PAUL FOLMER

Het Vitale Man Programma

Bouw aan jouw persoonlijk fundament

Is dit herkenbaar voor je

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Het kan anders… zodat je weer volop kan genieten van het leven. Eruit kan halen wat erin zit. De prestaties die je wilt behalen ook fysiek kan bereiken.

Oftewel…

Waar jouw gezondheid je een leven geeft, ontneemt het ontbreken van een goede gezondheid je leven. Pak de regie in eigen hand en neem de controle terug over de aspecten van je leven waar je invloed op hebt. Dan geef jij het lichaam wat het nodig heeft en krijg je terug wat je graag wilt. Een energiek, vitaal en vooral krachtig lijf.

Hoe je dat voor elkaar krijgt?  Weggaan van korte termijn oplossingen en richting langer termijn oplossingen bewegen. Zo win je elke dag terrein, versterk jij je gezondheid, je mannelijkheid en verhoog jij je energieniveau.

En op welke vlakken ga jij de vitale winst pakken? Zowel fysiek (voeding, beweging, ontspanning en slaap) als mentaal (zelfvertrouwen en positieve mindset)

En waar begin je dan?

Juist in je lijf. En met goed onderzoek zodat je weet wat jou nu tegenhoudt te de regie te pakken. Want je bent je biochemie. Je gevoel, je gedachtes en je acties komen voort uit een balans of disbalans in het lichaam. Daarom beginnen we met een bloedtest, zodat we weten hoe jouw lijf er aan toe is. Om vandaar uit een strategie te bepalen en uit te zetten die aansluit bij jouw wensen.

 

Na 100 dagen

Dat wil jij toch ook?

Ervaringen van anderen

Samen sta je sterk

Je hoeft het niet alleen te doen. In de coachsessies en in het contact tussendoor pakken we samen jouw leefstijl aan, passend in jouw dagelijkse structuur

Verandering en vooral verbetering vraagt om actie. En het liefst natuurlijk gerichte actie want met hagel schieten in de hoop dat je doel treft is zinloos. Je ontdekt in 100  dagen hoe jij jouw gezondheid naar een hoger niveau kan tillen. Zelfs op dagen dat je er eigenlijk geen zin in hebt of het zwaar tegenzit. Want je weet dat je altijd kan terug grijpen op een strategie die letterlijk op jouw lijf geschreven is.

En wat mooier is mooier is, is dat je de trucs, tips en hacks weet toe te passen maar ook je eigen lichamelijke handleiding gaat snappen. Zo kan jij vanaf vandaag elke dag blijven bouwen aan jouw optimale gezondheid.

Consistentie is de sleutel, de dagelijkse acties het slot, en jouw leefstijl de deur naar jouw optimale gezondheid.

Het Programma

Het Vitale Man Programma

Bouw aan jouw fundament
750 100 dagen programma
  • Uitgebreide intake
  • Persoonlijke leefstijl actieplan
  • Wekelijkse feedback video
  • Stel je vragen via Whatsapp
  • Opties: 1-op-1 fysieke begeleiding
  • Opties: een bloedtest voor nog meer verdieping

Kwaliteitsgarantie

Concreet betekent dit dat er gebruik wordt gemaakt van evaluatiemomenten om jouw proces te evalueren.

Ik neem kwaliteit erg serieus. Ik ben trots op het werk dat ik doe en de diensten en producten die ik lever wil ik kunnen blijven doen. Daarom vindt kwaliteit niet alleen belangrijk; ik garandeer deze ook.

Hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd?

Kwaliteit gaat natuurlijk over het resultaat wat behaald wordt als er 100% inzet en commitment wordt gegeven en geleverd van beide kanten. Voor mij is minstens zo belangrijk dat jij tevreden bent! Ik garandeer op de producten en diensten dan ook een optimale klanttevredenheid. En toetsen dit geregeld gekoppeld aan de diensten en producten.

Scroll naar top