In april 2011 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond en waardoor ik erachter kwam dat het leven maakbaar is en 6 jaar later mijn missie volledig zichtbaar is.

Namelijk: Mannen helpen om Vitaal Meesterschap te verkrijgen oftewel de gezondste versie van zichzelf.

Hey hallo, ik ben Paul

En 6 jaar geleden veranderde alles. Toen startte ik mijn praktijk voor Vitale mannelijkheid. Wat inhoudt dat ik mij bezighoud met het verbeteren en optimaliseren van de gezondheid van mannen door middel van leefstijl coaching en therapie.

Hoe het is gekomen dat ik dit fantastische werk doe komt terug uit mijn jeugd.

Mijn moeder heeft nogal wat lichamelijke issues waar zij mee te dealen heeft. Waaronder, reuma, fybromyalgie, spastische darmen. Allemaal even vervelend en veroorzakers van een leven vol pijn, ellende en vermoeidheid. Elke avond lag zij op de bank van de pijn. De opmerking van de artsen “Leer er maar mee leven”.

Dit is iets wat er bij mij niet inging en ik wil de antwoorden en vooral oplossingen voor mijn moeder. “Dan maak ik haar wel beter” was mijn reactie toen ik 16 was.

Nadat ik voor de zoveelste keer weer wat had gekocht voor haar, maar dit keer gebaseerd op vitamine en mineralen, zag ik iets bijzonders ontstaan. Na drie dagen lag zij niet meer op de bank van de pijn.

Toen vielen er voor mij heel veel kwartje.
Leefstijl als medicijn en gezonde voeding op recept.

En nu zij haar leefstijl aangepast heeft zij weer werkt en een moestuin van 300m2, heeft zij zelfs weer zin in het leven.

Om nog meer te weten te komen ben ik mij gaan verdiepen in de orthomoleculaire therapie. Wat inhoudt dat ik tot op celniveau weet wat het lichaam nodig heeft om optimaal en gezond te functioneren.

En omdat toegepaste kennis alleen van waarde is ben ik deze kennis, ook op mijzelf gaan toepassen. Ondanks dat ik geen zicht- of voelbare klachten of problemen heb.

Was het voor mij een gigantisch verschil wat de aanpassing in mijn eigen leefstijl teweegbracht.

Dit zorgde ervoor dat ik mij meer ging verdiepen in de mannelijke vitaliteit.

Als orthomoleculair mannen therapeut verdiep ik mij juist in het zo simpel mogelijk maken van de ingewikkelde wetenschap en verwerken in een persoonlijk toepasbaar plan.

Waarom ik nu doe wat ik doe!

En wat ik zie baat mij gelijk wat zorgen en dat is de volgende reden waarom ik nu doe wat ik nu doe.

Er zijn veel mannen die coaching/ therapie zinloos vinden en hulp vragen staat gelijk aan gezichtsverlies.

Voor deze mannen wil ik de pragmatische en actiegerichte ondersteuning bieden die zij nodig hebben.

En voor de mannen die eindeloos de materie in willen duiken om hun lichaam volledig te doorgronden. Voor hen ben ik er ook. Want zelf ben ik ook zo’n wizkid!

Geen Gedoe, Wel Resultaat!

Nu even wat luchtigs Want het leven is een feest

Want het leven is zo leuk! Elke dag weer ontdek ik toffe dingen en leuke mensen, doe ik dingen die ik leuk vind en lach ik geregeld mijn reet uit mijn broek. Mensen die mij echt kennen zullen het volgende 100% over mij weten.  

Nu is het aan jou

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Mannen onder elkaar kunnen alles vertellen, zonder schaamte of het hoog houden van maatschappelijke taboe’s. 

Als er iets is waardoor jij niet jouw optimale vitaliteit ervaart en je wilt hier wat aan doen. Dan kan je hier jouw Gratis Health Scan inplannen. Deze 1-op-1 sessie is er voor jouw als je geen idee hebt wat voor jou de juiste strategie is om aan te houden of als je niet weet waar je vitaliteit een boost kan gebruiken.