Op EigenKracht

Claim de regie over je leven

De vitale injectie voor een vrij leven waar je gelukkig van wordt

Grip op je leven verloren?

Als je wilt leren hoe je zelf de regie terug kan pakken over je leven zonder dat je daarvoor alles en iedereen verliest, dan ga je dat nu ontdekken hoe dat kan.

In deze steeds veranderende wereld loop je constant tegen de uitdagingen aan van chaos, obstakels en tegenslagen. De veranderingen zijn daardoor verre van ondersteunend. Integendeel je begeeft je constant op glad ijs en de structuur die je wilt smelt weg als het te heet onder je voeten wordt.
Dus zorg je ervoor dat je constant de weg kiest die voor jou uitgestippeld wordt. Dit bied je een beetje houvast in de veranderende chaos.

Maar er is een antwoordt waarmee je de regie over je leven terug kunt pakken. Zelfs in de chaos van obstakels en tegenslagen. 

In een wereld die draait op gemak en comfort heb je twee keuzes: meegaan met de menigte of trouw blijven aan jezelf. Op EigenKracht helpt je om dat laatste te doen.

Dit concrete en prachtig vormgegeven programma helpt bij het ontdekken wat werkelijk belangrijk is voor jou. De 9 modules van Op EigenKracht geven je de tools om te muren van de opgelegde beperkingen te slopen en de juiste koers in te slaan, gebaseerd op wie jij bent en wat je bereiken wilt. Het resultaat… Orde in de chaos, een vitaal krachtig lichaam, verbeterde relaties en leven naar je passie. Niet met trucjes, maar een passend en werkende leefstijl.

Door de jaren heen heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt, maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die zó gepassioneerd is over zijn vak en in staat is om vrij gecompliceerde, maar ongelooflijk belangrijke theorie, praktisch en toepasbaar te maken.
Jaap Hulsmann
Business coach
5/5

Jouw eigen handelen geeft je het resultaat

Een vitaal lijf, overzicht en flow in je leven, zowel privé als zakelijk

Simpel

Gedoe heb je al genoeg. Daarom ga je voor simpel en effectief. Negen modules. Negen opdrachten. Drie thema's. Één resultaat: een vrijer leven

Toepasbaar

De inhoud zal je aan het werk zetten, maar de gerichte concerten acties en opdrachten zorgen voor gemakkelijke dagelijkse toepasbaarheid.

Richting

Deze training ondersteund jou om op eigen kracht aan de slag te gaan. Het bevat de belangrijkste aspecten die je nodig hebt om je koers te bepalen.

Tijd voor een vitale injectie

Breek los van opgelegde beperkingen

In een wereld waarin de menigte en gemak de route bepalen is het lastiger dan ooit om koers te houden op je pad. Door de druk van buiten voelt het alsof je in een vorm gegoten wordt die niet bij je past. Wat resulteert in beperkende gedachten, een lichaam dat je tegenhoudt en je acties gevoelsmatig de kracht hebben van losse flodders.

Het is tijd voor een vitale injectie voor geluk en regie. En die vitale injectie dat ben jijzelf, als je gaat Op EigenKracht. Want als jij zelf de touwtjes in handen neemt, vergroot je de impact en de vrijheid die je ervaart in je leven. De keuzes die je maakt zullen niet alleen je leven in de richting sturen die jij op wilt, maar zal ook vanuit flow en overzicht. Tegelijkertijd creëer je ook een vitaal krachtige mindset en lichaam dat weerstand biedt tegen dat wat het leven op je afvuurt.

Waar gaat het mis

Iedereen heeft constant een keuze die gemaakt moet worden.
Blijf je bij jezelf of geef jezelf uit handen. 

Evolutionair kiezen we voor de keuze die wordt opgelegd.
Het pad van de massa.

Vastgezet in kaders waar je aan moet voldoen.
Vormgegeven door iedereen behalve jij zelf.

Want doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
En als je dan toch je kop boven het maaiveld uitsteek word je met de grond gelijk gemaakt.

Met het gevolg dat je kiest voor wat de massa wilt.
De 13 in een dozijn mentaliteit net als de rest. 
Want jezelf zijn en je passie volgen zit er niet in.

Met als gevolg dat je leven een chaos wordt.
Je lijf een zwak wrak.
Je toekomst wazig.
En je droom ongrijpbaar.

Veel vinden rust in de chaos door de afleiding die geboden wordt.
Je telefoon, streamingdiensten en fastfood.

Wat ervoor zorgt dat je op korte termijn je goed voelt.
En daardoor wordt de noodzaak nog kleiner om de regie terug te pakken in je leven.

Zonder regie.
Zonder richting.
Zonder een vitaal krachtig lichaam.

