De Roadmap journal

De revolutionaire planner voor jouw Leiderschap

Regie is koning

Wat maakt een dag goed? Daar verschillen de meningen over maar er is één ding dat er met kop en schouders boven al het andere uitstijgt. Regie.

Je controle over je dag bepaalt of het een goede dag is. Het gebrek aan regie betekent automatisch dat je jij stuurloos dwaalt door het leven. Met als gevolg dat je cirkels blijft lopen. Telkens kom je op het punt dat je (weer) wilt beginnen. Maar elke keer komt er wat tussen. Door reactief te handelen blijf je achter de feiten aan lopen. Kom je niet verder dan punt A terwijl B de volgende stap is.

Het valt of staat met regie over de dag. De keuzes die jij maakt bepalen de uitkomst van het leiderschap dat jij hebt over de dag. De invulling is vrij maar bevat wel een structuur, jou structuur. Want als jij bepaald hoe je dag eruit ziet, is het per definitief een goede dag.

Geef je dagen vorm, lach, geniet en kom in actie & claim leiderschap en eigenaarschap over je dagen.

Een planner waardoor jij de leiding pakt

Het resultaat? Meer Vermogen, Vitaliteit, Verbinding en (zelf)Vertrouwen

Focus is alles

Gemakkelijke en simpel in te vullen 90 dagen planner verdeelt over maand, week en dag schema's. Zo behoudt jij het overzicht, vergeet je niets en pak jij de regie over de dag.

GRAILS (Doel stellen & behalen)

Eenvoudig, werkbare en haalbare doelen stellen ook al lijkt het nu groots. Door de GRAILS methode behaal jij in de komende 90 dagen meer resultaat omdat je gericht te werk gaat.

Waardevolle kennis

Essentieel voor een goede dag is weerbaar zijn voor datgene wat op je af komt. Vergroot je veerkracht dankzij de kennis en beheersing van je zenuwstelsel.

Stap 1

Stel je doel(en) op via de GRAILS methode en creëer jouw veerkracht protocollen.

Stap 2

Maak een overzicht van wat je moet doen om deze doelen te realiseren. Verdeel deze over de maanden.

Stap 3

Dagelijkse gerichte acties die bijdrage aan een goede dag voor groei.

Alleen door de juiste acties zal je oogsten.

De Journal

Een duidelijk systeem voor leiderschap in en over je dagen.

De meeste mensen willen van alles, maar in actie komen lukt niet altijd. Ze missen een duidelijk doel, een stappen plan en een werkbare structuur om het uit te voeren. De Leiderschap Roadmap Journal biedt je de oplossing. Van A tot Z & van Doel tot realisatie.

27
50
incl. btw
  •