Live Training : Energiek Gezond

Ontdek hoe je vanuit de basis energiek, gezond en vol vertrouwen kunt zijn tijdens deze interactieve en praktische training. Leer hoe je jouw lichaam kunt geven wat het nodig heeft zodat je kunt bereiken wat je wilt.

Deze training is gericht op het optimaliseren van je welzijn en het vinden van evenwicht in je dagelijkse leven. Door middel van praktische tips zul je leren hoe je je energie kunt verhogen en je lichaam kunt voeden, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Schrijf je nu in voor de training en ontdek hoe jij jouw lichaam en geest in balans kunt brengen voor een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven. Want wanneer je het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg je wat je wilt!

ZOU HET LEVEN NIET MOOIER ZIJN ALS

Zou het niet geweldig zijn als je elke dag wakker wordt vol energie en vitaliteit? Stel je voor dat je de dag begint met een heldere geest en een sterk, gezond lichaam. Wij begrijpen dat een energiek en vitaal leven één van de grootste geschenken is die je kunt hebben en daarom hebben we een online training ontwikkeld om jou te helpen dit te bereiken.

Tijdens deze korte online training leer je onder andere hoe je de juiste voedingsstoffen kunt binnenkrijgen, hoe je stress kunt verminderen en hoe je je mentale en fysieke gezondheid verbetert.

Datum training

9 & 30 mei

Tijd training

19:30 - 20:30

Prijs training

gratis

Ga krachtig vooruit

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt hebben of gewoon wilt genieten van een gezonder en gelukkiger leven, deze training is de perfecte oplossing voor jou. Je leert bij ons onder andere hoe je gezonde voedingskeuzes kunt maken, hoe je stress kunt verminderen en hoe je je lichaam in topvorm houd.

Je ontdekt onder andere hoe je moeiteloos de juiste voedingsstoffen kunt binnenkrijgen, hoe je stress kunt verminderen en hoe je je mentale en fysieke gezondheid verbetert.

Wie geeft de training

De afgelopen 8 jaar heb ik met een achtergrond in sport, orthomoleculaire therapie en NLP meer dan 400 mannen begeleid naar een vitaal leiderschap.

Dankzij persoonlijke issues en mijn eigen nalatenschap aan mijn zoon Odin verdiepte ik mijn zoektocht. Wat de oplossing is op het gebied van gezonde mannelijkheid, vitaliteit, vermogen, relaties en vaderschap.

De oude principes van de mannelijke archetypes en de moderne wetenschap blijkt een winnende combinatie te zijn.

De oplossing is verantwoordelijkheid en gerichte actie.

Live training: Energiek gezond

Deze training is samengesteld door experts op het gebied van gezondheid en welzijn en biedt jou de kennis en tools om jouw lichaam en geest in topconditie te houden. Of je nu een drukke baan hebt, intensief sport of gewoon wilt genieten van het leven, na deze training weet je wat je te doen staat om vitaal, energiek en krachtig in het leven te staan.