Health hack’s voor ondernemers

Voor mannelijke ondernemers die gezond in bedrijf willen zijn. No nonsense health coaching met doelgerichte aanpak. Presteer maximaal dankzij het High Performance Health Plan

Wil je eerst even bespreken of dit iets voor jou is, dat kan. In een gratis kennismakingsgesprek gaan wij hier dieper op in. Laten we een virtueel bakkie doen?

Werkend protocol

Je hebt maar één lichaam. Die verpesten is geen beste daad. Daarom wordt er een optimaal werkend protocol voor jou gemaakt die past bij jouw leefstijl en huidige situatie.

Complete expertise

Vanuit gedegen opleidingen en aantoonbare resultaten zorgen voor een totaal pakket aan kennis en kunde. Aan jou om deze te grijpen. Je voordeel eruit te halen en zelf te implementeren.

PersoonlijK aanpak

One size fits nobody. De pijlers waarmee wordt gewerkt staan vast en zijn complementair aan elkaar. Volledig maatwerk en op jou persoonlijke situatie afgestemd. 

Optimaal presteren

Vaak onnodig moe, je bedrijf op #1 waardoor je vergeet dat jij het bedrijf bent… Ben je van mening dat je kwaliteit laat liggen, omdat je niet optimaal presteert? Dan is het tijd voor een gerichte aanpak, geen moeilijke dingen, wel een concreet en helder plan gericht op jouw persoonlijke situatie. Een op maat gemaakt plan met 1 doel, RESULTAAT!

Gezondheid is een groot goed en als het niet optimaal is moet je er wat voor doen. Je kan mentaal wel alles eruit willen halen, maar als het fysieke stuk, zwak, ziek of ondervoed is houdt het al snel op. Als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg jij van het jouw lichaam terug wat jij wil. Een sterk gezond lichaam waarmee jij maximaal kan leven en presteren. Als jij dat wil is het tijd voor het High Performance Health Plan.

Gezondheid is naast een gift, 100% een keuze

Kies slim. Kies voor resultaat.

Een gedeelte van je gezondheid krijg je genetisch mee. Zie het als een ‘Gezondheidsbankrekening’ waar je startsaldo op is gestort door je ouders. Dit neemt niet weg dat je het hiermee moet doen. Als jij goede en slechte keuzes maakt voor je gezondheid dan neem je geld op en stort je geld bij. Zo ontstaat er een balans tussen inkomsten en uitgave.

Nu is het dat bizar veel keuzes die onbewust gemaakt worden een negatieve invloed hebben op jouw ‘gezondheidsbankrekening’. Wat inhoudt dat je saldo steeds lager en lager wordt. Met als diepte punt dat je wellicht in de min komt te staan.
En dan… word je ziek of krijg je klachten.

Beginnend vaak bij vermoeidheid, verslechtering van het eetpatroon, slaapproblemen, lager libido, dikker worden van je buik, de bijkomende klachten van pijn of meer stress met toppunt BURNOUT.

Als jij blijft kiezen voor korte termijn genot zal de langer termijn ellende groter en groter worden. Het blijft niet bij een beetje energiegebrek of dat kleine afdakje waardoor je je ‘gereedschap’ niet meer ziet. Het zal alleen maar erger worden.

Want als jij niet gaat luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, worden de signalen groter. 

De oplossing ligt in:

High Performance Health Plan voor mannen

Inhoud van de trajecten

Als eerst start jij met een gedegen intake om te bepalen waar jouw startpunt ligt, wat je doelen zijn of wat je wilt verbeteren doormiddel van het High Performance Health Plan.

Nadat jij jou HPH Plan hebt ga je deze stap voor stap integreren. In de eerste 3 maanden hebben wij wekelijks kort contact om stap voor stap het plan uit te rollen voor jouw doelstelling. Geen moeilijke stappen wel concrete kleine overzichtelijke stappen die je steeds verder brengen. Consistent kleine stappen zetten wint het altijd van af en toe heel veel doen. Daarom deel je het op, houd jij overzicht en kan je het écht integreren in jouw leven. 

Na 3 maanden van intensief contact en aanpassing zullen de check up momenten 1x per maand zijn voor onderhoud. Elk kwartaal testen we de vooruitgang doormiddel van een nieuwe EMB test. Dit is essentieel voor de optimalisatie van je plan. Elk kwartaal kunnen we dan aanpassingen doen om het uiteindelijk doel van jouw High Performance Health Plan traject te realiseren.

