Testosteron verhogen dankzij een eigen plan

Testosteron verhogen is belangrijk. Testosteron is het heilige hormoon voor de mannelijke vitaliteit. Hoeveel weet jij ervan? Hoeveel heb jij ervan? Ik heb mij dat op een gegeven moment afgevraagd. Want als testosteron het slot is tot jouw mannelijk vitaliteit. Dan zijn jouw dagelijkse acties de sleutel die het slot open maakt. Niets is zo erg als opgesloten zitten in je eigen kracht. Vast in een dwangbuis. Vast in je patronen en vast is je denken. Waardoor je niet kan geven wat je te bieden hebt.

  • Die topprestatie tijdens je sport.
  • In je bedrijf waarmee je de wereld een stuk mooier maakt.
  • Je vaderschap waardoor je doorgeeft aan je kinderen.
  • Je relatie waardoor je steeds meer verbindt met de ander.

Geven wat je te bieden hebt kan alleen als jij de keuze maakt eerst het zelf te doen. Jouw lichaam is het transportmiddel waarmee je deze wereld bewandeld. Zodra jij deze keuzes maakt om je lichaam te geven wat het nodig heeft, stel jij het hiermee in staat om optimaal te presteren. Je gedachtes, je patronen, je acties zijn een weerspiegeling van de kwaliteit van hoe jij bent opgebouwd.

Mijn vraag aan jou… Draai jij op premium brandstof of draai jij op bagger?

Geef jij je lijf niet de beste brandstof loopt je motor (lijf) een keer vast, met problemen, ziekte, onverklaarbare klachten, chronische ontstekingen tot gevolg. Waardoor jij niet meer kan doen wat je het allerliefste doet!

Of geef jij je lijf de beste mogelijke brandstof wordt het onmogelijk ineens mogelijk. Omdat je lijf kan leveren wat jij van ervan vraagt. Gemiddeld genomen is de Nederlandse man allesbehalve gezond.

Sporten doen we wel. Thuisbezorgd en afhaal en kant-en-klaar kunnen daar alleen niet tegen op.

Kijk maar van de week in een willekeurig mandje bij de supermarkt. Kijk maar waar je de meeste mensen tegenkomt in de supermarkt. Niet op de gezonde afdelingen, dat kan ik je wel vertellen. Al dit eten is het grote probleem voor jouw testosteron.

Tijd om het roer om te gooien

Door je testosteron te verhogen naar jouw optimale niveau door dagelijks de keuzes te maken die werken voor jou en de doelen die jij stelt aan het leven. Als je in het winkelmandje kijkt van de gemiddelde Nederlander zie je dat algemene adviezen niet werken. Als je in de sportschool kijkt dan zie je dat trainen zonder plan ook niet echt wat oplevert.

Een persoonlijk plan daarentegen helpt je wel de winst te pakken die je wilt. De winst die jij uit het leven wilt halen hangt samen met de hoogte van je vrije en actieve testosteron. Neem dus geen genoegen meer met algemene adviezen. Want ze werken niet. Want jij bent niet gelijk aan je buurman.

Hoe wordt zo’n plan opgesteld?

Eerst grondig onderzoek te doen naar jou en hoe jij er nu voorstaat. Dat is echt essentieel. Dit doe je door bloed en speeksel te onderzoeken. Niets is persoonlijker dan dat. Want hoe weet je anders wat je moet doen? Niet dus.

Eerst het onderzoek dan de rest. Het plan wordt opgesteld aan de hand van de bevindingen uit de onderzoeken. Jouw plan is een echte puzzel, niemand is hetzelfde zoals ik al had gezegd. Zodra het plan af is kan jij deze uitvoeren. Hoe 100 dagen meedogenloos focussen op wat er uit het plan komt.

Niet van het plan afwijken. Dan pak je de winst die je wilt.

Nu is de vraag hoe kom jij aan zo’n plan? Heel simpel.

Vraag een Testo-Assesment aan.

Tijdens dit gesprek ontdek jij wat je te doen hebt om Vitaal Meesterschap te verkrijgen. Een gericht vooronderzoek om te zien waar de grote lijnen misgaan en de motor drijgt vast te lopen.

Is dit helder en duidelijk.

Dan weet jij waar je op te richten hebt. En kan ik je helpen bij het opstellen van het werkbaar en uitvoerbaar plan dat past in jouw dagelijkse ritme.

Lijkt het je wat om de komende 100 dagen volledig te focussen om jouw testosteron te verhogen en zo jouw optimale vitaliteit te bereiken? Stel niet uit en vraag dan jouw gratis Assessment aan!

Deel deze post met vrienden

Dit wil je niet.

Mijn mails zijn de basis voor vitale mannelijkheid en staan bom vol praktische kennis, pijnlijke eye-openers en zijn anti-therapeutisch.

*Je kunt je altijd met 1 klik uitschrijven, als je te gezond wordt.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.