Orthomoleculaire therapie voor mannen

Health Coach

Voor mannen die gezond willen worden of voor die man die extreem gezond wil zijn. No nonsense health coaching met een doelgerichte aanpak

Wil je eerst even bespreken of dit wel iets is voor jou is, dat kan. In een gratis kennismakingsgesprek gaan wij hier dan dieper op in. Boek hier direct in mijn agenda.

Werkend protocol

Je hebt maar één lichaam en die verpesten is geen beste daad. Daarom wordt er een optimaal werkend protocol voor jou gemaakt die past bij jouw leefstijl en huidige situatie.

Complete expertise

Vanuit persoonlijke ervaring en gedegen opleidingen zorgen voor een totaal pakket aan kennis en kunde, aan jou om deze te grijpen. Je voordeel eruit te halen en zelf te implementeren.

Holistisch & Persoonlijk

One size fits nobody. Jij bent uniek en dat moet ook behouden blijven. De pijlers waarmee wordt gewerkt staan vast. Maar jouw traject is maatwerk. Volledig op jou afgestemd vanwege gedegen onderzoek.

Hulp lijn ,CHECK

Kom je er zelf niet uit? Zie je door de bomen het bos niet niet meer? Dan is het tijd voor een gerichte aanpak, geen moeilijke dingen, wel een concrete en heldere aanpak gericht op jouw persoonlijk situatie. Een op maat gemaakt plan met 1 doel, RESULTAAT!

Gezondheid is een groot goed en als het niet optimaal is moet je er wat voor doen. Je kan mentaal wel alles uit je lichaam willen halen, maar als het fysieke stuk, zwak, ziek of ondervoed is houdt het al snel op. Als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg jij van het jouw lichaam terug wat jij wil. Een sterk gezond lichaam waarmee jij maximaal kan leven. 

Gezondheid is naast een gift 100% een keuze

Health Coaching

Een gedeelte van je gezondheid krijg je genetisch mee. Zie het als een ‘Gezondheidsbankrekening’ waar je startsaldo op is gestort door je ouders. Alle keuzes die je ouders en zelfs je grootouders etc. hebben gemaakt hebben invloed op de hoogte van jouw start saldo. 

Dit neemt niet weg dat je het hiermee moet doen. Als jij goede en slechte keuzes maakt voor je gezondheid dan neem je geld op en stort je geld bij. Zo ontstaat er een balans tussen inkomsten en uitkomsten. De ene keer geef je wat de andere keer neem je wat.

Nu is het dat bizar veel keuzes die onbewust gemaakt worden een negatieve invloed hebben op jouw ‘gezondheidsbankrekening’. Wat inhoud dat je saldo steeds lager en lager wordt. Met als diepte punt dat je wellicht in de min komt te staan.
En dan… word je ziek of krijg je klachten.

Beginnend vaak bij vermoeidheid, verslechtering van het eetpatroon, slaapproblemen, lager libido, dikker worden van je buik , de bijkomende klachten van pijn of meer stress. 

Je hebt je basisgezondheid gekregen bij de geboorte het is aan jou om de juiste keuzes te blijven maken, waardoor het leven vol zit met leuke uitjes, lekkere maaltijden, een drankje voor het genot en noem de rest maar op. Als jij blijft kiezen voor korte termijn genot zal de langer termijn ellende groter en groter worden. Het blijft niet bij een beetje energiegebrek of dat kleine afdakje waardoor je je gereedschap niet meer ziet. Het zal zich verslechteren met als gevolg mogelijkheid tot chronische ziekte.

Want als jij niet gaat luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft dat het anders moet, worden de signalen alleen maar groter. 

 

De oplossing ligt in;

 • Verminderen van alcohol
 • Bereiken van een gezond gewicht
 • Voldoende bewegen of lichamelijke uitdaging
 • Goede hormoonspiegels, vooral bij mannen
 • Voldoende vitamine en mineralen in het lichaam
 • De juiste voeding, persoonlijk afgestemd
 • Slaap kwaliteit verbeteren
 • Voldoende ontspannen en verminderen van stress

Health Coaching voor mannen

Inhoud van de trajecten

Als eerst start jij met een gedegen intake om te bepalen waar jouw startpunt ligt, wat je doelen zijn of wat je wilt verbeteren doormiddel van orthomoleculaire therapie/ health coaching.

