Gratis

Mankracht Planner

De revolutionaire leefstijl planner voor mannen die het maximale willen leveren.

Tactisch leiderschap over je dag

Geeft een zinvol leven, gezond lichaam en verbondenheid

Je herkent het vast wel. Drukke dagen zonder dat je de voldoening hebt dat je ook daadwerkelijk wat gedaan of bereikt hebt. Je dagen worden gevuld door je agenda, je telefoon en je mailbox. Je dagen zijn te kort en een paar uur extra per dag is eigenlijk de oplossing om; 

Oftewel je wilt de balans herpakken om in je leven te kunnen uitpakken. Het is tijd om te investeren in je gezondheid en relaties en met een positieve krachtige mindset eindelijk dat gedaan krijgt en bereikt wat je al lange tijd voor ogen hebt.

Met de Mankracht planner stel jij jezelf in staat jouw leven te leiden op basis van jouw voorwaarde. Richt je dagelijks op wat belangrijk is want daarmee geef jij wat je te bieden hebt en kan je ontvangen wat je verdient. Eenmaal hiermee kennis gemaakt, wil je niet anders meer! Ervaar het zelf. 

Pak de regie over je eigen leven

Het resultaat? Meer rust. Beter overzicht. Meer voldoening. Betere verbinding. Sterke gezondheid.

"

Het einde van een goede dag is het begin van een fantastisch leven.

– Paul Folmer –

De Mankracht Planner

Zoveel meer dan je standaard to do lijst

Orde, overzicht en structuur. In één opslag zien wat jij vandaag te doen hebt voor de volgende stap.

Elke actie draagt bij aan jouw dag score. Behaal zo veel mogelijk punten maak van een dag een fantastische dag

Om jouw doelen en dromen waar te maken. Voor een gezond lichaam, oprechte relaties en zin in elke dag.

Geef aandacht aan alle elementen van jouw Mankracht. 

Goed zorgen voor jezelf was nog nooit zo lastig. Een dagelijkse stok achter de deur om je te ondersteunen maakt dat het heel eenvoudig wordt om de juiste keuzes te maken voor een kwaliteitsdag.

Stap 1

Een succesvolle dag begint de dag van te voren. Plan je dagen actie 

Stap 11

In de ochtend begin je met je een jouw ochtend routine, daarna start de dag. 

Stap 111

Met de avondroutine sluit jij de dag relaxed af en plan je de dag van morgen

Stap 1v

Elke week evalueer je jouw scores en de stappen en actie die je gedaan hebt. 

Herhaal de actie en je herhaald het resultaat. Dat is Tactisch Leiderschap.

Je wordt wat je doet, eet, en denkt.

Even voorstellen

Hey man, Mijn naam is Paul Folmer en van jongs af aan ben ik al bezig geweest met de zoektocht naar wie ik echt ben als man. Dit heeft er toe geleid dat ik nu doe wat ik doe, namelijk mannen (jonge)mannen helpen hun pad, hun route naar volwassen gezonde  mannelijkheid & masculiniteit te vinden.

In de huidige maatschappij is dit nog niet zo eenvoudig. We leven in een wereld dat ervan overtuigd is dat alles wat makkelijk is slecht is. En dat daardoor alles wat in verbinding staat met het mannelijke de kop in moet worden gedrukt. Ik ben van mening dat we hierdoor juist een tekort hebben ontwikkeld aan mannelijke energie. Met andere woorden er is geen balans meer. 

Er is geen quick fix er is geen pil dat ons terug brengt naar hoe het was. We moeten er zelf voor zorgen. Daarom ben ik gestart met de Mankracht Academie. Een veilige plek waar mannen weer man kunnen zijn. Zonder masker. Zonder schaamte. Zonder onderdrukking. Echte mannen zijn verbonden met hun Hart, Kern & Lichaam. Het is nu jouw tijd. Jouw moment om de man in jezelf te ontwaken. Sterker. Krachtiger. Liefdevoller. Zorgzamer. Doelgerichter.

Het is tijd dat de MANKRACHT weer terug komt. 

Start met de
Mankracht Planner

Een duidelijke structuur om het maximale uit je leven te halen

Tijd is wat het leven zinvol maakt. Tijd is waardevol je hebt het namelijk niet onbeperkt. Er zit een limit aan. Waarom zou je er dan voor kiezen om niet alles uit het leven te halen wat erin zit? Het leven heeft zoveel moois te bieden zolang je er tijd en energie in steekt. Bereik en jaag je dromen en doelen na en maak tegelijkertijd de mooiste herinnering met familie, je partner, je kinderen of je vrienden. 

Wat houd je tegen?… Je agenda die gevuld wordt door andere, je overvolle mailbox, je notificaties op je telefoon. Daar ben je mee bekent maar er is meer. Je gezondheid staat ook onder druk en beïnvloed je leven meer dan je denkt. Je lichaam brengt je van A naar B. Als jij niet investeert in je gezondheid, je fysieke kracht of je uithoudingsvermogen is dit ook een beperkende factor die je tegenhoudt om te bereiken waar jij je op richt.

Als jij het leven de moeite waard vindt, richt je dat op alle elementen die jouw leven tot een succes maken. De Mankracht Journal is de tool die jou hierbij ondersteund.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.