Mankracht Target

Binnen 30 minuten zicht op waar jij je begeeft in jouw Mankracht Target. Wat jou de man maakt wie je nu bent en de gevolgen als jij je leven zo doorzet. Maar je ontdekt vooral hoe jij jouw Mankracht kan optimaliseren

De mannen van nu

Heb jij wel is stil gestaan bij de volgende gedachte: Zijn de mannen van nu hetzelfde als de man van vroeger? Nee, dat zijn ze niet. De man van nu is bij lange na niet meer zo krachtig zowel fysiek als mentaal als jaren terug. We hebben ingeboet in ons zijn omdat er van ons verwacht werd dat we ons anders gingen gedragen. Dit is geleidelijk aan gebeurt. En de uitkomst is zichtbaar in het Mankracht Initiatie Target.

De Mankracht-KernElementen zijn de onderdelen in ons leven wat ons de kracht geeft om te zijn wie we diep van binnen zijn. Onze Mindset, onze Gezondheid, onze Relaties en de Zingeving in het leven, bepalen wie en hoe wij zijn als man. De routekaart naar wie je echt bent ligt verscholen in deze vier elementen.

De onderdrukking van de ware en pure mannelijke energie laat duidelijk zijn sporen na in de samenleving. Jongens die geen man mogen worden omdat er een angst heerst voor juist die onvolwassen mannelijke energie. Daarom zijn er meer mannen nodig. Meer volwassen mannelijkheid.

Als mannen, mannen zijn, dan wint iedereen in de samenleving.

 

Wat kan je verwachten van de
Mankracht Target sessie

In de sessie ga ik samen met jou zo’n 30 minuten in gesprek. Jij ontdekt waar jij staat in het Mankracht Initiatie Target. En wanneer je hiermee niets doet wat de gevolgen hiervan kunnen zijn en uiteraard wat jij kan doen om meer in verbinding te komen met de krachtige man die in jouw verborgen zit. Een man die is verbonden met Hart, Kern & Lichaam.

Even voorstellen

Hey man, Mijn naam is Paul Folmer en van jongs af aan ben ik al bezig geweest met de zoektocht naar wie ik echt ben als man. Dit heeft er toe geleid dat ik nu doe wat ik doe, namelijk mannen jongen mannen helpen hun pad, hun route naar volwassen mannelijkheid/masculiniteit te vinden.

In de huidige maatschappij is dit nog niet zo eenvoudig. We leven in een wereld dat ervan overtuigd is dat alles wat makkelijk is slecht is. En dat daardoor alles wat in verbinding staat met het mannelijke de kop in moet worden gedrukt. Zelf ben ik het hier permanent niet mee eens. Ik ben van mening dat we hierdoor juist een tekort hebben ontwikkeld aan mannelijke energie. Met andere woorden er is geen balans meer. Vrouwen of het vrouwelijke is nog nooit zo hard geweest en het mannelijke nog nooit zo zwak. 

Er is geen quick fix er is geen pil dat ons terug brengt naar hoe het was. We moeten er zelf voor zorgen. Daarom ben ik gestart met de Mankracht Academie. Een veilige plek waar mannen weer man kunnen zijn. Zonder masker. Zonder schaamte. Zonder onderdrukking. Echte mannen zijn verbonden met hun Hart, Kern & Lichaam. Het is nu jouw tijd. Jouw moment om de man in jezelf te ontwaken. Sterker. Krachtiger. Liefdevoller. Zorgzamer. Doelgerichter.

Het is tijd dat de MANKRACHT weer terug komt. 

A man is one whose body has been trained to be the ready servant of his mind; whose passions are trained to be the servants of his will; who enjoys the beautiful, loves truth, hates wrong, loves to do good, and respects others as himself.

John Ruskin

Mankracht Target sessie

27
  • 30 minuten online sessie
  • Zicht op waar jij je bevind binnen de Mankracht Initiatie Target.
  • Je ontvangt jouw Mankracht Initiatie Target uitgewerkt in je mailbox
  • Binnen 24 uur je afspraak gepland
  • Alleen als je echt wilt

Meest gestelde vragen

Omdat iedereen het verdient te weten waar hij staat binnen de kwadranten en wat de impact hiervan is. Zodat ook duidelijk wordt wat er voor nodig is om je plek in het Mankracht Target te optimaliseren.

In de sessie ga ik samen met jou zo’n 30 minuten in gesprek. Jij ontdekt waar jij staat in het Mankracht Target. Wanneer je hiermee niets doet wat de gevolgen hiervan kunnen zijn en uiteraard wat jij kan doen om meer in verbinding te komen met de krachtige man die in jouw verborgen zit. Een man die is verbonden met Hart, Kern & Lichaam.

Voor mannen die voelen en vinden dat er meer uit het leven te halen is. Zowel privé als zakelijk. Dit is voor jou als je het idee hebt dat als je meer in verbinding wil komen met je Hart, Kern & Lichaam. En vooral er achter wil komen waar je nu staat en welke stappen je te nemen hebt om je Mankracht te optimaliseren.

Nadat je ja hebt gezegd en hebt het product hebt gekocht, bel ik binnen 24 uur om een afspraak te maken. 

Als we online afspreken krijg je van mij een link toegestuurd. Deze afspraken gaan via ZOOM of via Teams.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.