Blijf jij dat jongetje en geef je de man uit handen?
Of wordt jij die daadkrachtige man?

Wat gaat er mis met de mannen van nu?

Heel veel! Niet dat er wat met ons mis is, in tegendeel. Er wordt verondersteld, dat het zo is. We moeten onze rug rechten en sterker worden net als duizenden jaren terug. Want waarom lijken de eigenschappen die jou, een man maken, nu de oorzaak van zoveel bezorgdheid? Waarom probeert de samenleving ons mannen te repareren, door ons om te toveren tot vrouwen in een mannen lichaam? De kracht van mannen, en daarmee jouw kracht, gaat verder dan dat wat nu wordt gedoceerd in de samenleving.

Als mannen, mannen zijn… worden er grenzen gesteld, overeenkomsten gesloten en grote samenleving opgebouwd.
Als mannen, mannen zijn… worden risico’s, hard werken en toewijding gewaardeerd
Als mannen, mannen zijn… zijn vrouwen ontspannen, zijn kinderen gelukkig en worden de zwakke beschermd.

Als wij mannen, weer echte mannen zijn, wint iedereen in de samenleving.

helpt je bij

Hoe worden mannen, echte mannen

Het Initiatie Plan

Mannen leren door voorbeeld en resultaat. We leren door doen, ervaringen, toewijding en focus. Samen brengen we in kaart waar voor jou op dit moment het grootste obstakel ligt. Hier gaan we ons op focussen. Gericht op één stuk. Op een KernElement. Want hoe meer je spreid hoe minder je voor elkaar krijgt. Want het obstakel is de weg, jouw pad. Laat je dat links liggen maak jij niet eigen wat jouw tot man

Heilige Ruimte

In de Heilige Ruimte los blokkades op en ontdek jij jouw innerlijk kracht

Initiatie Proces

De doorbraak die de wedergeboorte van de man in jouw mogelijk maakt

Mannelijk Mentorschap

Begeleiding op jouw levenspad, maakt je weerbaarder en sterker.

Betekenis in het leven

In elke lijden zit een betekenis. Vind dit en ga van chaos naar orde in je leven.

De KernElementen

Van jongen tot man is een weg die voor iedereen anders is. Toch komen wij steeds langs dezelfde KernElementen op deze route. Elk KernElement kent zijn eigen problemen. En ook bij elk kernpunt ligt groei en verbeteren voor het grijpen als jij je daarvoor openstelt.

Jouw Mankracht is verborgen. En de KernElementen gaan je instaat stellen deze Mankracht terug te vinden. Eigen te maken en te verbinden met je Hart, Kern & Lichaam. 

De Mankracht methode is dan ook er gekeken wordt naar al deze punten. Want zo kom je erachter wat de volgorde is die voor jouw gaat werken. Want als het proces op jou is afgestemd vindt jij je Mankracht. 

Mindset of de juiste mindset, het klinkt simpel en wat heb je eraan? Een positieve mindset helpt jou om niet in belemmeringen te denken. Het helpt jou om constructief te zijn. Te willen leren. Groeien. Het helpt jou om met een open gezichtsbeeld naar de wereld te kijken zodat je kan observeren en waarna je kan handelen vanuit de best mogelijke bedoeling. Vanuit vertrouwen en geloof ontstaat er een kracht die je brengt naar een punt binnen in jouzelf die jou meer en meer van de beschikbare potentiële kennis en waarde levert. waardoor je acties en handelingen gerichter en doeltreffender zijn. Waardoor je uiteindelijk het gewenste resultaat behaald dat je voor ogen hebt. Heb je dan dat einddoel bereikt? Dan groeit vanzelf dat vertrouwen en geloof in jezelf. Op deze manier groeit je potentiële waarde en kracht waardoor je acties de volgende keer nog beter worden en hetgeen je dan voor ogen hebt nog relaxter te behalen is.

