Leiderschap Meeting

In 1 uur een strategie om Vitaal Leiderschap te verkrijgen. 1-op-1 sessie voor ondernemende mannen. 

Inhoud

De meeting is 100% inhoud. Geen lang pitch verhaal. Als je geïnteresseerd bent in Vitaal Leiderschap kan je blijven hangen.

Richting

Inzichtelijk en verhelderend maar vooral toepasbaar. Je weet precies waar jij aan te werken hebt.

Betrouwbaar

Meer dan 200 mannen 1-op-1 begeleid naar Vitaal Leiderschap. Zodat zij klaar zijn om hun nalatenschap door te geven.

Voor wie is deze meeting

Deze korte, intensieve en inhoudelijke meeting is voor mannelijke ondernemende vaders. (of vaders in spé).

Als ondernemende (toekomstige) vader wil je niets liever dan zowel persoonlijk als zakelijk blijven groeien. Als jij je als man doorontwikkeld breng je jouw zakelijke waarde omhoog. Dit stelt jou in staat de keuzes te maken die jij belangrijk vindt, in lijn met jouw kernwaardes en bouwend aan je nalatenschap.

Claim je Vitaal Leiderschap

Je bent hier waarschijnlijk, omdat je tegen bepaalde zaken aanloopt. Zaken die je privé beknellen en zakelijk tegenwerken. Je blijft in cirkels lopen en in oude patronen trappen. Terwijl je hard werkt groeit je onderneming niet en verlies je kostbare tijd met je partner en kind(eren).

Tijd om het roer om te te gooien. Tijd om beter te worden. Tijd om je leiderschap en eigenaarschap te claimen. Het begint met inzicht en verantwoordelijkheid nemen.

Tijdens de 1-op-1 zoomen we in op jouw persoonlijke besturingssysteem, het goud en de schaduw die hierbij hoort. Zodat jij zowel privé als zakelijke de juiste prioriteiten kan stellen.

Het grote verschil tijdens deze 1-op-1 sessie en andere ‘wens-je-vrij’ en ‘geloof-in-jezelf workshop’ is de inhoud. Gebaseerd op eeuwen oude systemen maar dan in een moderne vorm.

Zodat je direct weet waar voor jouw de groei ligt.

Old story bullshit

Als het leven niet op het niveau is waar je het op wilt hebben, betekent dit dat je zelf nog niet op het niveau zit waar je behoort te zijn. Dit komt door het ‘oude verhaal’ dat je steeds onbewust aan jezelf verteld. Dit verhaal wat je tegenhoudt mag je gaan herkennen, controleren en ontmantelen.

WIE IS JE COACH

Paul Folmer

De afgelopen 7 jaar heb ik met een achtergrond in sport, orthomoleculaire therapie en NLP meer dan 200 mannen begeleid naar een vitaal leiderschap.

Dankzij persoonlijke issues en mijn eigen nalatenschap aan mijn zoon Odin verdiepte ik mijn zoektocht. Wat de oplossing is op het gebied van gezonde mannelijkheid, vitaliteit, vermogen, relaties en vaderschap.

De oude principes van de mannelijke archetypes en de moderne wetenschap blijkt een winnende combinatie te zijn.

De oplossing is verantwoordelijkheid en gerichte actie.

Aan het eind van de sessie heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat jouw persoonlijke besturingssysteem is en hoe je het maximale eruit haalt
  • De 3 allerbelangrijkste vragen waar je als man antwoord op moet hebben (en vrijwel niemand weet echt het dieper liggende antwoord)
  • Het grootste probleem waar mannen tegenaan lopen waardoor zij hun persoonlijke en zakelijke ontwikkelen blokkeren. Terwijl dit juist al je groei potentieel vasthoudt.
  • Hoe jij met minder dan 20% inzet 80% van de je leiderschap pakt

Plan je Meeting in

Datum: Zelf in te plannen
Locatie: Achter je computer via Zoom
Met wie: Jij en ik 
Kosten: € 50,- excl. btw 

Voor de volgende generatie pak ik mijn verantwoordelijkheid over mijn gezondheid, vermogen, relaties én vaderschap.