Blijf je verstijft op het pad van de massa hopend op die ene uitweg.
Maar de oplossing is dichter bij je dan je denkt.

Want dat ben jij!

Als jij kiest voor jezelf vind je de afslag naar je eigen koers.
Kan je jouw pad bewandelen en blijven volgen.

Op EigenKracht.

"The quality of life depends on the quality of the questions you ask" wordt wel eens gezegd. De vragen waar Paul je over laat nadenken zorgen echt voor goede, vernieuwende inzichten en alleen al daarom is het je tijd meer dan waard om hier even de tijd voor te nemen.
Emile Ruig
Online marketing specialist
5/5

Pak vitaal & krachtig de regie over je leven

En giet het leven de juist vorm

Hoe groter de chaos, des te verder je van huis bent. Door orde op zaken te stellen en overzicht te creëren in datgene wat je afleidt, van dat waar het daadwerkelijk om gaat. Daardoor kom je dichter bij de kern. De oorzaak van het gevolg.

Het leven krijgt de vorm waarin je het giet. Je oude keuzes zijn de oorzaak van het gevolg waar je nu mee moet dealen. Als je stop met ja zeggen tegen dat wat je niet meer dient. En vooral ja gaat zeggen tegen dat wat je echt wilt en wat je nodig hebt. Dan zal je leven de vorm krijgen waarin jij het wilt hebben.

Een dag dat je tegenwerkt is verre van ideaal, dus creëer een voedend structuur voor je dagen. Met een gedegen structuur ga je alles uit je dagen halen. Want je geeft en bied aan wat je nodig hebt voor het gewenste resultaat. Start sterk en eindig voldaan dat is waar jij je op gaat richten.

Je gezondheid is een ruilhandel waarbij jij je startkapitaal van je ouders meekrijgt. Dit wil niet zeggen dat je het hier mee moet doen, maar rood staan is dodelijk. Doe de kennis op om te investeren en te sparen in je kapitaal, om af en toe als het moet een prijs te kunnen betalen.

Eet je bagger of draai je op premium brandstof? Daag jij het lichaam uit om sterker te worden en krijgt het lichaam wat het nodig heeft. Zo ja dan krijg jij terug wat je wil, een krachtig, vitaal en aantrekkelijk lichaam. Het komt allemaal neer op dagelijkse gewoontes die je helpen dit te verkrijgen.

Zolang je de stress aan kan, neem je deel aan het leven. Zonder stress kan je niet bestaan, maar te veel maakt het leven niet bepaald beter. Goed kunnen switchen tussen actief zijn en een diepe ontspanning zorgt dat je gemakkelijker meer aan kan. Het draait om de juiste balans.

Spendeer jij je kostbare tijd goed of geef jij het verkeerde alle aandacht. Wat je aandacht geeft groeit, dus is het verstandig om de juiste dingen de aandacht te geven die het verdient. De kwaliteit van de onderdelen van het levenswiel helpen je om je te richten op de juiste zaken. Zodat jij gaat doen wat je te doen hebt.

Het doel is niet de eindbestemming of de reden waarom je op deze weg bent. De inzichten, kennis, vaardigheden en competenties die je daarbij eigen maakt, maken dat het doel de moeite waard is. Maar wat is het dat je echt wil? En wat heb je nodig om deze weg in te slaan.

Richting. Ontspanning. Consistentie. Krachtig handelen. Starten zonder richting brengt je overal waar je niet wilt zijn. R.O.C.K. brengt je verder omdat je gericht in beweging komt. Onderweg zijn betekent ook bijsturen. Controleren of je koers houdt is net zo belangrijk als je weg bepalen.

Wie is paul

Mijn naam is Paul en ik heb de afgelopen jaren meer dan honderden mensen gecoacht naar meer vitaliteit, vrijheid, verbinding en vertrouwen. In de huidige maatschappij is dit nog niet zo eenvoudig. We leven in een wereld dat ervan overtuigd is dat de massa bepaald. En hierdoor is de verbinding met jezelf ondergeschikt geraakt. 

Er is geen quick fix, er is geen pil dat ons terug brengt naar hoe het was. We moeten er zelf voor zorgen. Daarom ben ik gestart met de Mankracht Academie. Een veilige plek waar jij jezelf kan gaan (her)ontdekken. Zonder masker. Zonder schaamte. Zonder onderdrukking. En kan verbinden met je Hart, Kern & Lichaam. Het is nu jouw tijd. Sterker. Krachtiger. Liefdevoller. Zorgzamer. Doelgerichter.

