Both Sides of the River

Julien Oomen | muzikant en mannencirkel begeleider

Anderen ook inspireren? Deel deze aflevering:

Deel op facebook
Facebook
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op whatsapp
WhatsApp
Deel op email
Email
Deel op telegram
Telegram

Welke impact heeft muziek op jouw? Wat doet muziek als je het luistert. Je herkent het waarschijnlijk wel als je ergens bent dat muziek je raakt of dat muziek je gelijk weer op een plek kan brengen waar je op dat moment moet zijn of mooie herinneringen aan hebt. Muziek raakt verbind en verbroederd. Het brengt je dichter bij jezelf en het zet je tot nadenken. Waar het soms een uitdaging kan zijn om bij jezelf te komen maakt het muziek een stuk makkelijker om stukken onder ogen te komen of zelfs te begrijpen.

In deze podcast
Is muziek een toegangspoort naar jezelf? Of is het afleiding en brengt het alles behalve dan dichter bij jezelf. Dit deze aflevering gaat Paul in gesprek met Julien Oomen. Hij heeft een album gemaakt als ode aan het mannenwerk. Waarin hij liederen heeft opgenomen waarin hij zijn eigen ervaring uit en bezingt maar ook de zichtbare en voelbare verandering van andere onder woorden brengt. Dit album heeft zowel de zachtheid in zich als de rauwheid die het man zijn met zich mee kan brengen. 

De nummers die bezongen worden gaan over de afwezige en aanwezige vaders, het niet meer alles alleen hoeven doen want het broederschap van mannen is er om je te ondersteunen op je reis naar moderne mannelijkheid.

Verder in deze podcast:

Wil je wat delen:

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Deel met ons via #mankrachtpodcast op instagram. Of deel je je inspiratie op de Facebook pagina

Zullen wij Mankracht vrienden worden? Volg de podcast via:
Instagram
Facebook
Mail lijst

Hey, mag ik 5 sterren?
Vind je de Mankracht Academie Podcast gaaf? Wij van de Mankracht Academie in ieder geval wel. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen bereiken. En jij kan daar bij helpen door ons 5 sterren te geven op iTunes. Heel fijn als je dat als blijk van waardering zou willen doen.

 

Hey jij daar! Wil jij je in contact staan met je pure authentieke mankracht. 

Niet alleen onze luisteraars maar ook de gasten van de podcast hebben hun mannelijke potentie weten eigen te maken. Zowel fysiek als mentaal zijn zij nu in staat de wereld te veroveren met hun energie, daadkracht en focus. Doordat ze verbonden zijn met hun kern, hun hart en lichaam. Want zo kan een man pas echt van betekenis zijn in de wereld. Heb jij het idee dat dit is wat jij nodig hebt? Laten we dan een keer een bakkie koffie doen!

Meer info? Stuur Paul alvast een appje: 0630547662.

Held & halfgoden gezocht! Ben jij klaar voor een reis naar gezonde masculiniteit?

Heb jij wel is stil gestaan bij de volgende gedachte: Zijn de mannen van nu hetzelfde als de man van vroeger? Nee, dat zijn ze niet. De man van nu is bij lange na niet meer zo krachtig zowel fysiek als mentaal als jaren terug. We hebben ingeboet in ons zijn omdat er van ons verwacht werd dat we ons anders gingen gedragen. Dit is geleidelijk aan gebeurt. En de uitkomst is zichtbaar in het Mankracht Initiatie Target.

Binnen 30 minuten scherper dan ooit, hoe jij krachtiger in het leven gaat staan! Concreet, inzichtelijk en gelijk toepasbare acties voor daarna.

Geen gedoe. Wel maximaal aanpakken.

Stel jouw Mankracht Initiatie Target scherp en ontdek wat jij gaat doen om in de roos te schieten.

Maximaal jezelf zijn.
Maximaal in je kracht staan.
Maximaal genieten van je leven

Boek nu direct je Mankracht Initiatie Target sessie & sta krachtiger in je leven!

Deel op facebook
Facebook
Deel op linkedin
LinkedIn
Deel op whatsapp
WhatsApp
Deel op email
Email
Deel op telegram
Telegram

Podcast Socials

Stel je vraag

Heb jij een vraag voor in de podcast? Stel deze dan. Ik beantwoord je vraag persoonlijk! Klik hier.

© 2021 | Health Elements & Mankracht Academie Nederland

Webiste draait op: SYS Platform

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.