Voor mannen die vastlopen in krachtig handelen waardoor ze niet het succes behalen wat ze voor ogen hebben.

Dit 1:1 traject ondersteund je in een daadkrachtige aanpak om los te breken van opgelegde beperkingen

Waarom jij een daadkrachtig mandaat nodig hebt

De chaos in je leven zorgt ervoor dat je steeds verder verwijdert van jezelf. Overbelast en vol spanning in je lijf ga je de strijd aan om deze chaos om te buigen naar orde en richting. Ondanks al je inzet lukt het niet en ga jij je steeds ellendiger voelen. Je schiet in het overleving mechanisme van oude patronen en opgelegde belemmeringen. Het leven dat je leidt wordt steeds meer een lijden en je wordt steeds verder naar beneden getrokken. Weg van je eigen doelen en dromen en steeds meer in de richting hoe anderen willen dat je bent als persoon. Je draagt een masker en je handelt naar de identiteit die je hierbij kreeg. Daarbij komt ook dat door de chaos, angst en overtuigingen het gewenste werksucces steeds uitblijft.

Hoe langer deze negatieve overtuigingen, beperkingen en blokkades blijven bestaan, des te meer tijd er nodig is om hiervan herstellen en andere werkende en gerichte patronen eigen te maken. Geef jezelf een daadkrachtig mandaat en ga van chaos naar orde & van verkramping naar flow. 

Jij bent wat je herhaaldelijk doet.

Herhaal de actie en je herhaald het resultaat.

Jouw verleden bepaald het handelen in het heden

De kwaliteit van jouw leven en/of onderneming wordt beïnvloed door de gemaakt keuzes uit je verleden. En deze keuzes worden op basis van mentale en fysieke blokkades, opgelegde beperkingen en negatieve overtuigingen gemaakt. Waardoor de kwaliteit van je leven verre van optimaal is.

Met als gevolg dat je verkrampt in je handelen, de balans verliest tussen werk en privé en chaos de standaard  is geworden in plaats van rust, overzicht en persoonlijke groei. Pak deze patronen en blokkades aan dan ben je in staat om jouw leven te leven in vrijheid. 

Wanneer je nog langer wacht, is de kans groot dat de route die terugleidt naar jezelf ook langer gaat duren dan nu het geval is.

Een Mandaat voor een vrij leven

Na 30 dagen van daadkrachtige en gerichte acties om los te breken van belemmerende, beperkende overtuigingen en patronen. Ga jij steeds meer leven naar flow van jouw gemaakte keuzes en weg van de verkramping uit het verleden. Je leven krijgt steeds meer de vorm waarin jij het giet. Leven op jouw voorwaarde en verbonden met jouw Hart, Kern & Lichaam.

Gerichte acties

Kies je route en houd koers. Focus je op de juiste acties en creëren het gewenste resultaat.

Balans in je leven

Geef het leven vorm aan de hand van jouw persoonlijk waarde. Met een ideale werk en privé balans.

Breek met patronen

Als je los laat wat je niet meer dient heb jij je handen vrij om nieuwe en betere patronen eigen te maken.

Vrij leven

Geef wat je te bieden hebt, jouw kracht, jouw passie, jouw liefde en ontvang terug wat jij nodig hebt.

Dit is voor jouw als jij

Ervaringen van anderen

Paul is een echte expert in zijn vakgebied. Hij weet als geen ander hoe je als ondernemer een optimale gezondheid creëert en behoud, zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende ondernemers gewerkt, maar ik ben zelden iemand tegen gekomen die zó gepassioneerd is over zijn vak en in staat is om vrij gecompliceerde, maar ongelooflijk belangrijke theorie, praktisch en toepasbaar te maken.
Jaap Hulsmann
Business coach

"The quality of life depends on the quality of the questions you ask" wordt wel eens gezegd. De vragen waar Paul je over laat nadenken zorgen echt voor goede, vernieuwende inzichten en alleen al daarom is het je tijd meer dan waard om hier even de tijd voor te nemen.
Emile Ruig
Online marketing specialist

Inmiddels een aantal keer om de tafel gezeten met Paul, om mijn persoonlijke struggles te bespreken en samen te zoeken naar een oplossing. Paul zit vol positieve energie, hij weet van zaken en kan jou echt overtuigen wat jij persoonlijk kan veranderen. Ik ben terug op mijn oude route en sta weer positief, energiek en een stuk gezonder in het leven.
Bas

Even voorstellen

Hey man, Mijn naam is Paul Folmer en van jongs af aan ben ik al bezig geweest met de zoektocht naar wie ik echt ben als man. Dit heeft er toe geleid dat ik nu doe wat ik doe, namelijk mannen (jonge)mannen helpen hun pad, hun route naar volwassen gezonde  mannelijkheid & masculiniteit te vinden.

