Voor mannen die impact willen maken

Koningskracht

Stel je voor: je wordt wakker en je voelt je een totaal andere man. Daadkrachtig, standvastig, vol passie en met een ijzersterk gevoel van leiderschap over je het leven. Wat zou er dan gebeuren met je leven? Welke keuzes ga je maken en welke koers ga je vanaf dat moment varen?

Retraite Koningskracht

Doel van deze hergeboorte

Wie wil dat niet, opnieuw geboren worden als meester over je leven. Meesterschap en leiderschap gaan hand in hand, versterken elkaar en resulteren in een leven vol vrijheid en eigenheid. Daar waar je nu staat is verre van het punt waar je wilt zijn of zal eindigen. Het leven is te mooi om te wachten om alles eruit te halen wat erin zit. Het is een keuze of je genoegen neemt met dat waar je nu bent of dat je kiest voor daar waar je echt wilt zijn, in al je kracht als man.

‘Een man wordt driemaal geboren:
éénmaal uit zijn moeder
éénmaal uit zijn vader
ten slotte uit zijn eigen diepste wezen’

Het moment is nu om de laatste stap te zetten en je diepste zijn aan de wereld te tonen. Want jij heb de wereld iets moois te bieden, jij hebt de kwaliteiten en kracht in je om impact te maken op die punten waar jij dat wilt. Jouw leven is het waard om als man als leider en meester over je dat wat je wilt bereiken te zijn en te worden. Deze retraite is er voor jou om de reis te maken en de leiderschapskwaliteiten en meesterschap over je leven te vinden en toe te eigenen. Na 3 dagen loop jij als herboren, levenslustige en als energieke leider over je leven het terrein af. 

Dit is niet zomaar iets

Retraite Vrijverbbonden is een Live ervaring die je ondergaat

Een team van experts gaat de komende 3 dagen met jou aan de slag.

In groepsverband en individueel wordt je 3 dagen onder gedompeld in de kracht van zelfonderzoek en empowerment zodat je daar naar jouw kern kan gaan. Wie ben je echt, Wie wil je zijn en waar je naar toe wil. Je zal gaan ervaren dat als je deze reis aangaat de winst eindeloos is. 

DAT IS RETRAITE KONINGSKRACHT!

Compleet team

Een team van 4 specialisten zorgt voor een veilige haven waarin jij je vol kan storten op jouw persoonlijke groei en verbinding met de man in jou

Masterclasses / oefeningen

Elke dag zullen er masterclasses gegeven worden zodat kennis niet alleen opgeslagen wordt maar ook toepasbaar word gemaakt.

In de natuur

De natuur biedt de kracht, rust om op onderzoek uit te gaan in jezelf. Om je ware potentieel en leiderschap op te halen.

1-op-1 aandacht

Er zullen elke dag momenten zijn voor persoonlijke en individuele aandacht. Deze momenten zijn er om jouw reis te versterken.

I've come to believe that all my past failure and frustration are actually laying the foundation for the understandings that have created the new level of living I now enjoy

Tony Robbins

Het probleem

8% van de mannen, slaagt in het leven met dat wat hij echt wil. Dat komt omdat er veel ruis en ellende is waardoor hij niet boven het maaiveld uit kan of wil komen. Het willen realiseren van dromen wordt van kleins af aan al de doofpot in gestopt en dat maakt dat er vaak een gevoel van beknelling of blokkade word gevoelt helemaal op het punt waar je voor wilt gaan en waar je voor wilt strijden. Mannen moeten van jongs af aan een masker dragen zodat hij past in het plaatje wat er bestaat of besloten is wat man zijn inhoudt. Er is geen ruimte voor zijn eigen pad en eigen karakter en juist dit is wat hij de wereld te bieden heeft.

De oplossing

Een hergeboorte door verbondenheid. Als man kan jij een transformatie aangaan zodat je jouw leven kan beleven leven en kan slagen op dié vlakken waar jij dat wil. Door leiderschap te claimen en meester te worden over jou mind, lichaam en acties ontstaat er een krachtige combinatie waardoor alles mogelijk is. Dankzij de synergie tussen de 5 pijlers die samen ontstaat de ruimte die nodig is om te breken uit patronen, een krachtig lichaam en mindset te hebben waardoor het slagen in het leven de enige uitkomst is. Door verbinding te maken met jouw diepste kern ontstaat er de mogelijkheid en het gevoel dat je vrij kan zijn in wie je bent en waar je voor staat. Vrij en Verbonden Leider!

DE OPLOSSING

Initiatie

Een inwijding in de wereld van volwassen mannelijkheid

Energie

Met energiewerk blokkades oplossen

Mindset

creëer daadkrachtige en helder leiderschap 

Ademwerk

Kom weer in contact met je lichaam

Hypnose

Vindt nieuwe manieren om je kern te laten spreken

Waar ga je mee aan de slag

Tijdens de retraite staan we constant stil bij de volgende 4 KernElementen in het leven. We werken vanuit deze elementen omdat zijn aan de basis staan van het leven. Als jij jouw leven op deze KernElementen weet te optimaliseren dan is slagen in het leven de enige mogelijke optie. Met een sterke en heldere mindset samen met een goede fysieke gezondheid, kan je de belangrijkste relaties in je leven (zoals die met jezelf) onderhouden. Het absolute kernpunt dat dit alles drijft is de wil jouw doel te bereiken, jouw zingeving. Stel jezelf de vraag, ‘wat is datgene waar ik voor leeft’. Stap uit vast patronen en verbind met jezelf en ontdek de kracht die in jouw verscholen gaat.

