Mankracht Leefstijl Planner – De snelstart voor succes

Je hebt misschien de Mankracht Leefstijl Planner gedownload en wilt weten hoe je te werk moet gaan dan is deze snel start jou antwoord op je vraag. Wil je weten wat de planner inhoudt en hoe je hem moet gebruiken voordat je hem gratis download, dan ben ook jij hier aan het goed adres. Want een goede planning van jouw gerichte acties is de sleutel tot succes.

Hoe ga je de planner gebruiken

De planner is er om je dag zo te in te vullen dat je sowieso datgene gedaan hebt wat je moest doen om van deze dag een succes te maken. Wat een succes is, is voor iedereen anders wel is het zo dat niemand om de elementen van het leven heen kan. Je gedachten, je gezondheid, de relaties en de zin in het zin staan altijd centraal en maken wie je bent en hoe jij je leven wilt invullen. Deze planner helpt je om dagelijks te investeren in alle elementen. Om zo te verbinden met je Hart, Kern & Lichaam, waardoor je jouw Mankracht volledig kan optimaliseren.

Gerichte acties geven namelijk het gewenste resultaat.

En dat is juist nu wat je met de planner gaat doen. Gerichte acties. Voor een vrij leven.

Stap 1: Het succes van morgen start een avond van tevoren

Je start met de belangrijkste actie die je morgen te doen hebt. Begin met het noteren van de datum en daarachter je minimaal te halen punten voor die dag. Daag jezelf uit en zorg dat je minimum haalt.

 • De één (dag doel) : wat is je belangrijkste taak of actie die je gedaan moet hebben.
 • De drie acties: Je drie belangrijkste actie die na je ‘één’ komen.
 • Kruis bij de Mankracht Leefstijl Acties 2 of meer bolletjes aan in de eerste kolom. Heb je deze gedaan dan kruis je het tweede bolletje ook aan en heb jij je punten verdient. Ook heb je de mogelijkheid om zelf een actie in te vullen.

Stap 2: Mankracht Start Ochtend routine

Een goed begin is het halve werk en dat is nu ook zeker het geval. Begin de dag met een ochtend routine dat jou klaar maakt voor de dag.

Schrijf op wat je intentie is van deze dag, je kan hierachter komen door even 5 minuten stil te zijn en je handen op je hart te leggen. Ook schrijf je op hoe laat je uit bent gekomen en vanavond gaat slapen. Zo heb je de dag voor je en kader jij jezelf af zodat je niet te laat gaat slapen of tot in de kleine uurtje doorwerkt.

Vervolgens noteer je de punten die je verdiend hebt in je ochtend routine. Zo kan je punten score voor;

 • Minimaal 8 uur slaap
 • Een koude douche/af douche
 • 1 uur geen schermen in de ochtend
 • 3 glazen water drinken direct na het opstaan

Als je hiermee klaar bent is je start krachtig, en is je fundament solide voor deze dag. Nu kan je starten aan je ÉÉN en daarna aan de rest.

Stap 3: De Mankracht Leefstijl Planner Acties

Naast je ‘ÉÉN’ en ‘DE DRIE’ die je dag al tot een succes maken is je leefstijl van essentieel belang voor een goede dag. Investeer in een krachtige mindset, jouw lichamelijke gezondheid, je relaties en de zin in je dag. Als jij dit doet, worden je dagen niet allen goed, maar ook leuk, leerzaam en met een boost voor je gezondheid.

Gedurende de dag doe jij je gekozen acties het is aan jou in elke volgorde je deze doet. Zolang je maar doet wat je gekozen hebt. Ga je voor het eerst aan de slag met de planner, ga dan voor minder acties maar behaal wel alle acties.

Heb je een actie gedaan van die dag, kruis dan het tweede bolletje aan. Heb je alle acties van een element gedaan dan heb je de punten verdient.

Stap 4: De Eindig Sterk avondroutine

Na een dag waarin jij alles gedaan hebt wat je moest doen en vooral wilde doen, is het tijd om de dag af te sluiten. Het Eindig Sterk avondroutine is hiervoor jouw strategie. Je begint je avondroutine met het noteren van je inzicht van de dag. Wat viel je op? Wat heb je geleerd? Wat heb je ontdekt? Sta elke dag stil bij dat wat je ervaart.

 • 2 uur geen schermen voor het slapen
 • Noteer waar je dankbaar voor bent
 • Vul de volgende dag in
 • Bekijk je je doelen (Ik ga ervan uit dat deze ergens zichtbaar zijn want zo wordt je elke keer herinnert waar je het allemaal voor doet. Heb je dit nog niet opgehangen, dan is dit een mooie opdracht voor je.)

Als laatst vul je doormiddel van de bolletjes in hoe goed deze dag was op gevoelsniveau. Hoe voldaan ben je over deze dag? En, waren je acties en handelen in lijn met je Hart, Kern & Lichaam.

Heb je alles ingevuld? Dan tel je al je Mankracht Leefstijl Punten bij elkaar op en vul deze rechts onderin in.

Op naar weer een goede dag.

De Mankracht Leefstijl Planner Downloaden? klik hier

Deel deze post met vrienden

Dit wil je niet.

Mijn mails zijn de basis voor vitale mannelijkheid en staan bom vol praktische kennis, pijnlijke eye-openers en zijn anti-therapeutisch.

*Je kunt je altijd met 1 klik uitschrijven, als je te gezond wordt.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.