Vitaal Meesterschap

No nonsense leefstijl coaching met doelgerichte aanpak. Maximaal presteren dankzij een plan gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Werkend protocol

Je hebt maar één lichaam. Die verpesten is geen beste daad. Daarom wordt er een optimaal werkend protocol voor jou gemaakt die past bij jouw leefstijl en huidige situatie.

Complete expertise

Vanuit gedegen opleidingen en aantoonbare resultaten zorgen voor een totaal pakket aan kennis en kunde. Aan jou om deze te grijpen. Je voordeel eruit te halen en zelf te implementeren.

Persoonlijk aanpak

One size fits nobody. De pijlers waarmee wordt gewerkt staan vast en zijn complementair aan elkaar. Volledig maatwerk en op jou persoonlijke situatie afgestemd. 

De persoonlijke aanpak

Dat resultaat oplevert

Vaak onnodig moe, is je lichaam verzwakt, vatbaar voor van alles en ondervind je hier ellende van. Ben je van mening dat je levenskwaliteit laat liggen, omdat je niet optimaal presteert? Dan is het tijd voor een gerichte aanpak, geen moeilijke dingen, wel een concreet en helder plan gericht op jouw persoonlijke situatie. Een op maat gemaakt plan met 1 doel, RESULTAAT!

Gezondheid is een groot goed en als het niet optimaal is moet je er wat voor doen. Je kan mentaal wel alles eruit willen halen, maar als het fysieke stuk, zwak, ziek of ondervoed is houdt het al snel op. Als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg jij van het jouw lichaam terug wat jij wil. Een sterk gezond lichaam waarmee jij maximaal kan leven en presteren. Als jij dat wil is het tijd voor Vitaal Meesterschap.

Kies slim. Kies voor resultaat.

Gezondheid is naast een gift, 100% een keuze

Een gedeelte van je gezondheid krijg je genetisch mee. Zie het als een ‘Gezondheidsbankrekening’ waar je startsaldo op is gestort door je ouders. Dit neemt niet weg dat je het hiermee moet doen. Als jij goede en slechte keuzes maakt voor je gezondheid dan neem je geld op en stort je geld bij. Zo ontstaat er een balans tussen inkomsten en uitgave.

Nu is het dat bizar veel keuzes die onbewust gemaakt worden een negatieve invloed hebben op jouw ‘gezondheidsbankrekening’. Wat inhoudt dat je saldo steeds lager en lager wordt. Met als diepte punt dat je wellicht in de min komt te staan.
En dan… word je ziek of krijg je klachten.

Beginnend vaak bij vermoeidheid, verslechtering van het eetpatroon, slaapproblemen, lager libido, dikker worden van je buik, de bijkomende klachten van pijn of meer stress met toppunt BURNOUT.

Als jij blijft kiezen voor korte termijn genot zal de langer termijn ellende groter en groter worden. Het blijft niet bij een beetje energiegebrek of dat kleine afdakje waardoor je je ‘gereedschap’ niet meer ziet. Het zal alleen maar erger worden.

Want als jij niet gaat luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, worden de signalen groter. 

De oplossing ligt in:

Inhoud van het traject

Vitaal Meesterschap voor jou

Als eerst start je met een gedegen intake om te bepalen waar jouw startpunt ligt, wat je doelen zijn of wat je wilt verbeteren doormiddel van het plan.

Nadat jij jou plan hebt ga je deze stap voor stap integreren. In de eerste 3 maanden hebben wij wekelijks kort contact (30 min) om stap voor stap het plan uit te rollen voor jouw doelstelling. Geen moeilijke stappen wel concrete kleine overzichtelijke stappen die je steeds verder brengen. Consistent kleine stappen zetten wint het altijd van af en toe heel veel doen. Daarom deel je het op, houd jij overzicht en kan je het écht integreren in jouw leven. 

Na 3 maanden van intensief contact en aanpassing zullen de check up momenten 1x per maand zijn voor onderhoud. Elk drie maanden testen we de vooruitgang doormiddel van een nieuwe EMB test. Dit is essentieel voor de optimalisatie van je plan. Elk kwartaal kunnen we dan aanpassingen doen om het uiteindelijk doel van jouw Vitaal Meesterschap Plan te realiseren.

Wat ga je krijgen

Dit is jouw traject

Als je lichamelijk wilt winnen 

Vitaal Meesterschap is voor jou als je lichamelijk willen winnen. Je lichaam optimaal willen laten werken of wil dat die vage klachten eindelijk verdwijnen. Vol energie wilt in het leven wil staan, goed wil slapen, Je krachtig willen voelen door gerichte work-outs en een volledig voedingsadvies. Samen gaan we tot de kern en van daaruit wordt er voor jou een persoonlijk Vitaal Meesterschap Plan gemaakt. Dit persoonlijke actieplan is alleen op jou van toepassing en is er om de beste versie van jou tot uiting te laten komen. Geen fysieke belemmeringen meer, door vol in jouw energie te staan en je lichaam te voeden met dat wat het nodig heeft.
Want als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft geeft het jou terug wat jij verdient!

