Mindset | Gezondheid | Relaties | Zingeving

Mankracht
Life coaching

Er is een verschil tussen dat wat je wilt horen en dat wat je moet horen. Voor een praatje ga je naar de kroeg, voor resultaat naar een personal coach.

Of boek direct een 1-op-1 Mankracht Initiatie Target Sessie. Als je snel advies en hulp nodig hebt. Na 30 minuten heb jij helder voor ogen welke vervolgstappen voor jou mogelijkheid zijn. Boek hier direct en ik bel je binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

Transformatieve aanpak

Ik geloof in helderheid, visie, aanpakken en realiseren in plaats van nog harder werken en (weg)rennen. Lanceer jezelf uit de startblokken waarin je nu staat.

Complete expertise

Vanuit persoonlijke ervaring en gedegen opleiding zorgen voor een totaal pakket aan kennis en kunde, aan jou om deze te grijpen, je voordeel eruit te halen en zelf te implementeren.

Persoonlijke aandacht

One size fits nobody. Jij bent uniek en dat moet ook behouden blijven. De pijlers waarmee ik werk staan vast. En jouw traject is maatwerk.

Direct helderheid nodig

Boek een 1-op-1 Mankracht sessie met mij. Ontdek in 1,5 uur hoe je ervoor staat op de 4 belangrijkste levenspijlers. De Mankracht sessie is voor jou als je niet een volledig personal coachingtraject wilt starten, maar wel snel persoonlijk advies wilt. Gebruik de knop hieronder om je Mankracht sessie te boeken, of lees verder als je geïnteresseerd bent in een compleet personal coaching traject voor mannen die leiderschap over hun leven willen.

Leef vanuit passie. Realiseer je doelen

Personal Coaching

Ik geloof niet alleen maar in rationele zaken en trajecten. Wij mannen lijken vaak alleen rationeel te handelen maar zijn wij dat ook? Er wordt teveel tijd, energie en geld verspild aan een eenzijdige benadering vanuit het idee dat mannen gevoelloos zijn en alles behalve irrationeel. Juist het samenspel tussen het rationele en irrationele zullen voor een verhoogde slagingskans zorgen. Koppel een leider in het leven, die zichzelf verdoofd om zijn pijn te verzachten, aan de beste coach die geen oog heeft voor dit stuk. Resultaat? NIETS!

Ook geloof ik niet alleen in 100% mindset, het geloof in jezelf en coaching op dit gebied alleen. Geloof in jezelf, en visionboard en hopen op je meditatie kussen dat het allemaal goed komt zullen je niet helpen daar te komen waar je wilt zijn.

Voor mij is de combinatie van dit alles de basis van mijn personal coaching trajecten. De ‘holistische’ aanpak via lichaam, geest, ratio en gevoel zijn dan ook vervlochten in de op maat gemaakte sessies, Dit noem ik de KernElementen. Om deze reden werk ik alleen met mannen die dit begrijpen en beseffen dat een eenzijdige benadering vrij kansloos is. De kracht zit in de combinatie en is op jou afgestemd.

Personal Lifecoach voor mannen

Inhoud van de trajecten

Wat heb je aan een personal coach en wat doet hij? Voor mannen die willen groeien als persoon om leider te worden over hun leven, gebruik ik de KernElementen: Het zijn de 4 basis elementen voor optimale prestatie. Hiervoor doorgronden we en benutten we de kracht van jouw mindset, waardoor je tot alles in staat bent, de kennis en wijsheid van het lichaam bezit om deze voor je te laten werken. Door het de juiste brandstof te geven, en de activatie van energie door echt in beweging te komen.

Elk traject wordt opmaat gemaakt en daardoor zal de impact van de KernElementen verschillen per traject. Wel vormen de 6 onderdelen van de KernBoosters de fundamentele basis van elk trajecten. 

ElementPower Protocol

Voor persoonlijke groei ga je aan de bak met de 4 pijlers voor succes in je leven: Mindset, Gezondheid, Relaties en Zingeving. Door gebruik te maken van de KernBoosters ben jij in staat om al deze elementen te optimaliseren doormiddel van lifecoaching. Op deze manier neem jij jouw eigen LOT volledig in handen.

Voor wie is
personal coaching

Mannen die echt ervaren dat er meer is in het leven dan stoïcijns de dagen af te werken in vaste stramienen, maar ook voor dié mannen die al stappen zetten om hun ultieme leven te leven en nog verder willen komen en zeker voor mannen die de puntje op de ‘i’ willen zetten op specifieke onderdelen van het leven. Wat hebben deze mannen gemeen? Zij hebben allemaal een personal coach. De focus van je coachtraject ligt op persoonlijke groei en je mindset in het leven. Maar je gaat ook aan de slag met je gezondheid, je relaties en de zingeving die jouw leven echt betekenis geeft. Deze onderdelen vormen een sterke keten aan schakels die jouw leven tot een weergaloos succes maken.
Het is mijn missie om mannen te helpen en begeleiden naar volledig leiderschap in het leven, waar plezier en genot niet verloren gaan!

