Vitaal. Krachtig. Energiek. Strijdbaar.

Vitaal Meesterschap

Hét traject voor mannen die 100% van hun potentie willen benutten om zonder consessies voluit te leven.

persoonlijke begeleiding

wetenschappelijk

Vaak onnodig moe, is je lichaam verzwakt, vatbaar voor van alles en ondervind je hier ellende van. Ben je van mening dat je levenskwaliteit laat liggen, omdat je niet optimaal presteert? Dan is het tijd voor een gerichte aanpak, geen moeilijke dingen, wel een concreet en helder plan gericht op jouw persoonlijke situatie. Een op maat gemaakt plan met 1 doel, RESULTAAT!

Gezondheid is een groot goed en als het niet optimaal is moet je er wat voor doen. Je kan mentaal wel alles eruit willen halen, maar als het fysieke stuk, zwak, ziek of ondervoed is houdt het al snel op. Als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg jij van het jouw lichaam terug wat jij wil. Een sterk gezond lichaam waarmee jij maximaal kan leven en presteren.

Dwars tegen en haaks op wat de standaard is, zo verken je onbekend terrein. En juist in dit onbekende terrein vind jij de kennis, tools en acties die nodig zijn om dat doel te bereiken. Voluit leven met een lijf en gezondheid dat jouw visie en leefstijl ondersteund. Als jij dat wil is het tijd voor Vitaal Meesterschap.

Intensief traject voor mannen

Het is tijd voor echte vitaliteit, zonder concessies. Vitaal Meesterschap is het traject voor mannen die zich er bewust zijn van hun lichaam de enige tool is die hem door het leven manoeuvreert. Waarbij consistente, gerichte dagelijkse acties gebaseerd op wetenschap je de duurzame garantie geven blijvend te investeren in een optimale gezondheid en daarmee een kwalitatief leven.

Wat ga je krijgen

Een persoonlijke handleiding. Dat is wat je nodig hebt. Zodat je weet aan welke knoppen je kan draaien om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het Vitaal Meesterschap traject krijg jij deze handleiding en de ondersteuning bij de implantatie van strategie.

Kennis over wat jouw lichaam nodig heeft.

Als je geeft wat je lichaam nodig heeft krijg je terug wat je graag wilt. Zo simpel is het. Jouw lichaam is ontzettend slim en weet precies wat het moet doen om problemen op te lossen en jouw investeringen moet inzetten voor maximaal resultaat.

5 Laboratorium tests

Deze tests worden gedaan door bloed en speeksel af te nemen. De uitslagen van deze onderzoeken geven een perfect beeld over hoe jou lichaam op dit moment functioneert. Zo ontstaat er een goed beeld over de welke dagelijkse acties nodig zijn om jouw optimale gezondheid te realiseren.

Persoonlijke Gezondheidsstrategie

Een gepersonaliseerde strategie die jouw instaat stelt het optimale uit je lijf en je vitaliteit te halen. Dit persoonlijke plan is voor jouw de sleutel tot succes. Je ontvangt ook een werkboek waarin je de dagelijkse acties bijhoudt om consistent te blijven werken aan je gezondheid

Coach- en Verdiepingssessie en Evaluaties

Om te blijven focussen en te zorgen dat je op het pad blijft dat nodig is hebben wij veelvuldig contact. Werk jij aan de hand van verschillende 100 dagen plannen aan je lijf, je geozndheid, en volgroeide mannelijkheid. Aan het einde van het jaar heb jij zowel de ideale structuur om voor een optimale gezondheid, als een fundament om te bouwen aan de toekomst.

Ijsbad

Omdat het leuk is en vanwege de enorme gezondheidsvoordelen voor ons als man gaan jij in een ijsbad zitten. Het ijs verteld je iets over jezelf. Hoe je omgaat met stress en wat je hier van kan leren. Daarbij is het een enorme testosteorn booster.

En Meer

Het wordt een jaar waarin jij volledig voor jezelf gaat. Geen cocessies aanvaart en volle bak kiest voor jezelf. Tijdens het jaar ga je zowel fysiek al mentaal uitgedaagd worden om Vitaal Meesterschap te verkrijgen.

