De Academie

Welke opties zijn er

Training is het antwoord op obstakels. Training maakt competent. Competentie maakt vaardig en wendbaar. Vaardige en wendbare mannen winnen. 

Intensieve, leuke en leerzame trainingen op het gebied van de vier Elementen, Mindset, Gezondheid, Relaties & Zingeving. Niets is zo erg als dat je leiderschap over je leven hebt terwijl je relaties een drama zijn of je gezondheid je tegenhoudt. Het mooiste is als het in het allemaal in balans is en elkaar versterkt.

Op EigenKracht

Online – Op eigen tempo

Het is tijd voor een vitale injectie voor geluk en regie. En die vitale injectie dan ben jijzelf, als je gaat Op EigenKracht. Als jij zelf de touwtjes in handen neemt, vergroot je de impact en de vrijheid die je ervaart in je leven. De keuzes die je maakt zullen je helpen in een krachtige mindset, gezond lichaam, richting en overzicht in je leven.

High Performance Health Plan

Groeps- & 1:1 traject

High Performance Health Plan groepstraject is een 5 maanden traject + 5 individuele 1-op-1 coaching voor mannen die volledig leiderschap over hun lichaam willen en daarnaast meer uit hun lichaam willen halen, beter slapen, beter trainen, beter voeden en zo hun lichaam optimaal willen laten werken.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.