Versterk je Mankracht

Checklist

Binnen 2 minuten een score of jij je Mankracht te versterken hebt & de oplossing hoe je dit kan doen!

mediamodifier_image (4)
0
Vragen
0 %
Inzicht

Herken je dat je...

Verlang jij naar...

Dit levert de checklist op

Helderheid

Hoe relaxed is het als je inzicht krijgt in waar je staat. Vooral als je ook daarmee ontdekt wat je kan doen om je verlangens te realiseren.

Controle

Je ontdekt dat je zelf de touwtjes in handen kan gaan nemen. Neem vanaf nu echt de leidende rol en zie waar je naar toe kan in het leven.

Rust

Rust in je kop en rust in je lichaam. Dankzij de inzichten uit de checklist weet je wat je nu kan doen om de rust in je leven te intergrenen.

Praktische aanpak

Geen onzin, geen gelul maar hands on deck mentaliteit. Na de checklist wil je maar 1 ding en dat is je Mankracht echt versterken.

Wat zeggen andere

“De checklist van Paul heeft een boel rake en scherpe vragen.
Het zette mij meteen goed aan het denken. Alleen al door de. vragen te beantwoorden, kreeg ik al meer helderheid en inzichten. De follow-up van Paul was snel en waardevol.”

Patrick

“Een zeer verhelderende checklist die je echt aan het denken zet over jezelf, je leven en waar je naartoe wil!”

Armand

“Waardevolle checklist die me in een keer laat zien waar ik nu sta, waar ik naartoe wil en wat ik NU te doen heb om daar te komen” 

Paul V.

Die score komt wel even binnen, ook gelijk maar stappen genomen.

Chris

Kort, krachtig en eerlijk. Precies wat ik nodig had.

Daan

Zo kom je toch achter dat bepaalde onderdelen aandacht nodig hebben. En ik dacht dat ik de enige was met mijn issues.

Menno

Wie ben ik

Zelf onderzoek, wie ben ik, wat wil ik nu en wat ga ik doen met de kennis die ik heb opgedaan. Wat heb ik te bieden en hoe wil ik mijn leven invullen. Mijn persoonlijke missie werd steeds duidelijker, mijn masculiene energie en mijn mannelijkheid daar kon ik nog groeien. Ik ben dat gaan doen wat mij terug bracht bij mijzelf. Naar dat stuk wat ik jaren geleden verloren was. Ik ben mij gaan verdiepen in man zijn, mannen energie, het doel van de man in deze wereld en wat de relatie tussen vader en zoon doet voor je mannelijke energie. Ik vond mannelijke rol-modellen (mentoren) die mij hielpen om de man te zijn die ik diep van binnen al die tijd al was.
 
Zo werd het voor mij steeds duidelijk wat ik ik wilde doen. De groei die ik doormaakte in een aanzienlijke korte periode heeft mijn leven compleet veranderd waardoor er nu zelfverzekerder ben, mentaal sterker dan ooit, gelukkig ben en mijn LOT volledig in eigen hand heb genomen. Ik ben instaat om door de groeicurve mijn leven te controleren daar waar ik controle over heb, mijn mindset, mijn gezondheid, mijn relaties en het doel in mijn leven (zingeving).
 
Alle mist die mijn zicht blokkeerde is opgetrokken. Het werd kraak en kraak helder wat mijn persoonlijk missie is. 
 
Opeens wist ik het…
 
Als life en healthcoach help ik mannen die klaar zijn om hun Lot in eigen hand te nemen ook al weten zij niet precies hoe dat moet. Door de KernElementen Mindset, Gezondheid, Relaties en Zingeving te optimaliseren zodat jij als man je mooiste leven kan gaan (be)leven

Tijd om aan de slag te gaan met de checklist en Versterk je Mankracht 

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.