Ook krijg je een persoonlijk en op maat gemaakt Actieplan die wij samen stap voor stap gaan integreren in het dagelijkse patroon. Geen moeilijke stappen wel concrete kleine overzichtelijke stappen die je steeds verder brengen. Consistent kleine stappen zetten wint het altijd van af en toe heel veel doen, daarom delen we het op zodat je het overzicht houdt.

Wat ga je gegarandeerd krijgen

 • Gedegen coaching door een Orthomoleculair Therapeut, Personal Trainer & Hormoonfactor trainer
 • Een coach die je altijd kan mailen en binnen 24 uur antwoord geeft.
 • Voedingsadvies
 • Supplementen advies
 • EMB Bloedtest (Energetisch Morfologische Bloedtest) voor een nog gerichter Actieplan
 • Trainingsschema

Voor wie is health coaching

Health coaching is voor mannen die lichamelijk willen winnen. Hun lichaam optimaal willen laten werken of willen dat die vage klachten eindelijk verdwijnen. Vol energie willen zijn, goed willen slapen, zich krachtig willen voelen door gerichte work-outs en een volledig voedingsadvies. Samen gaan we tot de kern en van daaruit wordt er voor jou een persoonlijk actieplan gemaakt. Dit persoonlijke actieplan is alleen op jou van toepassing en is er om de beste versie van jou tot uiting te laten komen, geen fysieke belemmeringen meer, door vol in jouw energie te zitten en je lichaam te voeden met dat wat het nodig heeft.
Want als jij het lichaam geeft wat het verdient geeft het jouw terug wat jij verdiend!

Dus als jij klaar bent om echt gezond te leven, goede keuzes te maken zodat dit KernElement zijn volle kracht levert dan is het aan jou om de keuze te maken. Te gaan voor Gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Wat doet of is een Health Coach

Je gezondheid is meer dan alleen fysiek goed in je vel zitten, het is ook mentaal en helder zijn in je hoofd.

Vanuit een holistisch beeld  kijk ik 360 graden rond naar hoe jouw gezondheid eruit ziet en in elkaar zit.
De doelen en verbeterpunten verwerk ik in een persoonlijk Actieplan.

De 360 graden beeldvorming is nodig omdat, jij al je hele leven keuzes maakt op basis van wat jou geleerd is en wat jij je eigen hebt gemaakt. De huidige situatie is hieruit ontstaan. Daarom is het onmogelijk om gelijk aan de slag te gaan met het eerste de beste wat naar vormen komt qua klachten. Als dit wel de werkwijze is ben ik bezig met pleisters plakken in plaats van de kern aanpakken samen met jou.

Het is de samenwerking tussen de geleerde theorie en praktijk ervaring. Deze gaan hand in hand en alleen zo ontstaat het resultaat dat je wil.
Het Actieplan moet passen in jouw huidige levenssituatie anders is het dweilen met de kraan open.

Het doel van Health coaching is dan ook kijken naar hoe jouw gezondheidsbankrekening zo gezond mogelijk is, dik in de plus komt te staan en daarmee in de groene cijfers. Zo zal voor de ene het goed werken om meer te ontspannen, waar de ander wellicht meer moet gaan trainen, meer vet moet gaan eten en waar de ander juist de suikers moet laten staan. Het is een persoonlijk traject waar voeding, beweging, mentaal welzijn en ontspanning centraal staan.

Boek hier direct jou G.O. sessie in mijn agenda

Heel veel denken dat dit Orthomoleculaire therapie is terwijl dit alleen maar de ondersteuning is van jouw plan. Liever geen pillen natuurlijk, alleen soms kom je er niet onderuit. Het doel is in basis altijd échte voeding.

