De Mankracht Tribe

De kracht zit in de groep

Voor mannen die weten dat het bespreken van taboes groei met zich mee brengt.

Dat is waar de Tribe voor is! Breken en bespreken van taboe’s zodat jij kan groeien in jouw rol als moderne man. De Mankracht Academie is naast de 1-op-1 begeleiding, de Podcast en de online Academie ook dé plek voor verbroedering en het aangaan van diepere connecties, met jezelf en met andere. De waarde van jouw leven is één op één de kracht van je KernElementen. Als jij verbonden bent met je Hart, Kern & Lichaam dan is jouw leven van optimale waarde. Dit is dan ook wat we in de Mankracht-Tribe samen doen. We bespreken met elkaar thema’s die jou als man bezighouden, en ondersteunen jou in het maken van die belangrijke stappen in de ontwikkeling van gezonde masculiniteit en Moderne Mannelijkheid.

Informatie over Mankracht Tribe

Onze eerste Mankracht Tribe, mannengroep start dinsdag 30 maart 2021. Elke laatste dinsdag van de maand kom je met dezelfde groep mannen samen. We gaan in deze kleine groep bespreken wat ons raakt, beïnvloed en blokkeert op ons pad naar Moderne Mannelijkheid. De groep is een steunpilaar waar we kracht uit putten, energie opdoen en elkaar verder helpen en elkaar met doelgerichte acties om de shit waar we doorheen gaan te overwinnen. De Tribe is een broederschap die elkaar voed en stimuleert in groei naar persoonlijk succes. 

De Mankracht Tribe is opgebouwd uit het kaders van alle vier de Hoekstenen van de Mankracht Academie & worden ingevuld door de KernElementen; Mindset, Gezondheid, Relaties & Zingeving. 

Mankracht Tribe

Mannencrikel - 1 avond per maand
195 maximaal 8 personen
  • Dinsdag 30 maart 2021
  • Dinsdag 20 april 2021 (ivm koningsdag)
  • Dinsdag 25 mei 2021
  • Dinsdag 29 juni 2021
  • Dinsdag 27 juli 2021
  • Dinsdag 28 sept 2021
  • 19:30 tot 22:00

De 5 meest gestelde vragen

Tijdens de samenkomsten van de groep bespreken we wat ons raakt, beweegt, vormt en blokkeert. De groep is een steun en stuwkracht die jou ondersteund op je reis naar Moderne Mannelijkheid. De avonden duren 2,5 uur
De Tribe komt samen in Utrecht, bij mij thuis. Als je je deelname hebt bevestigt dan krijg je een mail met daarin het adres.
Jou investering om lid te zijn van de Mankracht Tribe is €195,- incl. btw. Je schrijft je in voor de het gehele groepstraject. Het idee erachter is dat je een support team van mannen achter je krijgt. Zo kunnen we met elkaar de Heilige Ruimte krachtig en veilig houden om te delen.
Lijkt mij sterk want de waarde van de Tribe krijg je echt aanwezig te zijn en deel te nemen. Maar mocht het dan toch zo zijn dat het voor jou beter voelt om niet door te gaan. is dat geen elke probleem. Je krijgt dan naar ratio je geld terug.
Door de maatregelen die momenteel gelden kan het zo zijn dan we niet fysiek bij elkaar kunnen komen. Als dat zo is en blijft bestaan, dan komt er een passende oplossing online oplossing.
Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.