Dus als jij klaar bent om echt gezond te leven. Goede keuzes te maken zodat jouw gezondheid zijn optimale kracht levert, dan is het aan jou om de keuze te maken. Te gaan voor optimale Gezondheid zowel fysiek als mentaal.

Wat doet of is een Health Coach

Je gezondheid is meer dan alleen fysiek goed in je vel zitten, het is ook mentaal en helder zijn in je hoofd.

Vanuit een complementaire aanpak kijk ik naar alle mogelijk invalshoeken die van invloed zijn op jouw gezondheid. Dit verwerk ik in het je plan. Want een 360 graden beeldvorming is nodig omdat jij al je hele leven keuzes maakt op basis van wat jou geleerd is en wat jij je eigen hebt gemaakt. Jouw huidige situatie is hieruit ontstaan. Daarom is het onmogelijk om gelijk aan de slag te gaan met het eerste de beste wat naar vormen komt. Als dit wel de werkwijze is ben je bezig met pleisters plakken in plaats van de kern aanpakken.

Het is de samenwerking tussen de geleerde theorie en praktijkervaring. Deze gaan hand in hand en alleen zo ontstaat het resultaat dat je wil.
Het Plan moet passen in jouw huidige leefsituatie anders is het dweilen met de kraan open.

Het doel van Health coaching is dan ook kijken naar hoe jij jouw gezondheidsbankrekening zo gezond mogelijk maakt, dik in de plus komt te staan en daarmee in de groene cijfers. Zo zal voor de ene het goed werken om meer te ontspannen. De een zal wellicht meer moet gaan trainen, meer vet moet gaan eten of  juist de suikers laten staan. Het is een persoonlijk traject waar de verschillende vitale gewoontes voor voeding, beweging, mentaal welzijn en ontspanning centraal staan.

Wil je weten of Vitaal Meesterschap iets voor jou is?
Klik dan hier en laten we dan een (digitaal) bakkie doen.

Heel mensen denken dat pillen de oplossing zijn terwijl dit alleen maar de ondersteuning is van jouw Plan. Liever geen pillen natuurlijk, alleen soms kom je er niet onderuit. Het doel is in basis altijd échte voeding.

Leer wat je moet doen zodat je het na het traject zelf kan onderhouden. Geen levenslange trajecten of andere ongein maar een werkend protocol om jouw maximale gezondheid te ontketenen

Ervaringen van anderen

Het vitaalste 100 dagen traject voor mannen

De kortste weg naar de gezondste versie van jezelf

Vitaal Meesterschap

3497 100 dagen traject
 • Uitgebreide intake
 • 13 contact momenten
 • Persoonlijk Vitaal MeesterschapsPlan
 • Op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd
 • Voedingsadvies
 • Personal Training
 • Supplementen advies
 • 24/7 onbeperkt vragenstellen
 • Supplementen voor inkoopsprijs tijdens het traject

Plan jouw Match Call

Ontdek tijdens dit intakegesprek hoe ik jou kan helpen

Kwaliteitsgarantie

Alleen het beste is goed genoeg

Concreet betekent dit dat er gebruik wordt gemaakt van evaluatiemomenten om jouw proces te evalueren.

Ik neem kwaliteit erg serieus. Ik ben trots op het werk dat ik doe en de diensten en producten die ik lever wil ik kunnen blijven doen. Daarom vindt kwaliteit niet alleen belangrijk; ik garandeer deze ook.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Kwaliteit gaat natuurlijk over het resultaat wat behaald wordt als er 100% inzet en commitment wordt gegeven en geleverd van beide kanten. Voor mij is minstens zo belangrijk dat jij tevreden bent! Ik garandeer op de producten en diensten dan ook een optimale klanttevredenheid. En toetsen dit geregeld gekoppeld aan de diensten en producten.

Meest gestelde vragen

over dit traject

Tijdens dit traject krijg je mijn volledige aandacht, energie, kennis, ervaring en tijd voor jouw persoonlijke groei in jouw gezondheid en vitaliteit.

 • Uitgebreide intake met onderander een EMB test
 • Een opmaat gemaakt plan voor jouw gezondheid
 • Uitgebreide ondersteuning om jou plan te integreren in je leven
 • Tussentijds contact via e-mail of WhatsApp, zodat je terecht kunt met al je vragen

Je gaat je de komende tijd richten op dat wat voor jouw op dit moment het belangrijkste je gezondheid. Een quick fix bestaat niet. Wel het pad van gerichte acties die leiden tot het resultaat dat jij wilt. Tijdens die traject ga je stappen zetten die jouw helpen je plan volledig te integreren in je leven zodat jij vitaal meesterschap verkrijgt

Zodra jij jouw Vitaal Meesterschap traject hebt gekocht krijg een uitgebreide mail met daarin alle informatie en tevens de mogelijk om de eerste afspraak te plannen in mijn online Agenda. Je kan zelfs kiezen of je dit online of fysiek in Utrecht wilt doen.

Ook kan je ervoor kiezen om eerst en vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek te voeren. De Match Call is hiervoor zeer geschikt.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.