De mannelijke vitaliteit ligt onder vuur

En dit kan je er tegen doen

De moderne leefstijl laat zijn sporen na in de cijfers over de mannelijke gezondheid. We zijn dikker, zwakker en ongezonder dan ooit te voren. Gemak, en comfort hebben gezorgd voor deze ongezonde mannelijke vitaliteit.

De grootste problemen ontstaan testosteron tekort.

Het mannelijk hormoon zorgt voor spieropbouw, vruchtbaarheid, vetverbranding en geeft je de energie om de dag succesvol te laten zijn. En met een daling van 40% in de afgelopen jaren is het slecht en lijkt het er niet beter op te worden. Hoe dit komt?

We vullen ons lichaam met troep en ellende zonder na te denken van de langer termijn gevolg zijn. De oplossing is simpel:

Geef wat het lichaam nodig heeft en krijg er een gezond lichaam voor terug.

Dit betekent dat je een keuze te maken hebt. Doorbreek het taboe! Ga je voor een goede gezondheid of blijf je hangen op niveau waar je niet zit? 

het Taboe

Ongezonde mannen bestaan niet

Gezondheid is belangrijker dan ooit te voren, toch heerst er een taboe op. Dit omdat het niet cool, stoer of hard genoeg is. Genoeg mannen die maar wat  graag meer het lichaam en de energie willen dat hun in staat stelt het maximale uit het leven te halen maar dit niet doen, omdat de maatschappelijke druk groot is. Over je issues praten is niet cool. En doe je niet als man. Met als gevolg dat je blijft doen dat het issue er niet is. Om dit taboe te doorbreken hieronder cijfers en klachten die samenhangen met ongezonde mannen.
Doorbreek het taboe.

De Problemen van vandaag de dag

Testosteron niveau t.o.v. 30 jaar geleden
-40%
Mannen met overgewicht
53,2%
Mannen met chronische ziekte
53%
Mannen met hart- en vaat ziekten
11,5%
Burn-out klachten (fysiek of mentaal)
1,2 miljoen
Onvruchtbare mannen
10,2%

* Nederland telt: 8,6 miljoen mannen

Klachten bij een laag testosteron

Het probleem

We zijn dikker, zwakker en ongezonder dan ooit te voren. De mannelijke vitaliteit ligt zwaar onder vuur. Dit komt door beleid, de moderne leefstijl en dagelijkse keuzes. Mannen verliezen steeds meer hun kracht en vermogen te handelen, te genieten en te strijden voor voor wat hij waard is. Dit komt omdat de man ergens een chronisch tekort aan heeft.

Gezond Testosteron

Het alles bepalende man-makend hormoon keldert naar beneden, verliest zijn functie en maakt ons vatbaar. Vatbaar voor gemak en comfort. Praktisch alles is met 1 druk op de knop geregeld, besteld of in huis. Met het grootste issue de one size fit’s all mentaliteit. Algemene adviezen zijn de standaard en moeten het resultaat geven wat je wilt.

Ben jij de standaard? 
Ben jij iedereen?

Nee dat ben je niet. Jij bent jij en wat jij nodig hebt voor je gezondheid kan totaal anders zijn dan wat de ander nodig heeft. En juist hier wordt geen aandacht aan besteed.

De oplossing

Vitaal Meesterschap. Verhoog je Vitaliteits’s IQ, want zonder kennis en een blinddoek kom je nergens. Ga van doen wat je geleerd is en je in de huidige situatie heeft gebracht naar, doen wat voor jouw persoonlijk goed is. Combineer wetenschap met een allround hands-on aanpak en je krijgt een persoonlijk winnend gezondheidsstrategie.

Jouw gezondheidsstrategie opgebouwd uit vier fasen

Uniek traject

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Vitaal Meesterschap is een uniek traject op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Het traject wordt elke keer weer gepersonaliseerd zodat het perfect aansluit bij jou gezondheidsdoelen. Je krijgt een persoonlijk gezondheidsstrategie waarin staat hoe jij jouw gezondheid optimaliseert.

Jouw strategie wordt zorgvuldig opgesteld uit verschillende bloed- en speekseltesten die naar laboratoria worden gestuurd voor analyse. Jouw vitaliteit pak je aan op een wetenschappelijke manier. 

We kijken naar de kwaliteit van jouw huidige gezondheid op basis van een persoonlijke uitgebreide intake: waar loop je nu tegenaan, waarin wil je jezelf verbeteren en hoe doe je dat? Waar sta je nu en waar wil je naartoe? Welke gezondheidsdoelen wil je behalen?

