Mankracht Target

De tool waarmee je binnen 35 minuten helder voor ogen hebt welke pijlers je belemmeren om je te ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.
Stel scherp waar jij je op te richten hebt en gebruik deze kennis om te breken met de opgelegde beperkingen.

Ontdek de route van chaos naar richting

Niet wetende welke vervolg stappen je moet nemen. Richtingsloosheid, blokkades op mentaal en fysiek niveau waardoor er belemmerende overtuigingen de overhand hebben. Gevoelsmatig is er een anker uitgegooid waardoor je niet verder komt.

Je staat op een punt in je leven en jou handelen en gedachtes hebben je op dit punt gebracht waar je nu bent. Tevreden of niet, het zijn de keuzes geweest die jij hebt genomen en dat resultaat is nu zichtbaar.

Als jouw handelen en jouw gedachten je hier gebracht hebben kunnen ze je er ook uit halen. Anders blijf je op het punt waar je nu bent. En hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt om die stap te maken en de verandering uitblijft.

En dat terwijl je zo graag verder wilt. Je leven wilt indelen zoals jij dat wil. En te groeien in de persoon die je wilt zijn, vrij en authentiek.

Maak zichtbaar wat eerst onzichtbaar was

Herken jij jezelf hierin

Grijp vast wat aangepakt moet worden

Als je weet waar je staat wordt het helder voor je,

Welke as(sen) zorgen ervoor dat jij niet in het hart van je Mankracht schiet. Door de punten in het Target te verbinden stel je scherp, wordt de afstand tot jou kern ook zichtbaar. En ontstaat er een routekaart die jou laat zien waar jij je op te richten hebt om het hart te raken. De blokkades die jou nu nog tegenwerken om vrij van opgelegde belemmeringen te leven komen zo aan het licht.

Wellicht ligt de oplossing niet op de as waar je dacht dat de oplossing zou liggen. Het Mankracht Target geeft jou het inzicht en de ruimte om gericht in actie te komen.

Want hoe ga jij die speling tussen as punt en kern met elkaar verbinden?

De antwoorden in het vizier

De kwaliteit van de vier pijlers, mindset, gezondheid, relatie & zingeving, staan centraal en vormen de fundamentele basis van wie jij bent als persoon. Richt je vizier op het versterken van de kwaliteit van de vier pijlers en verzeker jezelf van gerichte acties die jou die gewilde man maken.

Creëer orde in de chaos

Door gericht richting te kiezen, volg jij het pad dat nodig is voor jouw vrijheid van opgelegde beperkingen.

Breek met patronen

Want als je los laat wat je niet meer dient heb jij je handen vrij om nieuwe en betere patronen eigen te maken

Van blokkade naar flow

Geef wat je te bieden hebt, jouw kracht, jouw passie, jouw liefde en ontvang terug wat jij nodig hebt.

Met het Mankracht Target

Ervaringen van anderen

Even voorstellen

Hey man, Mijn naam is Paul Folmer en van jongs af aan ben ik al bezig geweest met de zoektocht naar wie ik echt ben als man. Dit heeft er toe geleid dat ik nu doe wat ik doe, namelijk mannen (jonge)mannen helpen hun pad, hun route naar volwassen gezonde  mannelijkheid & masculiniteit te vinden.

In de huidige maatschappij is dit nog niet zo eenvoudig. We leven in een wereld dat ervan overtuigd is dat alles wat makkelijk is slecht is. En dat daardoor alles wat in verbinding staat met het mannelijke de kop in moet worden gedrukt. Ik ben van mening dat we hierdoor juist een tekort hebben ontwikkeld aan mannelijke energie. Met andere woorden er is geen balans meer. 

Er is geen quick fix er is geen pil dat ons terug brengt naar hoe het was. We moeten er zelf voor zorgen. Daarom ben ik gestart met de Mankracht Academie. Een veilige plek waar mannen weer man kunnen zijn. Zonder masker. Zonder schaamte. Zonder onderdrukking. Echte mannen zijn verbonden met hun Hart, Kern & Lichaam. Het is nu jouw tijd. Jouw moment om de man in jezelf te ontwaken. Sterker. Krachtiger. Liefdevoller. Zorgzamer. Doelgerichter.

Het is tijd dat de MANKRACHT weer terug komt. 

Hoe stel jij je vizier scherp

Plan direct jouw Mankracht Target en zet de stappen in de richting van een vrij leven.
Vrij van opgelegde beperkingen, gezondheidsklachten, eenzaamheid en chaos privé als zakelijk.

1.

Vragenlijst

Voor dat we de afspraak plannen, vul je online een vragenlijst in.

11.

Target invullen

Samen vullen het Target in aan de hand van je ingevulde vragenlijst.

111.

Inzicht

Stel het Target scherp door de afstand per as tot de kern te bepalen. 

1v.

Gerichte actie

Je weet nu welke as jou het meest beperkt. Hier ga je meer aan de slag.

Voor mannen die willen raken

Mankracht Target

Richt je op wat je blokkeert
27
  • 35 minuten online sessie
  • Ontdek waar jij je op te richten hebt voor een vrij leven
  • Breek met opgelegde beperkingen
  • Uitgebreide vragenlijst
  • Online afspraak
  • Je ontvangt jouw Mankracht Target uitgewerkt in je mailbox

Meest gestelde vragen

Omdat iedereen het verdient te weten waar hij zich op te richten heeft voor een vrij leven en wat de impact is. Zodat ook duidelijk wordt wat er voor nodig is om het hart van jouw Mankracht Target te raken en zo je mankracht te optimaliseren.

In de sessie ga ik samen met jou zo’n 35 minuten in gesprek. Jij ontdekt waar jij je op te richten hebt in het Mankracht Target. En uiteraard ook wat je kan doen om gerichte te handelen zodat je het centrum van het vizier bereikt. Ook neem ik je mee in wat er gebeurt als je niets doet met de uitkomst van dit target.

Voor mannen die voelen en vinden dat er meer uit het leven te halen is. Zowel privé als zakelijk. Dit is voor jou als je het idee hebt dat je wordt belemmerd door opgelegde beperkingen. Of als je meer in verbinding wil komen met je Hart, Kern & Lichaam. En vooral er achter wil komen waar je nu staat en welke stappen je te nemen hebt om je Mankracht te optimaliseren.

Nadat je JA hebt gezegd en de sessie hebt gekocht. Wordt je omgeleid naar een pagina met een vragenlijst. deze is nodig om jouw Mankracht Target in te vullen. Daarna wordt je door gestuurd naar een tweede pagina om gelijk online een afspraak in te plannen.

Als je jouw afspraak plant in mijn agenda dan krijg je van direct een mail toegestuurd met daarin de link om te video bellen via ZOOM. Als je op de link drukt op de geplande tijd dan kunnen we video bellen. Ik kan ook het scherm delen waardoor je precies ziet hoe jouw Target eruit ziet

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Wie vraagt wordt zeker niet overgeslagen

Heb je nog een vraag? Stuur gerust een mail naar info@paulfolmer.nl of vul onderstaand formulier in. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.