam voor dat wat er komen gaat. 

Les 8. Jouw Testosteron Revolutie actie plan

Alles wat je in deze training hebt geleerd wordt in deze module samengevoegd  tot een 100 dagen actie plan. Zonder plan geen resultaat en dat is nu juist wat je wilt!

Maak kennis met je coach

Paul Folmer

Voor mij is gezondheid een van de belangrijkste zaken in het leven. Zonder je gezond lichaam ben je nergens en kom je nergens. Wil je wat bereiken, dan zal je lichaam in staat moete nzijn de handelingen en acties uit te voeren die daar voor nodig zijn. Lukt dat niet heb je een probleem. 

En voor mij kwam het testosteron probleem al vroeg naar voren. Een van mijn ballen was niet ingedaald en de operatie kwam net op tijd. Anders was ik nu onvruchtbaar en had ik een leven lang hormonale problemen gehad. Zo fragiel en tevens ook zo krachtig is het lichaam in het zelfherstellend en optimaliserend vermogen.

Om die reden ben ik Health Elements gestart om mannen te helpen hun optimale gezondheid te verkrijgen zodat ze alles uit het leven kunnen halen.

Ervaringen van anderen

Twijfel Je Nog? Doe Mee Zonder Risico

De “Zou je dat nou wel doen?” Garantie.

Dat is wat collega ondernemers tegen ons zeggen als we vertellen over onze garantie:

Probeer De Testosteron Revolutie voor 30 dagen…100% zonder risico.

Kijk, het leven bestaat al uit genoeg risico’s. Investeren in een gezonde training moet daar niet nog eens bovenop komen. Ik sta voor de inhoud en kwaliteit van dit programma.

Heb je de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd, de acties toegepast in je leven en ervaar je 0,0 verschil. Stuur binnen 30 dagen een mailtje naar info@paulfolmer.nl en je krijgt je geld terug.

Zo kan jij zonder risico ontdekken wat De Testosteron Revolutie voor je kan betekenen.

(oftewel, de enige die risico loopt zijn wij)

“Maar daar gaan mensen toch misbruik van maken?”

Waarschijnlijk een enkeling wel.

Maar daar hoeft die andere 99% niet de dupe van te worden.

Start Vandaag met de online training en breng je mannelijke vitaliteit in top conditie.

Van € 149,-

Voor € 149,-

Wat anderen zeggen over de testosteron revolutie

Veelgestelde Vragen

Dit programma is voor mannen die meer uit hun vitaliteit en lijf willen halen. Voel jij je futloos, leeg gezogen of ervaar jij vermindering van fysieke kracht of 'mist' in je hoofd. Kom je niet tot aanpakken en doorpakken als het gaat om je gezondheid of lichamelijke klachten. Dan is dit programma voor jou. Want al deze 'issues' vallen samen met een laag testosteron-niveau.

Testosteron is het man-makend hormoon. En juist dit hormoon ligt door de huidige moderne tijd zwaar onder vuur. Met als gevolg dat het testosteron gehalte de afgelopen jaren met gemiddeld 40% is gedaald. Hierdoor ontstaan er voor mannen fysieke en mentale uitdagingen en als deze niet worden aangepakt resulteert dit in, ziekten, overgewicht energieloosheid, libido verlies en zelfs depressiviteit. Het is voor jou als man belangrijk om je testosteron op pijl te hebben, te houden zodat je vol levensenergie zit en  gezond oud wordt zonder lichamelijke en mentale beperkingen.

Ja zeker kan dat. Je zou bij de aankoop zijn e-mailadres kunnen invullen of als het een cadeau is later via de klantenservice het e-mailadres laten aanpassen. Zo kan je man of partner starten wanneer hij wilt. 

Na betaling heb je direct toegang. Je kunt dus binnen een paar minuten al aan de bak met De Testosteron Revolutie'.

Een paar uurtjes afhankelijk van hoeveel tijd je neemt voor de opdrachten. Het echte werk begint natuurlijk nadat je alle modules hebt afgerond. Het voordeel van zo'n programma als dit is dat je alles zo vaak je wilt kunt terugkijken.

De testosteron Revolutie
Voor vitale mannen