In de huidige maatschappij is dit nog niet zo eenvoudig. We leven in een wereld dat ervan overtuigd is dat alles wat makkelijk is slecht is. En dat daardoor alles wat in verbinding staat met het mannelijke de kop in moet worden gedrukt. Ik ben van mening dat we hierdoor juist een tekort hebben ontwikkeld aan mannelijke energie. Met andere woorden er is geen balans meer. 

Er is geen quick fix er is geen pil dat ons terug brengt naar hoe het was. We moeten er zelf voor zorgen. Daarom ben ik gestart met de Mankracht Academie. Een veilige plek waar mannen weer man kunnen zijn. Zonder masker. Zonder schaamte. Zonder onderdrukking. Echte mannen zijn verbonden met hun Hart, Kern & Lichaam. Het is nu jouw tijd. Jouw moment om de man in jezelf te ontwaken. Sterker. Krachtiger. Liefdevoller. Zorgzamer. Doelgerichter.

Het is tijd dat de MANKRACHT weer terug komt. 

Hoe gaat het traject in zijn werk

Plan jouw Mandaad(t)kracht 1:1 traject en zet de stappen in de richting van een vrij leven.
Vrij van opgelegde beperkingen, gezondheidsklachten, eenzaamheid en chaos privé als zakelijk.

1.

Kick-off

Een 1:1 kick-off van 2 uur om samen te bepalen waar jij je  de komende 30 dagen op gaat richten.

11.

Actie

Je krijg je plan direct mee naar huis en kan de volgende dag gelijk aan de slag. Want aan uitstellen heb je niets.

111.

Coachsessie

Na 2 weken een 1:1 coachsessie. Waar loop je tegen aan, wat kan er beter en waar moet je op bijsturen.

1v.

Evaluatie

Een evaluatiegesprek van 30 minuten om de resultaten te bespreken van jouw gerichte acties voor een vrij leven.

Ben je erover uit...

En is het tijd om daadkrachtig in actie te komen​

Breek los van opgelegde patronen

€447

Genoemde prijs is excl. 21% BTW

Mankracht Succes Call

Wil je eerst sparren om te ontdekken of het Mandaad(t)kracht 1:1 traject iets voor jouw is? Plan dan jouw GRATIS Mankracht Succes Call.

Ben je er al uit dat het Mandaad(t)kracht Traject iets voor jouw is start dan hier.

Meest gestelde vragen

Voor mannen en ondernemers die voelen en vinden dat er meer uit het leven te halen is. Zowel privé als zakelijk. Dit is voor jou als je het idee hebt dat je wordt belemmerd door opgelegde beperkingen. Of als je meer in verbinding wil komen met je Hart, Kern & Lichaam. En vooral er achter wil komen waar je nu staat en welke stappen je te nemen hebt om je Mankracht te optimaliseren.

Tijdens dit traject krijg je 30 dagen mijn volledige aandacht, energie, kennis, ervaring en tijd voor jouw persoonlijke groei.

  • 3een 1:1 kick-off van 2uur.
  • Een opmaat gemaakt actieplan voor de komende 30 dagen
  • Na 2 weken een 1 op 1 coach sessie van 45 minuten
  • Na 30 dagen een evaluatie om te kijken hoe je ervoor staat
  • Tussentijds contact via e-mail of WhatsApp, zodat je terecht kunt met al je vragen

Je gaat je 30 dagen richten op dat wat voor jouw op dit moment het belangrijkste is van je tegenhoudt vrij te leven. Een quick fix bestaat niet. Wel het pad van gerichte acties die leiden tot het resultaat dat jij wilt. Tijdens die traject ga je stappen zetten die jouw helpen te breken met de opgelegde beperkingen en blokkades op zowel fysiek als mentaal niveau.

Zodra je het 1:1 Mandaad(t)kracht 30 dagen traject hebt gekocht word je doorgestuurd naar een online invulformulier. Als je deze hebt ingevuld dan krijg je gelijk de mogelijkheid om jouw eerste sessie van het traject te plannen in mijn agenda. Je kan zelfs kiezen of je dit online of fysiek in Utrecht wilt doen.

Ook kan je ervoor kiezen om eerst en vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek te voeren. De Mankracht Succes Call is hiervoor zeer geschikt.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.