Inmiddels een aantal keer om de tafel gezeten met Paul, om mijn persoonlijke struggles te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing.Ik ben terug op mijn oude route en sta weer positief, energiek en een stuk gezonder in het leven.
Bas
5/5

Vrijheid door controle

Iedereen wil wel iets.
De meesten wachten tot ze het vanzelf krijgen.

En wachten daarom hun hele leven op dat ene moment of die ene persoon.
Maar je moet het zelf doen, Op EigenKracht met een beetje hulp als je het niet voor elkaar krijgt.

Je bent zelf de persoon die het resultaat realiseert, maar zelf alle kennis hebben is onmogelijk. Daarom beweeg je alle kanten op zonder enig resultaat.

De frustratie wordt steeds groter en de ergernissen ook. Een duidelijke structuur en gewoontes die jou ondersteunen zijn de oplossing.

Wat zou het voor jou betekenen als je de kwaliteit van je gezondheid kan verbeteren?
Wat zou het voor jou betekenen als je de chaos in je leven vaarwel kan zeggen?
Wat zou het voor jou betekenen als je eindelijk tijd hebt om te doen wat je het liefste zou willen doen?
Maar vooral… Wat zou het voor jou betekenen als je eindelijk een vrijer leven zou leiden zonder opgelegde beperkingen?

Zeg dan nu ja en pak door. Kies voor jezelf. Kies voor vrijheid en realiseer het Op EigenKracht.

Op EigenKracht

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De tijdelijke korting is vervallen.

EigenKracht

De vitale injectie voor je leven
€120
20 TIJDELIJKE ACTIE PRIJS
  • 3 thema's
  • 9 modules voor EigenKracht
  • 9 digitale canvassen
  • Niet goed geld terug garantie

Meest gestelde vragen

Omdat iedereen het verdient om op eigen kracht en dankzij de eigen kracht het leven invulling te geven. Om te breken met opgelegde beperkingen en een vitaal krachtig lichaam te creëren. 

Een online programma met negen modules, met elke een video en een digitaal canvas. Deze modules zijn onderverdeeld in drie thema’s met Éen resultaat tot gevolg, Een vrijer leven!

Op EigenKracht is voor iedereen die zijn leven een vitale injectie wil geven. Om te kunnen doen wat je altijd al hebt willen doen. Eindelijk kan breken met patronen en blokkades zodat je een vrij leven kan leven.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

De "Waarom zou je dat doen?" Garantie

Mijn collega-ondernemers verklaren mij voor gek maar ik vind het niet meer dan normaal.

Probeer ‘Op EigenKracht’ voor 14 dagen…

100% zonder risico.

Het is heel simpel, er is al genoeg om je druk om te maken. Een investering in een onlineprogramma hoort daar zeker niet bij.

Ik sta volledig achter de kwaliteit en de inhoud van het programma. Helemaal gekeken naar de prijs en de daadwerkelijk inhoud.

Heb je de training en de modules doorgenomen, de opdrachten uitgevoerd en ook toegepast in je leven en ben je niet onder de indruk? Stuur dan binnen 14 dagen een mail naar info@paulfolmer.nl en je krijgt je geld terug.

Zo kan jij zonder je druk te maken, de training Op EigenKracht ontdekken en de impact die het gaat maken.

“Ben je niet bang dat mensen daar misbruik van gaan maken?”

Het kan zomaar dat er iemand is die dat doet. Wil niet zeggen dat de andere 99% daardoor deze garantie niet kan krijgen.

Ben je hier aangekomen dan kan je niet anders dan aanpakken

Neem de regie terug in eigen hand

Er is namelijk iets dat aan je knaagt anders was je nu niet hier. Iets in je is op zoek naar meer of naar beter.

Ondanks dat zal je wellicht wel willen weg klikken vanwege dat stemmetje in je hooft dat tegen je zegt dat je het wel kan zonder hulp of dat het nu niet het juiste moment is om te starten…

Maar met zo’n kleine investering heb je niets te verliezen en van alles te winnen. Omdat de meeste trainingen zo uitgebreid en eindeloos lang zijn, is Op EigenKracht anders. Want je gaat het ook doen op je eigen kracht. Daarom zijn de modules kort en wordt alleen de essentie besproken. Zodat je deze training afmaakt en ook nog is tijd overhoudt voor de rest.

Stel dat je maar een verbetering ziet van 10% in je gezondheid, levenskwaliteit en verder bent op je route van datgene wat je zo graag wilt. Wat een wereld van verschil zal dat dan al zijn voor je.

Als je niets doet, wordt de druk van wereld groter en word jij in de vorm gegoten van de massa. En verwijder je steeds verder van je eigen koers.

Dus pak de regie terug.

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Doorbreek je beperkingen. 

Op EigenKracht

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.