Elke vrijdag 9:30

Leiderschap Meeting

Interactieve meeting waar eigenaarschap, krachtig handelen en groeikeuzes centraal staan. Voor mannen die een commitment maken op effectief persoonlijk leiderschap.

Inhoud

De meeting is 100% inhoud. Geen lang pitch verhaal.

Richting

Inzichtelijk en verhelderend maar vooral toepasbaar.

Betrouwbaar

400+ mensen 1-op-1 begeleid naar Vitaal Leiderschap.

Voor wie is deze meeting

Deze korte, intensieve en inhoudelijke wekelijkse meeting is voor ondernemende mannen.

Als ondernemende man wil je niets liever dan zowel persoonlijk als zakelijk blijven groeien. Als jij je als man doorontwikkeld breng je jouw zakelijke waarde omhoog. Dit stelt jou in staat de keuzes te maken die jij belangrijk vindt, in lijn met jouw kernwaardes en bouwend aan effectief persoonlijk leiderschap.

Claim je Vitaal Leiderschap

Je bent hier waarschijnlijk, omdat je tegen bepaalde zaken aanloopt. Zaken die je privé beknellen en zakelijk tegenwerken. Je blijft in cirkels lopen en in oude patronen trappen. Terwijl je hard werkt groeit je onderneming niet en verlies je kostbare tijd met je partner en kind(eren).

Tijd om het roer om te te gooien. Tijd om beter te worden. Tijd om je leiderschap en eigenaarschap te claimen. Het begint met inzicht en verantwoordelijkheid nemen.

Tijdens de meeting gaan we in op die zaken die jou persoonlijk besturingssysteem vormen, waardoor je ontdekt hoe je krachtiger gaat handelen. Hoe je krachtiger gaat handelen komt doordat je weet welke bullshit jij jezelf nog vertelt en daarmee tegenhoudt.

Het grote verschil met deze  meeting en andere ‘wens-je-vrij’ en ‘geloof-in-jezelf workshop’ is de inhoud. Gebaseerd op eeuwen oude systemen maar dan in een moderne vorm.

Zodat je direct weet waar de groei ligt en hoe je dat moet gaan realiseren.

Old story bullshit

Als het leven niet op het niveau is waar je het op wilt hebben, betekent dit dat je zelf nog niet op het niveau zit waar je behoort te zijn. Dit komt door het ‘oude verhaal’ dat je steeds onbewust aan jezelf verteld. Dit verhaal wat je tegenhoudt moet je gaan herkennen, controleren en ontmantelen. In deze meeting breken we elke week een stuk van dat oude verhaal af.

Deze meeting is voor jou als je:

  • Jezelf beter wilt doorgronden.
  • Gedrag wilt opmerken en veranderen.
  • Zelf je eigen toekomst wilt creëren
  • Een goede gezondheid wilt.
  • Commitment wilt op persoonlijk leiderschap
  • Groei wilt realiseren zowel privé als zakelijk.

Plan je Meeting in

Prijs: € 20 excl.

Pak je verantwoordelijkheid en groei in jouw rol als leider, privé en zakelijk.