Wordt begeleid naar de vitaalste versie van jezelf

Vanuit goed onderzoek ontstaat het fundament waar je op kan bouwen. Weet waar je nu staat en je weet wat je te doen heb om te komen waar je wilt zijn.

De conclusie en de samenhang van de uitslagen van het onderzoek creëeren jouw winnend persoonlijke gezondheidsstrategie.

Het plan krijgt een vorm dat matcht met jouw dagelijkse ritme waarin je passend wordt uitgedaagd zodat je weerbaar, wendbaar en competent wordt.

Het uitrollen van jouw persoonlijke strategie. Want alleen als je handelt krijg je het resultaat. Gerichte handeling geven je het gewenste resultaat. Soms niet leuk wel nodig. 

Maak kennis met je coach

Paul Folmer | De Testodokter

Voor mij is gezondheid een van de belangrijkste zaken in het leven. Zonder je gezond lichaam ben je nergens en kom je nergens. Wil je wat bereiken, dan zal je lichaam in staat moete nzijn de handelingen en acties uit te voeren die daar voor nodig zijn. Lukt dat niet heb je een probleem. 

En voor mij kwam het testosteron probleem al vroeg naar voren. Een van mijn ballen was niet ingedaald en de operatie kwam net op tijd. Anders was ik nu onvruchtbaar en had ik een leven lang hormonale problemen gehad. Zo fragiel en tevens ook zo krachtig is het lichaam in het zelfherstellend en optimaliserend vermogen.

Om die reden ben ik Health Elements gestart om mannen te helpen hun optimale gezondheid te verkrijgen zodat ze alles uit het leven kunnen halen.

De Belofte

Ik kan je 3 dingen beloven

1. Je gezond gaat 10X door het dak
2. Je krijgt een werkbare strategie die zo gepersonaliseerd dat je alleen maar kan slagen.
3. Je ontwikkeld een duurzaam en krachtig vitaliteitsprotocol die je helpt om je gezond oud te worden.

Vitaal Meesterschap: Optimale gezondheid. Goed leven. Meer geniet.

Twijfel Je Nog? Vraag je gratis call aan

Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal te laat of verkeerd kiezen. Dat zou jammer zijn, want dit traject kan je leven veranderen. Mocht je toch nog twijfelen vraag dan een gratis Match call aan. Dan gaan wij samen bekijken of dit traject passend is voor jou. 

Dit is wat je krijgt

Totale waarde

Onbetaalbaar

Welke prijs leg jij op je gezondheid? Dit traject is een levensinvestering dat verder rijkt dan 365 dagen. De investering nu is:

€ 7500,- incl btw

Wat andere zeggen

Veelgestelde Vragen

Het Vitaal Meesterschap traject is voor elke man die zichzelf wil ontwikkelen en meer uit zichzelf wil halen. Het maakt niet uit of je 16 of 66 bent. Het traject wordt op jouw afgestemd waardoor het altijd volledig van toepassing is. Je gezondheid en vitaliteit geven het leven letterlijk zin, je hebt je lichaam en geest nodig om van het leven te genieten. Het belangrijkste is dan ook dat jij alles uit je gezondheid wil halen om vol uit te leven.

En natuurlijk leven we momenteel in een onrustige wereld. Hoe ga je daarmee om? Hoe zorg je ervoor dat je gezondheid je niet in de steek laat? Hoe houd je focus op je doelen en hoe ga jij jouw vitaalste leven invulling geven?

Door dit traject zal je veel meer inzicht krijgen in jezelf, je gezondheid en de kracht van je lichaam. 

Het traject en daarmee jouw persoonlijke gezondheidsstrategie wordt vormgegeven op basis van zaken. 

  1. Wetenschappelijk bloed- en speeksel testen
  2. Jouw dagelijkse leven

Niets is ergens dan een fantastisch plan dat niet toepasbaar is in jouw leven. Daar pas ik voor en zou jij ook 'moeten' doen. Het gaat alleen maar ergernis en frustratie geven wat niet te goede komt aan je gezondheidsdoelen. Een plan dat aansluit bij jouw wensen en leven is een een goed plan. Omdat het daarbij ook wordt onderbouwd door wetenschappelijk onderzoeken laten de feiten zien waar het mis gaat en de vitaliteit winst op je ligt te wachten.

