Het Testo-Assessment voor vitale mannelijkheid

Testosteron is voor jouw als man het hormoon dat de drijvende kracht is achter jouw levensenergie en vitaliteit. Met deze nul meting ontdek jij wat je nodig hebt om weer de potentie te ervaren van toen je 25 was.

Van 0-meting naar top potentie

Verhoog gericht het man-makend hormoon

Hoe voelde jij je toe je begin 20 was? Grote kans dat je net als vele mannen je onoverwinnelijk hebt gevoeld. Dit komt doordat je tussen je 20 en 25e je optimale testosteron spiegel in je lichaam hebt. Je was intern gelijk aan Don Juan met een krachtig en vitaal lichaam. Niets kon je van je stuk brengen.

Naarmate de jaren verstrijken daalt de productie van dit ontzettende belangrijke hormoon, testosteron. Dit is een natuurlijk gegeven maar daar heeft het lichaam eigen trucjes voor om dit probleem op te lossen. ALLEEN er is een probleem dankzij en doordat onze huidige leefstijl zo beroerd is, is het echt slecht gesteld met de man anno nu. Waardoor allerlei vitaliteitsproblemen de kop op steken. Gelukkig is er een oplossing.

Een testosteron test! Waarom is de impact hiervan zo groot? Omdat je in je lichaam kan kijken. Je komt er letterlijk achter hoe jij er op dit moment voorstaat. Want met deze informatie kan je namelijk echt gerichte stappen zetten naar jou optimale vitaliteit.

Testosteron is de levensenergie van de man

Herken jij jezelf hierin

Het assessment geeft je de alles bepalende voorsprong

Als je weet waar je staat wordt het helder voor je.

Er is altijd oorzaak en gevolg en jij hebt invloed op beide. zowel de oorzaak als het gevolg. Met het inzicht dat je verkrijgt tijdens het Testo-Assessment kan jij je gaan richten op de kern van het probleem. Waardoor je een ander resultaat gaat krijgen. Vol zelfvertrouwen hernieuwde energie vind, je potentie vergroot en daadkrachtig handelt.

De antwoorden het Assessment

De testosterontest

Met een speekseltest wordt jouw testosteron level in je leven bepaald.

Het assessment

Tijdens het assessment bespreken wij de uitslag en ontdek jij jouw T-levels

Het plan

Een persoonlijk vitaliteitsplan is nu gemakkelijker te maken.

Het VitaliteitsWiel is onderdeel van het Assessment

Met het Testo-Assesment

Ervaringen van anderen

Even voorstellen

Mijn naam is Paul Folmer en van jongs af aan ben ik al bezig met de zoektocht naar optimale gezondheid en vitaliteit. Daarom ben ik mijn gaan verdiepen in de werking van het menselijk lichaam op allerlei vlakken. Sport, voeding, medisch en daardoor ben ik uiteindelijk geschoold tot orthomoleculair therapeut. Waarbij ik mij volledig richt op de vitaliteit en kracht van mannen. Een specialist voor echte mannenzaken.


Het Testo-Assessment

Voor vitale mannelijkheid

Testo- Assessment

voor de drijvende kracht van de man
227
77 Uniek aanbod
  • Persoonlijke vragenlijst voor optimaal resultaat
  • Testosteron test op wetenschappelijke basis
  • 60 minuten 1-op-1 sessie
  • Direct toepasbaar advies
  • Jouw Assessment uitslag in je mailbox

De meest gestelde vragen

En natuurlijk het antwoord

Tijdens het Testo-assessment gaan wij 1 uur in gesprek. Aan de hand van de afgenomen testosterontest bespreken wij de uitslag en ontdek jij waar je staat met jouw testosteronniveau. Ook neem ik je mee in wat dit voor gevolgen heeft en uiteraard ook wat je kan doen om het testosteronniveau te verhogen. Zodat jij je weer vitaler voelt, sterker wordt en positiever in het leven staat.

