Heldere acties. Dagelijkse structuur. Winnende principes​

Kickstart Je Mankracht

Concretiseer je doelen door gerichte acties voor de optimalisatie van je KernElementen. Waar ga jij je vandaag op focussen voor de toekomst?

Kickstart je Mankracht

Doel van de training

Deze training, staat bomvol vragen en opdrachten en is voor die mannen die weten en voelen dat er meer is, wat zij willen en kunnen bereiken. Alleen nog niet zo goed weten hoe je van punt A naar B komt. Door helderheid te krijgen, inzichten op te doen en de feiten bloot te leggen kan je onderzoeken waar je naartoe wil en vooral wat er tussen staat om daar te komen.

Dan ontstaat er een routekaart wat mogelijk is voor jou om je doel te bereiken. Je zal meer leiderschap en daadkracht in je leven gaan ervaren. Een gezondheid die voor je werkt en samen met een krachtige mindset die jij jezelf eigen maakt. 

Pak aan. Realiseren.

Waarom ben je hier? Waarschijnlijk omdat je niet dié controle over je leven hebt die je graag zou willen. Het lijkt zo makkelijk de touwtjes in handen nemen als je naar anderen kijkt maar voor jou is dat toch een ander verhaal. Je bent er hard voor aan het werk, ooit gaat het goed komen, toch?

Nu is het tijd om écht de controle te nemen. Tijd om gezonder te worden. Tijd om te verbinden. Tijd om doelen te behalen. Maar dan wel met succes.

In deze training focussen we op de 4 KernElementen, Mindset, Gezondheid, Relaties en Zingeving. Jij ontdekt waar jouw grootste prioriteit ligt om jouw touwtje in eigen hand te hebben.

Ga aan de slag met dié prioriteit en ervaar een positief verschil. Persoonlijk aanpak. Gerichte actie. Controle in het leven

Aan het einde van de training heb je antwoord op de volgende zaken

Kickstart je Leven

Zet jezelf in een hogere versnelling richting je mooiste leven en richting je einddoel. Door de touwtjes weer helemaal in eigen hand te nemen. Maak keuzes die passen bij datgene wat je wil bereiken, voor je gezondheid, je relaties, helderheid in je hoofd en de zin in het leven. Door gericht keuzes te maken zullen de acties die daaruit volgen van kwaliteit zijn waardoor je het resultaat krijgt dat je wil. Door echt keuzes te maken zet je jouw maximale potentie in waardoor je alleen maar kan winnen!

Je gaat bij de verschillende KernElementen canvassen/templates om in te vullen waardoor er een gestructureerd actieplan ontstaat. Gekeken van groot naar klein, van doel naar actie. De volledige Roadmap pak je aan, tot aan de 6 KernBooster die de elementen ondersteunen

Voorbeeld filmpje

Hoe ziet de training eruit

Je ontdekt dat er twee systemen zijn die jou kunnen ondersteunen bij dat dat wat je wil bereiken wil bereiken. De eerste is je KernElementen. Wat zijn de KernElementen? Waar zijn ze voor nodig en wat doen ze voor jou? In deze module ga je leren Welke invloed deze elementen (mindset, gezondheid, relaties en zingeving) hebben op jou en je leven. Systeem twee is dat van de KernBoosters, deze 6 onderdelen die jouw helpen elk element volledig eigen te maken.

In deze module ga je aan de slag met de invul opdrachten die bij dit programma hoort. Je gaat de eerste canvassen/templates invullen zodat jij de helderheid krijgt waar je nu staat ten opzichte van het Meesterlijk Einddoel dat jij jezelf gaat stellen. Je vult je levenswiel in en start vanuit een nieuw energie en beloningsprotocol voor de behaalde successen. 

Hier ontstaat echt het plan. Je gaat voor elk KernElement waar je een doel voor hebt gesteld de aandachtspunten en acties uitzetten. Dit zijn de KernBoosters (Persoonlijk Leiderschap, Man met een Missie, Breek met Patronen, Verleden, Relaties en Gevoel & Emoties). Zodat er helderheid, structuur en focus gecreëerd wordt om het gestelde Meesterlijk Einddoel te halen. Alleen vanuit gerichte actie kan het beoogde resultaat behaalt worden.

Deze checklist bestaat uit 20 rake vragen die je gaan helpen om het maximale uit je Kickstart Programma te halen.

Wees zo'n man

Kiezen.Actie.Realiseren.Genieten.

We leven in een wereld waarin grenzen vervagen. Grenzen tussen man en vrouw. Grenzen tussen het mogelijke en het onmogelijke. Grenzen tussen leven en geleefd worden. Waardoor we stil staan en niet leiden.

Toch zijn er mannen die die het anders doen, Mannen die het lot in eigen hand nemen. Die man gaat staan voor wie hij is, waar hij in gelooft en wat hij wil en zal gaan bereiken.

Het zijn de mannen die kiezen,
Kiezen voor leiderschap in en over het leven.
Kiezen voor verbondenheid met hun mannelijke energie.

Een man die verbonden is met wie hij is en van daaruit leeft, handelt en creëert. Geholpen door de juiste processen.

Jij bent zo’n man
 Jij wordt zo’n man. 

Paul is een echte expert in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander hoe je als ondernemer een optimale gezondheid creëert en behoud, zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt, maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die zó gepassioneerd is over zijn vak en in staat is om vrij gecompliceerde, maar ongelooflijk belangrijke theorie, praktisch en toepasbaar te maken.
Jaap Hulsmann
Business coach

Inmiddels een aantal keer om de tafel gezeten met Paul, om mijn persoonlijke struggles te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing. Paul zit vol positieve energie, hij weet van zaken en kan jou echt overtuigen wat jij persoonlijk kan veranderen. Ik ben terug op mijn oude route en sta weer positief, energiek en een stuk gezonder in het leven.
Bas

De juiste Mindset voor
een goede Gezondheid, oprechte Relaties &
een Missie in het leven

Kies voor dat wat echt belangrijk is
Kies voor wat jij wil
Kies voor jezelf

65
  •  

YES ik kies voor mijzelf

Direct toegang na aankoop.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.