Tijdens dit traject krijg je mijn volledige aandacht, energie, kennis, ervaring en tijd voor jouw persoonlijke groei in jouw gezondheid en vitaliteit.

  • Uitgebreide intake met onderandere een EMB test en een speciaal samengestelde bloed- en speeksel test. Beide worden door het lab onderzocht.
  • Een opmaat gemaakte gezondheidsstrategie voor jouw vitaalste leven.
  • Uitgebreide ondersteuning om jou plan te integreren in je leven
  • Een werkboek om je voortgang bij te houden en je dagelijkse acties te monitoren.
  • Tussentijds contact via e-mail of WhatsApp, zodat je terecht kunt met al je vragen
  • En dat wat nodig is om je doel behalen.

Je gaat je de komende tijd richten op dat wat voor jouw op dit moment het belangrijkste je gezondheid. Een quick fix bestaat niet. Wel het pad van gerichte acties die leiden tot het resultaat dat jij wilt. Tijdens die traject ga je stappen zetten die jouw helpen je plan volledig te integreren in je leven zodat jij vitaal meesterschap verkrijgt

Zodra jij jouw Vitaal Meesterschap traject hebt gekocht krijg een uitgebreide mail met daarin alle informatie en tevens de mogelijk om de eerste afspraak te plannen in mijn online Agenda. Je kan zelfs kiezen of je dit online of fysiek in Utrecht wilt doen.

Ook kan je ervoor kiezen om eerst en vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek te voeren. De Match Call is hiervoor zeer geschikt.

Je investering in dit traject kun je opvoeren als studiekosten. Vraag je financieel adviseur hoe dit in jouw specifieke situatie van toepassing is. Ben je ondernemer dan valt de aankoop van het programma onder zakelijke kosten. De investering is inclusief 21% btw die je als ondernemer natuurlijk kunt terugvorderen.

Staat jouw vraag er niet tussen, mail gerust naar info@paulfolmer.nl en stel daarin jouw vraag.

Kwaliteitsgarantie

Concreet betekent dit dat er gebruik wordt gemaakt van evaluatiemomenten om jouw proces te evalueren.

Ik neem kwaliteit erg serieus. Ik ben trots op het werk dat ik doe en de diensten en producten die ik lever wil ik kunnen blijven doen. Daarom vindt kwaliteit niet alleen belangrijk; ik garandeer deze ook.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Kwaliteit gaat natuurlijk over het resultaat wat behaald wordt als er 100% inzet en commitment wordt gegeven en geleverd van beide kanten. Voor mij is minstens zo belangrijk dat jij tevreden bent! Ik garandeer op de producten en diensten dan ook een optimale klanttevredenheid. En toetsen dit geregeld gekoppeld aan de diensten en producten.

Vraag je match call aan

Wil je weten of het het Vitaal Meesterschap traject iets voor jou is plan dan hier je call.

Als je tot hier bent gekomen vraag jezelf dan dit af..

Blijf je verder in de cirkel/ratrace lopen waarin je nu zit, afvragend wanneer de perfecte tijd is om het wel te doen. Er is geen perfecte tijd er is wel jou start die het einde betekent van dat eindeloze lange gezeur en geklaag over je vitaliteit. Want zeg nou is eerlijk, nog langer blijven lopen met dit energieniveau, deze stress en dit lichaam, is geen optie.

Stel je is voor dat het nu wel jouw kant op valt, je gezondheid en je lijf je wel ondersteunen in dat wat je wilt, zonder gedoe, zonder tegenspraak en zonder klachten.

Wat betekent dit voor de kwaliteit van je leven?
Wat betekent dat voor de kwaliteit van je relatie?
Wat betekent dit voor jouw rol als vader?
Wat betekent dit voor de kwaliteit in je werk?
Wat betekent dit voor je zelfvertrouwen?

Doe wat nodig is en krijg wat je verlangt. Win lichamelijk. Verbeter je leven.

Dit is wat je krijgt

Totale waarde

Onbetaalbaar

Welke prijs leg jij op je gezondheid? Dit traject is een levensinvestering dat verder rijkt dan 365 dagen. De investering nu is:

€ 7500,- incl btw

Scroll naar top