Het Assessment is voor mannen die voelen dat dat er meer uit het leven te halen is. Wanneer jouw vitaliteit/gezondheid je tegenhoudt om de dingen te doen die je het allerliefste doet. Dan is het tijd om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. Voor mannen is het testosteron een onmisbare schakel zodra je hier minder van hebt heeft dit gevolgen voor je levenskwaliteit.

Nadat jij JA hebt gezegd en het Testo-Assessment hebt aangeschaft, ontvang je van mij een mail. Hierin ontvang jij de informatie over het assessment plus vraag ik je om het VitaliteitsWiel in te vullen. Heb je dat gedaan dan krijg je de test-kit thuis gestuurd. Het kan 2-3 dagen duren voordat je de test in huis hebt. Zodra jij deze test gedaan en opgestuurd hebt, dan maak je bij mij in de agenda een afspraak voor 2 weken daarna. Dan bespreken wij de uitslag tijdens het Assessment.

Als je jouw afspraak plant in mijn agenda dan krijg je van direct een mail toegestuurd met daarin de link om te video bellen via ZOOM. Als je op de link drukt op de geplande tijd dan kunnen we video bellen. Ik kan ook het scherm delen waardoor je precies ziet hoe jouw testuitslag eruitziet. Daarna krijg jij uiteraard de testuitslag opgestuurd.

Liever de afspraak fysiek in Utrecht? Geen probleem tijdens het maken van de afspraak kan je ook aangeven dat je in Utrecht wil afspraken. Je krijgt dan gelijk het adres door en het is gratis parkeren voor de deur.

Tijdens het Testo-assessment gaan wij zo’n 35 minuten in gesprek. Aan de hand van de afgenomen testosterontest bespreken wij de uitslag en ontdek jij waar je staat met jouw testosteronniveau. Ook neem ik je mee in wat dit voor gevolgen heeft en uiteraard ook wat je kan doen om het testosteronniveau te verhogen. Zodat jij je weer vitaler voelt, sterker wordt en positiever in het leven staat.

Het Assessment is voor mannen die voelen dat dat er meer uit het leven te halen is. Wanneer jouw vitaliteit/gezondheid je tegenhoudt om de dingen te doen die je het allerliefste doet. Dan is het tijd om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen. Voor mannen is het testosteron een onmisbare schakel zodra je hier minder van hebt heeft dit gevolgen voor je levenskwaliteit.

Wie vraagt wordt zeker niet overgeslagen

Heb je nog een vraag? Stuur gerust een mail naar info@paulfolmer.nl of vul onderstaand formulier in. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Ben je hier aangekomen dan kan je niet anders dan aanpakken

Neem de regie terug in eigen hand

Er is namelijk iets dat aan je knaagt anders was je nu niet hier. Iets in je is op zoek naar meer of naar beter.

Ondanks dat zal je wellicht wel willen weg klikken vanwege dat stemmetje in je hooft dat tegen je zegt dat je het wel kan zonder hulp kan of dat het nu niet het juiste moment is om te starten…

Maar met zo’n kleine investering heb je niets te verliezen en van alles te winnen. Omdat de meeste therapeuten of gezondheidsprofessionals niet op voorhand testen weet je niet waar je moet beginnen of dat je überhaupt wel moet beginnen. En kan je gericht handelen om je gezondheid te verbeteren.

Stel dat je maar een verbetering ziet van 10% in je gezondheid, levenskwaliteit en je testosteronniveau. Wat een wereld van verschil zal dat dan al zijn voor je? 

Als je niets doet, gaat het van kwaad tot erger. Je klachten in welke vorm dan ook zullen niet weggaan. 

Dus verkijk het inzicht in waar je nu staat, en pak de regie in eigen hand.

Stop met uitstellen. Stop met afwachten. Vergroot het inzicht in je vitaliteit.

En leef.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.