Gezondheid is een mooi en breed begrip. Gezondheid is fysiek en mentaal goed in je vel zitten. Gezonde relaties en een gezonde zingeving voor het leven. Gezondheid is dat allemaal. Zorg dus goed voor jezelf en voor de ander. Begin bij jezelf. Eet gezond, en dan niet af en toe een blaadje sla en hompen vlees, want eiwitten zijn zo monsterlijk goed voor je. Nee, eet veel groenten, noten & zaden, eet fruit, kiemen, peulen, knollen en bollen en vul aan met een stukje vis of gevogelte. Sporten voor je gezondheid, hoofd leeg, lichaam in top conditie je kan de wereld aan en je kent je lichaam, weet dat het kan. Door te trainen komen er allerlei stoffen vrij (waaronder testosteron) waardoor je je zelfverzekerde voelt, krachtiger en bottom line meer man! Je hebt maar 1 lichaam en die moet het voor jou doen in dit leven, zorg er dus goed voor en dan geeft het lichaam jou wat jij nodig hebt en wilt. 

Oprechte relaties, verbonden met de ander en verbonden met de man die dit nu leest. Hoe sta jij in verbinding met jezelf en ken jij jezelf goed? heb je helder voor ogen waar jouw krachten liggen en waar je aandachtspunten liggen. Hou je van jezelf? Als je in de spiegel kijkt wat gaat er dan door je heen? Dit is iets wat heel veel zegt over de relatie die je hebt met jezelf, namelijk de belangrijkste persoon in je hele leven. Investeer je in deze relatie op dezelfde manier als dat je dat in een relatie met een ander doet? Want oprechte relaties gaan ook over vrienden, familie, collega’s en ouders. Heb je een team van mensen om je heen die jouw ondersteunen en helpen om te komen waar je wilt zijn? Te zijn wie je bent, de man die mag gaan staan op de positie van leider in het leven. Het jongetje in jou die mag uitgroeien tot een echte held. Daar gaan Oprechte Relaties over.

Zin geven aan het leven. Een missie die je als man wilt vervullen. Een hoger doel, dat is in de kern wat wij hier te doen hebben. Jij hebt een specifieke missie die voor jou is weggelegd. Je hebt daarvoor alles al in je en het is tijd om dit te gaan omarmen en te gaan leven en beleven. Je wil een leven vol voldoening geluk, succes, liefde, en bovenal je wilt doen waar je intens gelukkig van wordt. Dat is een missie waar je voor kan gaan. Dat geeft zin aan het leven. Als man heb je een missie nodig. Een doel in het leven waarvoor je elke dag opstaat en vol energie om die dag weer te rocken. Jij bent als man een doelen magneet, je trekt het aan, omdat je het nodig hebt. Doelen zijn kort maar kunnen relatief snel behaald worden. Zingeving en je missie leven zijn levenspaden die je bewandeld om het leven pas echt zin te geven. Om daadkrachtig je missie te realiseren zijn de andere KernElementen nodig, als hoeksteen en als basis.

Ik wil verbinding met Hart, Kern & Lichaam

€347

Genoemde prijs is excl. 21% BTW

Meest gestelde vragen

Wij gaan samen aan de slag zodat jij die daadkrachtig man wordt. En niet de jongen laat winnen van de man in jou. We zoomen in op dat wat op dit moment de grootste blokkade is en ontdekken wat nodig is om dat in een kracht om te zetten. Door je op één stuk te focussen in plaats van heel veel behaal je meer resultaat. In de eerste sessie van 1,5 tot 2 uur leggen de bloot waar het probleem echt ligt. De volgende sessies evalueren we steeds hoe het gaat en sturen bij waar nodig is. Zo heb je elke keer je juiste acties.

Voor mannen die voelen en vinden dat er meer uit het leven te halen is. Zowel privé als zakelijk. Dit is voor jou als je het idee hebt dat als je meer in verbinding wil komen met je Hart, Kern & Lichaam. En vooral er achter wil komen waar je nu staat en welke stappen je te nemen hebt om je Mankracht te optimaliseren.

Als we online afspreken krijg je van mij een link toegestuurd. Deze afspraken gaan via ZOOM of via Teams.

Nadat je JA hebt gezegd en hebt het product hebt gekocht, bel ik binnen 24 uur om een afspraak te maken. 

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.