De Mankracht Academie

Welke opties zijn er

Training is het antwoord op obstakels. Training maakt competent. Competentie maakt vaardig en wendbaar. Vaardige en wendbare mannen winnen. 

Intensieve, leuke en leerzame trainingen op het gebied van de vier MankrachtElementen, Mindset, Gezondheid, Relaties & Zingeving. Niets is zo erg als dat je leiderschap over je leven hebt terwijl je relaties een drama zijn of je gezondheid je tegenhoudt. Het mooiste is als het in het allemaal in balans is en elkaar versterkt.

1:1 start sessie

Mankracht Target

De tool waarmee je binnen 35 minuten helder voor ogen hebt welke pijlers je belemmeren om je te ontwikkelen naar de beste versie van jezelf.
Stel scherp waar jij je op te richten hebt en gebruik deze kennis om te breken met de opgelegde beperkingen. Het is tijd voor actie

Online – eigen tempo

Kickstart online programma

Concretiseer je doelen en dromen tot een gericht actieplan. Voor allen MankrachtElementen, boost je Mindset, Gezondheid, Relaties en de Zingeving in jouw leven. Ga van groot naar klein en focus je op de stappen die je het meest zullen opleveren. Geen ingewikkelde actie, wel maximaal resultaat!

Groeps- & 1:1 traject

High Performance Health Plan

High Performance Health Plan groepstraject is een 5 maanden traject + 5 individuele 1-op-1 coaching voor mannen die volledig leiderschap over hun lichaam willen en daarnaast meer uit hun lichaam willen halen, beter slapen, beter trainen, beter voeden en zo hun lichaam optimaal willen laten werken.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.