Alle KernElementen worden bekrachtig door verschillende onderdelen van ‘The Roadmap to Manhood’ deze 6 punten vormen de fundamentele bouwstenen van de KernElementen. Dit zullen dan ook de terugkerende onderdelen zijn waarmee jij aan de slag gaat tijdens de workshops, healingsessie, ademhalingsoefeningen, hypnose en trainingen die je ondergaat.

De verschillende workshop en traingen zijn:

Wat ga je doen?

Deze retreat is in de natuur, waarin de elementen jou missie gaan ondersteunen.
Persoonlijke aandacht en veiligheid zijn de sleutel tot succes. Vandaar dat er een team van experts aanwezig is om jouw door het proces te begeleiden. Het proces om echt te verbinden met de diepere mannen energie die in jouw huist.

Wat hebben wij mannen nodig is een echte verbinding met onszelf en met elkaar. Door de energie van de Tribe is er voor jou op persoonlijk vlak alles mogelijk, de Tribe draagt je in jouw ontwikkeling.

Vrij en Verbondenheid ontstaat niet zomaar. Daar is leiderschap voor nodig.
Vrij en Verbondenheid ontstaat door te doen, te ervaren en te verbinden.
Vrij en Verbondenheid ontstaat door hoofd, hart en handen te combineren.

Tijdens deze expeditie ga je op zoek, je bestudeert en overwint dat wat op je afkomt. Je wint het niet met je hoofd alleen, je hebt je lichaam en mind nodig om jezelf te vinden en los te breken uit belemmerende patronen!

 • We staan om 6:00 op.
 • We mediteren samen.
 • We trainen samen.
 • We werken samen.
 • Je werk aan jou proces.
 • We verbinden met elkaar en jij met jezelf.

Als we om 9:30 met het programma starten heb je al je eerste overwinningen gehad.

En dan begint het pas…

Na de opening en welkom gaan we gelijk van start. We beginnen het retraite met een stuk theorie over de 4 KernElementen waar we tijdens het retraite mee gaan werken. Je krijgt een werkboek met opdrachten en vragen die je gaat beantwoorden tijdens het retraite. Dit Werkboek staat alle informatie in die je helpt en ondersteunt tijdens de hergeboorte die je gaat doormaken.

In de avond vindt er een blokkade healing plaats zodat er een vrije doorgang is om contact te maken met de innerlijke kracht en de masculine energie die in jou zit. Als het weer het toelaat doen we dit in de steencirkel buiten waar een hele krachtige energie voelbaar is. Daarna steken we het kampvuur aan het gaan we net als vroeger in gesprek met elkaar bij het kampvuur.

De dag die in het teken staat van de toekomst en het verleden. Ga oprecht leren kijken naar dat wat is geweest en wat komen gaat. Deze dag word vorm gegeven door onder andere ademwerk, zodat je jezelf de oerkracht in jou als man vrij kan ademen. Ook de avond hypnose sessie is er om jouw onderbewuste aan te sturen om nieuwe manieren te vinden om de opgedaande kennis en inzichten tot uitingen te laten komen. 

Daarbij duiken we in op de relatie met je vader. Welke invloed heeft hij op jou gehad en wat kan je leren van hem en hoe pas je deze kennis toe. Je vader is de de eerste in je leven die jou in contact brengt met je mannelijke energie. Vandaag ga je de band herstellen zodat je de masculine energie kan inzetten voor de toekomst.

De laatste dag staat in het teken van de overwinner en de transformatie die jij bent onder gaan. Dag 3 is het einde van de hergeboorte als man. Dankzij alle oefeningen en opdrachten heb je het inzicht verkregen hoe je vanaf nu jouw leven vorm gaat geven. Tijdens dag 3 gaan we in op wat je als man hier te bieden hebt en waar jij echt voor gaat in de toekomst. Door je zoektocht van de afgelopen dagen ben je bij DE KERN gekomen en weet je wat je te doen hebt… JE MISSIE.

De imitatie is compleet, na de duik in het ijsbad. Overwin de angst voor het extreme en breng je zelf in totale controle en ervaar de kracht hoe het is om je interne beest tot rust te brengen.

Het paradijs

Het gaat allemaal gebeuren in Lochem in ‘Centrum Athanor’, een fantastische boerderij gelegen in de weilanden. De boerderij beschikt over eigen slaapplaatsen en een eigen keuken waar de kok 3 heerlijk vegetarische maaltijden per dag gaat verzorgen. Ook is er een fantastische ruimte voor de meditaties, ademhalingsoefeningen en de hypnose. Naast dit alles is op het het gigantische terrein een echt steencirkel waar de krachtige energie voelbaar is.

Vanuit persoonlijke ervaring en opgedaan kennis

Ontmoet het team

Paul Folmer
De Tribe Leader & De Gids

Patrick Scholten
De Healer

 

Marc Rietvink
De Connector

Onderzoek. Verbind.
& Sterker terug komen.

Exclusief voor mannen
 • Nog onbekend
 • Aantal deelnemers : max 22
 • Centrum Athanor, Hooislagen 9, 7241 NJ Lochem
 • 4 trainers elk met hun eigen specialisme in 1 weekend
 • Werkboek
 • Inclusief vegetarisch ontbijt, lunch, diner
 • 2 webinars voor nog meer verbinding en Q&A
 • Incl. 2 overnachting
 • Afsluitend event in Utrecht
 • Toegang tot het online Kickstart programma (twv. €27,-)
 • 3 maanden het HEROS Project (twv. €450,-)

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer dit traject wordt georganiseerd? Laat dan hieronder je naam en mail adres achter en je hoort als eerst wanneer het programma start.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.