Leer wat je moet doen zodat je het na het traject zelf kan onderhouden. Geen levenslange trajecten of andere ongein maar een werkend protocol om jouw maximale gezondheid te ontketenen

Paul is een echte expert in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander hoe je als ondernemer een optimale gezondheid creëert en behoud, zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt, maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die zó gepassioneerd is over zijn vak en in staat is om vrij gecompliceerde, maar ongelooflijk belangrijke theorie, praktisch en toepasbaar te maken.
Jaap Hulsmann
Business coach & transformatie expert
Inmiddels een aantal keer om de tafel gezeten met Paul, om mijn persoonlijke struggles te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing. Paul zit vol positieve energie, hij weet van zaken en kan jou echt overtuigen wat jij persoonlijk kan veranderen. Ik ben terug op mijn oude route en sta weer positief, energiek en een stuk gezonder in het leven.
Bas

De coachtrajecten

Health intake-consult & test

Een mooie opstap om gezonder te gaan leven.

 • Intake
 • Consult
 • Incl.EMB bloedtest voor een nóg gerichter plan
 • Gericht op maat gemaakt Orthomoleculair Actieplan
 • Vervolgconsult na traject (€100,- i.p.v. €125,-)
 • Tussentijds een vraag, stel hem gerust

Investering: €350
Duur: 2 afspraken
Sessies: Online of face-to-face

Tijd voor actie
Je merkt het aan alles want je lichaam houd je tegen om datgene te gaan doen wat je echt zou willen. Tijd om je lichaam 100% te gaan ondersteunen zodat jij van het lichaam krijgt wat je verdiend.

Herken je dit en wil je er vanaf?

Bierbuik
Manboobs
Laag Libido
Slaapproblemen
Overgewicht
Snel klaarkomen
Energie tekort / vermoeidheid
Depressie

Dan is het NU aan jou om de keuze te maken om dit aan te pakken en jezelf ervan te ontdoen. 

De garantie die ik je geef…
Er is altijd resultaat dáár waar jij voor gaat en je echt voor inzet!
Zonder actie en inzet geen resultaat dan kan het plan nog zo goed zijn. Jij bent de sleutel te succes.

Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor de eerste afspraak

Health traject intensief

Voor mannen die echt gaan voor gezondheidswinst

 • Krijg in kaart waar je op moet focussen
 • 2x EMB bloed test
 • 1e test voor een nóg gerichter plan
 • 2e test om het eindresultaat te zien
 • Hormoonprofiel in kaart krijgen
 • Gericht op maat gemaakt Actieplan met daarin o.a.
 • Trainingsschema's
 • Supplementen advies
 • Voedingsadvies
 • Onbeperkt vragenstellen 24/7
 • Vervolgconsult na traject (€100,- i.p.v. €125,-)

Investering: €877 – 1397
Duur: 3 maanden – 6 maanden
Sessies: Intake fysiek en daarna eerste 3 maanden elke week een afspraak (online 30 minuten) en daarna maandelijks (fysiek of online, 60 minuten)

Tijd voor actie
Je merkt het aan alles want je lichaam houd je tegen om datgene te gaan doen wat je echt zou willen. Tijd om je lichaam 100% te gaan ondersteunen zodat jij van het lichaam krijgt wat je verdiend.

Herken je dit en wil je er vanaf?

Bierbuik
Manboobs
Laag Libido
Slaapproblemen
Overgewicht
Snel klaarkomen
Energie tekort/ vermoeidheid
Depressie

Dan is het NU aan jou om de keuze te maken om dit aan te pakken en jezelf ervan te ontdoen. 

De garantie die ik je geef…
Er is altijd resultaat dáár waar jij voor gaat en je echt inzet!
Zonder actie en inzet geen resultaat dan kan het plan nog zo goed zijn. Jij bent de sleutel te succes.

Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor de eerste afspraak

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top

De eerste stap uit je comfortzone

Download het Ebook

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

 • Uit gelezen in maximaal 15 minuten
 • Ontdek wat jij NU kan veranderen voor het gewenste resultaat
 • Van vast geroest naar geolied door het leven

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.