Wat ga je gegarandeerd krijgen

Voor wie is health coaching

Health coaching is voor mannen die lichamelijk willen winnen. Hun lichaam optimaal willen laten werken of willen dat die vage klachten eindelijk verdwijnen. Vol energie willen zijn, goed willen slapen, zich krachtig willen voelen door gerichte work-outs en een volledig voedingsadvies. Samen gaan we tot de kern en van daaruit wordt er voor jou een persoonlijk High Performance Health Plan gemaakt. Dit persoonlijke actieplan is alleen op jou van toepassing en is er om de beste versie van jou tot uiting te laten komen. Geen fysieke belemmeringen meer, door vol in jouw energie te staan en je lichaam te voeden met dat wat het nodig heeft.
Want als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft geeft het jou terug wat jij verdient!

Dus als jij klaar bent om echt gezond te leven. Goede keuzes te maken zodat dit KernElement zijn volle kracht levert, dan is het aan jou om de keuze te maken. Te gaan voor optimale Gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Wat doet of is een Health Coach

Je gezondheid is meer dan alleen fysiek goed in je vel zitten, het is ook mentaal en helder zijn in je hoofd.

Vanuit een complementaire aanpak  kijk ik vanuit alle kernElementen naar hoe jouw gezondheid eruit ziet en in elkaar zit.
De doelen en verbeterpunten verwerk ik in jouw persoonlijk High Performance Health Plan.

Een 360 graden beeldvorming is nodig omdat jij al je hele leven keuzes maakt op basis van wat jou geleerd is en wat jij je eigen hebt gemaakt. Jouw huidige situatie is hieruit ontstaan. Daarom is het onmogelijk om gelijk aan de slag te gaan met het eerste de beste wat naar vormen komt qua klachten. Als dit wel de werkwijze is ben je bezig met pleisters plakken in plaats van de kern aanpakken samen met jou.

Het is de samenwerking tussen de geleerde theorie en praktijkervaring. Deze gaan hand in hand en alleen zo ontstaat het resultaat dat je wil.
Het High Performance Health Plan moet passen in jouw huidige leefsituatie anders is het dweilen met de kraan open.

Het doel van Health coaching is dan ook kijken naar hoe jij jouw gezondheidsbankrekening zo gezond mogelijk maakt, dik in de plus komt te staan en daarmee in de groene cijfers. Zo zal voor de ene het goed werken om meer te ontspannen. En de ander wellicht meer moet gaan trainen, meer vet moet gaan eten of weer een ander juist de suikers moet laten staan. Het is een persoonlijk traject waar de verschillende health hack’s voor voeding, beweging, mentaal welzijn en ontspanning centraal staan.

Wil je weten of het High Performance Health Plan iets voor jouw is?
Klik dan hier en laten we dan een (digitaal) bakkie doen.

Heel mensen denken dat pillen de oplossing zijn terwijl dit alleen maar de ondersteuning is van jouw HPH Plan. Liever geen pillen natuurlijk, alleen soms kom je er niet onderuit. Het doel is in basis altijd échte voeding.

Leer wat je moet doen zodat je het na het traject zelf kan onderhouden. Geen levenslange trajecten of andere ongein maar een werkend protocol om jouw maximale gezondheid te ontketenen

De HPH Plan Trajecten

BASIC

High Performance Health Plan
1500 3 maanden
 • 12 contact momenten
 • 8 uur begeleiding
 • 24/7 onbeperkt vragenstellen
 • Uitgebreide intake
 • Persoonlijk HPH Plan
 • 1 X EMB test (t.w.v. €160)
 • Opvolgend trainingsschema
 • Voedingsadvies
 • 10% korting op jouw supplementen & altijd je supplementen op tijd in huis

MASTER

High Performance Health Plan
4000 12 maanden
 • 18 contact momenten
 • 20 tot 26 uur begeleiding
 • 24/7 onbeperkt vragenstellen
 • Uitgebreide intake
 • Persoonlijk HPH Plan
 • 3 X EMB test (ieder kwartaal & t.w.v. €320)
 • 1x ImuPro Compleet test (t.w.v. €520)
 • 6 opvolgende trainingsschema's
 • Voedingsadvies
 • 10% korting op jouw supplementen & altijd je supplementen op tijd in huis
 • Gratis Deelname Kickstart programma

PREMIUM

High Performance Health Plan
2500 6 maanden
 • 15 contact momenten
 • 12 tot 14 uur begeleding
 • 24/7 onbeperkt vragenstellen
 • Uitgebreide intake
 • Persoonlijk HPH Plan
 • 2 X EMB test (ieder kwartaal & t.w.v. €480)
 • 1x ImuPro Basic of Vega test (t.w.v. €220)
 • 3 opvolgende trainingsschema's
 • Voedingsadvies
 • 10% korting op jouw supplementen & altijd je supplementen op tijd in huis
 • Gratis Deelname Kickstart programma
Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.