High Performance Health Plan groepstraject

Voor mannen die lichamelijk willen winnen

Altijd op je lijf kunnen vertrouwen. Voel je krachtig, zelfverzekerd en vitaler dan ooit. Geen gedoe wel presteren op topniveau. Durf jij het aan?

Het traject om lichamelijk te winnen

Voor jouw optimale gezondheid en Lichamelijk Leiderschap

High Performance Health Plan groepstraject is een 5 maanden traject + 5 individuele 1-op-1 coaching voor mannen die volledig leiderschap over hun lichaam willen en daarnaast meer uit hun lichaam willen halen, beter slapen, beter trainen, beter voeden en zo hun lichaam optimaal willen laten werken. Je ontdekt de health hacks die helpen je gezondheid in eigen hand te nemen en maximaal te presteren in het leven.

Gezond zijn is pas echt leuk als je merkt wat je met een krachtig, weerbaar en vitaal lichaam kan.

1. Fundatie

Bouw verder vanuit een stabiele en sterke fundering aan je gezondheid. Door persoonlijk onderzoek krijg jij de informatie in handen die je helpt de winst te pakken voor lichamelijk leiderschap

11. Activatie

Het plan wordt samen en met jou gecreëerd. Je gaat zelf het plan vormgeven en stap voor stap implementeren in je leven. Creëer een winnend ritme voor elke dag.

111. Transformatie

Het plan. Het ritme. De acties. Alles wat je doet draagt bij aan de vernieuwde versie van jou. Naast je gezondheid zullen ook je werk, relaties en mindset positief worden versterkt.

1v. Intergratie

Aan het einde van het traject beheers jij over de kennis en tools die jouw de kracht geven om dit door te zetten. Dankzij het accountability protocol zorg jij voor maximaal resultaat.

High Perfomance Health Plan

Lichamelijk winnen. Altijd winnen.

Een traject van 5 maanden klinkt lang. Helemaal mee eens, waarom dan toch de keuze voor deze periode? Heel simpel… SUCCES! Het werkt, het geeft daadwerkelijk het resultaat wat je wilt.
Jij namelijke verdient het beste!

Tijdens dit traject ga je de kennis opdoen die elke respectabele man zou moeten weten om zijn lichaam te geven wat het nodig heeft. Want als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg je terug wat jij wilt van je lichaam. Energie. Kracht. Vruchtbaarheid. Mentale scherpheid.
Als jij jouw lichaam voed met bullshit, kan je ook verwachten dat jij dat ook terug krijgt.
Tijdens dit traject leer je wat je als man kan doen om lichamelijk te winnen!

De winst van het traject is niet alleen een boost in  je gezondheid. Het is wat jij gaat doen met deze winst. Wat jij kan met een krachtig lichaam en een sterke mindset. Welke waarde jij daarmee kan toevoegen aan datgene wat jij belangrijk vindt, je business, jouw relaties en vooral jouw leven!

Lichamelijk winnen was nog nooit zo makkelijk

In 5 maanden ontdek en leer je wat je kan doen om de gezondste en beste versie van jezelf te zijn. Een persoonlijk en werkend protocol wat op maat gemaakt is speciaal voor jou.

 • 5x groepssessie
 • 5x 1-op-1 persoonlijke coaching
 • 3x live online Q&A’ sessie
 • 100 dagen accountability protocol
 

Wat ga je je leren

 • Wat daadwerkelijk goede voeding is voor een man. 
 • Hoe je jouw lichaam sterker en weerbaarder maakt in de gym en daarbuiten.
 • Hoe je je slaap kan optimaliseren zodat je elke dag 100% opgeladen wakker wordt.
 • Hoe je jouw liefdes leven kan verbeteren vanuit een fysieke invalshoek
 • Wat je kan doen om je concentratie- en denkvermogen te vergroten
 • Dat hormonen bij mannen ook belangrijk zijn en dat testosteron meer is dan agressie.
 • en meer… maar dat blijft nog even geheim 😉

Iedereen kan zijn gezondheid verbeter. Als je lichamelijk wint dan maak je pas echt het verschil.

Tap kracht uit wat je lichaam je kan geven. Als jij het geeft wat het nodig heeft. Een man heeft 4 KernElementen die hem helpen de man te zijn die hij is. Het element gezondheid helpt de man lichamelijk het verschil te maken. Mannen die hun lichaam prioriteit geven, winnen.

Je bent een man van vlees en bloed, je hebt wellicht een missie een doel voor ogen of partner waar je je leven voor geeft. Het brengt je in beweging het geeft je allemaal richting, het maakt je aantrekkelijk en wat je ervoor nodig hebt is je lichaam. Met jouw lichaam kan jij jouw doelen en wensen bereiken.

Je lichaam vraagt je niet alleen het brengt je letterlijk op je knieën als je het verwaarloost. Je lichaam smeekt om ritme, structuur en een goede brandstof zodat jij die krachtige man kan zijn en leiderschap neemt over zijn leven.