Leren over leven & leven door leiderschap

  • Hoe bereik ik mijn doelen
  • Hoe blijf ik gefocust op dat wat belangrijk is
  • Hoe zorg ik dat ik alle ballen in de lucht houdt
  • Hoe gaat dit samen met mijn gezondheid en gezin
  • Hoe zorg ik dat ik positief blijf

Het leven is niet hopen om te overleven maar écht te leven. Door te leren over het leven en jezelf te doorgronden ontstaat er een samenspel van inzetbare kennis en potentie waardoor het leven niet zwaar, maar licht, vrolijk en vol groei en plezier zit. 

Wat doet of is een personal Coach

Ik kijk vanuit een ander perspectief naar het leven, verder terug of verder naar voren dan dat jij dat wellicht doet.

Tevens kijk ik oprecht naar jou, wie je bent, wat je doet en luister ik naar wat je écht wil.
Dat wordt verwerkt in jouw persoonlijk traject.

Iedereen ontwikkeld patronen in het leven, dit maakt wie je nu bent. Alles wat gebeurt is heeft je gevormd tot de man die je nu bent.
Je huidige leven is het resultaat van al die patronen, de manier van je communicatie, hoe je beslissingen neemt, de positie die je inneemt in het leven, het gedrag dat je laat zien en relaties die je aan gaat zijn allemaal op basis van de geleerde normen en waarde.

Verbeter en optimaliseer deze patronen en je krijg een verandering in jouw leven.
Breek met een patroon dat niet meer dient en doorloop een transformatie.

Doel van personal coaching is dan ook optimaliseer dat wat goed is, breek met dat wat niet meer nodig is en ontketen jezelf tot jouw maximale potentie

Snel persoonlijk advies boek jou G.O. sessie. Na 1,5 uur heb jij helder voor ogen welke vervolgstappen voor jou mogelijk zijn.

Boek hier direct en ik bel je binnen 24 uur voor het maken van een afspraak.

Man met een Missie checklist

Hoe je als echte man door een ‘Leiderschapscheck’ de koers van je leven volledig kan omgooien in de richting die jij wil!

Het leven is al zwaar genoeg, 8 uur werken, 8 uur slapen en die andere 8 uur zitten vol met van die moet dingen. Ondertussen niet weten wat je echt wilt en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Het hoeft niet langer zo te zijn.

Deze check is er om jou wakker te schudden, je ogen te openen en jou persoonlijk startpunt helder te krijgen om vandaar uit Je leiderschap over het leven nog meer te vergroten!

Vul hieronder je emailadres in

Na het insturen wordt je naar de vragenlijst gestuurd op een andere pagina.

De coachtrajecten

Traject 3 - 6 - 12 maanden

ManKracht

Voor mannen die hun eigen LOT in handen willen nemen

Investering: €877  – 2.497 – 4997 excl. BTW
Duur: 3, 6 of 12 maanden
Sessies: Om de week in de natuur of op locatie + online training

Tijd voor actie
Je voelt aan, je ziet de verandering in de maatschappij, maar wat is de juiste stap om te zetten. Wéér een training of cursus? Weer niet weten wat je aanschaft en zeker weten dat het eindresultaat is wat je had gehoopt.

Herken je dit?

Ik ben niet goed genoeg
ik ben het niet waard
Ik weet niet of ik het wel kan
Ik ben nu eenmaal zo, dit is het 

Dan is het NU aan jou om de keuze te maken om dit allemaal om te draaien. 

De garantie die ik je geef…
Er is altijd resultaat dáár waar jij voor wil gaan!

Na afloop van het traject heb je resultaat op de volgende gebieden in je leven:

Ik neem binnen 24 uur contact met je op voor de eerste afspraak

3-daagse volledig 1-op-1

Duik Diep

Snel, diepgang & vernieuwend

Tijdens dit prive traject, word je intensief begeleid en ga je aan de slag met datgene wat op dit moment belangrijk is voor jou om aan te werken. Waardoor jij inzicht kan krijgen op deze onderdelen van je leven en deze kan aanpakken bij de kern.

Tijdens het G.O. prive traject gaan we in constructief de diepte in op deze onderdelen

Investering: €1997 excl. BTW
Duur: 3 dagen aaneengesloten op locatie met in totaal 16 uur aan 1-op-1 coaching
Sessies: in de natuur + online training
Ontbijt, lunch en avondeten inbegrepen

Kort, krachtig & kwalitatief
3 dagen vol aan de slag met jou oude patronen en blokkades. Ontdek hoe jij in korte tijd mega stappen kan zetten richting jouw droomleven. 

Er vindt een uitgebreide intake vooraf plaats.
Zodat we op de dag zelf direct gas kunnen geven. Deze valt buiten de 16 uur van het traject.

Wat ga je doen?

Wandelcoaching in de natuur
Ademsessie in de natuur
Ontdek dat je zelf het extreme aan kan, d.m.v. het ijsbad
Plan maken om je doel te realiseren

Na afloop van het traject heb je resultaat op de volgende gebieden in je leven:

na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op om de intake en de retreat te plannen

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.