Weg met de bullshit…welkom bij de essentie van echte mannen.

Podcast voor moderne mannelijkheid

Begrijpen wat het betekent om een man te zijn in de wereld van vandaag kan uitdagend en frustrerend zijn. Sluit je daarom elke week aan bij Paul Folmer terwijl hij kennis deelt, gasten interviewt die verhalen vertellen over hun persoonlijke reis naar mannelijkheid. Verhalen over uitdagingen waarmee we geconfronteerd als man en die overwonnen werden en dienen te worden. Verhalen met inzichten, lessen, worstelingen en overwinningen die ze behaalden op weg man zijn in deze huidige maatschappij. Op hun reis om een held te worden. Als je je geïnspireerd en gemotiveerd wilt voelen om meer te doen en meer te ZIJN, dan is dit de podcast voor jou.

De leraren van de Academie

Elke academie heeft leraren, meesters, mannen die de klappen van de zweep kennen. Geleerd en geleefd hebben en de inzichten verkregen hebben die hun in staat stelt echt man te zijn. Verbonden met hun hart, kern en lichaam. Verbonden met hun masculine energie. Zij delen hun kennis om jouw te helpen de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.  Ps. leraren kan je melden via info@paulfolmer.nl

?

Binnenkort kan je naar nieuwe leraren luisteren

"Agressie heeft een positieve functie"

Michiel Hiemstra

"Both Sides of the River"

Julien Oomen

"Er zijn meer echte mannen nodig"

Paul Folmer
“Being a male is a matter of birth. Being a man is a matter of choice.”
Edwin Louis Cole
“If Boys don’t learn, men won’t know.”
Douglas Wilson

De man achter de mic

Paul is founder van het coaching en ontwikkelingsplatform Mankracht Academie. Door studie zijn studie over de werking van lichaam en geest en de onderlingen samenwerking is Paul een ideale gesprekspartner om te leren wat je als man nodig hebt voor een fysiek krachtig lichaam en heldere mindset. Daarnaast is hij erg geïnteresseerd in het initiatie proces om van jongen naar man te gaan in deze modern tijd. Daarnaast leest hij ondanks zijn dyslectie ontzettend veel boeken. Zin in een aflevering?

Simpel. Effectief. Leerzaam.

Een podcast speciaal voor mannen die willen groeien, ontwikkelen en willen leren hoe ze zich staande moeten houden in de huidige maatschappij, die alles behalve eerlijk en oprecht is. Helemaal als het gaat om mannen. Deze podcast helpt jou de tools, kennis en vaardigheden eigen te maken zodat jij krachtig, beheerst en met gevoel de wereld aan kan als man. Het is aan jou om te laten zien dat volwassen masculiniteit succesvol, liefdevol en vol passie kan leven. 

Leren en leven tegelijk

Altijd en overal kennis op doen en dat terwijl je op de trein wacht, autorijd of andere dagelijkse dingen aan het doen bent. Het is makkelijker dan ooit te leven en te tegelijkertijd te leren.

Vulling voor de leegte

In een tijdperk waar kwantiteit boven kwaliteit gaat. Waar alles sneller moet en het contact leger is. Zorgt deze podcast voor diepgang en persoonlijk contact. Even een rust moment.

Handige informatie

Binnen hand bereik. De beste leraren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei voor de man komen samen in een online academie. Te vinden op je telefoon.

Altijd op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke dinsdag de de nieuwe afleveringen in je mail.

Podcast Socials

Stel je vraag

Heb jij een vraag voor in de podcast? Stel deze dan. Ik beantwoord je vraag persoonlijk! Klik hier.

© 2021 | Health Elements & Mankracht Academie Nederland

Webiste draait op: SYS Platform

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.