Paul is een echte expert in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander hoe je als ondernemer een optimale gezondheid creëert en behoud, zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt, maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die zó gepassioneerd is over zijn vak en in staat is om vrij gecompliceerde, maar ongelooflijk belangrijke theorie, praktisch en toepasbaar te maken.
Jaap Hulsmann
Business coach

"The quality of life depends on the quality of the questions you ask" wordt wel eens gezegd. De vragen waar Paul je over laat nadenken zorgen echt voor goede, vernieuwende inzichten en alleen al daarom is het je tijd meer dan waard om hier even de tijd voor te nemen.
Emile Ruig
Online marketing specialist

Inmiddels een aantal keer om de tafel gezeten met Paul, om mijn persoonlijke struggles te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing. Paul zit vol positieve energie, hij weet van zaken en kan jou echt overtuigen wat jij persoonlijk kan veranderen. Ik ben terug op mijn oude route en sta weer positief, energiek en een stuk gezonder in het leven.
Bas

Het traject wat er niet was toen ik het nodig had.

Nu kon ik hem eindelijk zelf samenstellen.​

Toen ik zelf op onderzoek uit ging om lichamelijk de beste versie te worden kwam ik er niet uit. Veel losse eindjes, geen eenduidig verhaal, tegenstrijdigheden en niet de mogelijk om onderzoek te combineren met kennis. Daardoor ben ik zelf de kennis gaan opdoen zodat ikzelf de antwoorden kon geven op de vragen die ik had voor mijn gezondheid en levensenergie.

Nu heb ik zelf de kennis in huis om de onderzoeken uit te voeren en deze te verwerken in een plan. Ik had gewild dat dit er was toen ik het nodig had. Ik had willen weten wat de signalen betekende die mijn lichaam mij gaf. Wat ik er aan kon doen om de oorzaak achter die signalen op te lossen. Nu is het voor jou ook mogelijk om erachter te komen wat je nodig hebt. Te weten wat je kan doen en wat je zou moeten laten. Het is nu jouw tijd om gericht keuzes te maken voor je lichamelijke gezondheid, hoe je dat gaat doen?

Het antwoord is het High Performance Health Plan groepstraject. Het plan dat je op basis van bloedonderzoeken (EMB-test en een ImuPro test) samen met een gedegen intake kan samenstellen en jouw de tools en informatie in handen geeft om lichamelijk de beste versie van jezelf te zijn.

Wie ben ik

Paul Folmer
Health Coach

Als Orthomoleculair therapeut, personal trainer, hormoonspecialist richt Paul zich op mannen die ervaren dat zij meer uit zichzelf en hun lichaam willen halen. Paul heeft al vele mannen geholpen zichzelf op waarde te schatten, hiernaar te leven en mentor er te zijn voor mannen die echte man willen zijn

Datums en tijden

Je krijgt al deze tijden en datums ook nog per mail gestuurd om er zeker van te zijn dat je deze niet vergeet. We starten 24 april 2021 met het groepstraject met een groepsessie. Na aanmelden ontvang alle benodigde informatie in je mail.

Groepsessies

De dagen zijn van 10:00 tot 16:00 dan komen we samen om belangrijke thema’s en onderdelen echte diepgaand te behandelen zodat jij de kennis in handen hebt om dagelijks toe te passen.

24-4-2021
29-5-2021
26-6-2021
24-7-2021
28-8-2021

Live Q&A's

Er zullen 3 online momenten zijn waarbij we samen komen om vragen te stellen, antwoorden te vinden en oplossingen makkelijk simpel en toepasbaar te maken voor het dagelijkse leven. Tijd; 20:00

9-6-2021
14-7-2021
11-8-2021

1-op-1 sessies

De 5 persoonlijke sessie worden samen in gepland zodat het ons beide schikt. Deze sessies kunnen zowel online als offline. Voorkeur gaat wel uit naar offline contact. De eerste sessie is een intake met eventueel het bloedprikken.

Gezonde sterke mannen zijn de leiders van de toekomst

Met een plan dat werkt, kennis in je hoofd en de juiste acties gedurende 5 maanden is het enige wat je af kan vragen; Hoe groot zal het resultaat daadwerkelijk zijn? Hang maar is een prijskaartje aan je leven, je werk, belangrijke relaties en het vaderschap als je de gezondste versie van jezelf wordt. 

€2497 incl. BTW en de rest

Een kleine groep om de kwaliteit te waarborgen
Maximum aantal deelnemers: 6

Wat ga je krijgen:

 • 5x groepsdagen van 10:00 tot 16:00 in Utrecht
 • 5x 1-op-1 sessies
 • 3x live Q&A’s
 • 100 dagen accountability protocol
Wil je alles eruit halen dan kan je dit er nog later bij aan schaffen
 • 1x EMB bloedtest (t.w.v. €160,- incl. btw)
 • 1x ImuPro test (t.w.v. €220,- incl. btw)
Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.