Word een Vitalere Man

Ondanks je drukke leven en overvolle agenda toch het fysieke resultaat behalen wat je voor ogen hebt. Waardoor jouw lichaam je ondersteund tijdens je werk en privé leven in plaats van ophoudt en tegenwerkt.

Herken je dit...

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Het kan anders… zodat je weer volop kan genieten van het leven. Eruit kan halen wat erin zit. De prestaties die je wilt behalen ook fysiek kan bereiken.

Oftewel…

Waar jouw gezondheid je een leven geeft, ontneemt het ontbreken van een goede gezondheid je een  leven. Pak de regie in eigen hand en neem de controle terug over de aspecten van je leven waar je invloed op hebt. Dan geef jij het lichaam wat het nodig heeft en krijg je terug wat je graag wilt. Een energiek, vitaal en vooral krachtig lijf.

Hoe je dat voor elkaar krijgt? Weg met korte termijn oplossingen en richting langer termijn oplossingen. Zo win je elke dag terrein, versterk jij je gezondheid, je mannelijkheid en verhoog jij je energieniveau.

En op welke vlakken ga jij de vitale winst pakken? Zowel fysiek (voeding, beweging, ontspanning en slaap) als mentaal (zelfvertrouwen en positieve mindset)

En waar begin je dan? Juist in je lijf. En met goed onderzoek zodat je weet wat jou nu tegenhoudt de regie te pakken. Want jij bent je biochemie! Je gevoel, je gedachtes en je acties komen voort uit een balans of disbalans in het lichaam. Daarom beginnen we met een bloedtest, zodat we weten hoe jouw lijf er aan toe is. Om vandaar uit een strategie te bepalen en uit te zetten die aansluit bij jouw wensen.

De Inhoud

Het Resultaat

Eindelijk je vitaliteitsdoel bereikt wat inhoudt:

Start nu en wordt een vitalere man

Niets is zo vervelend als een lijf, mindset of gezondheid dat je tegenhoudt volop en volluit te leven. Met dit programma krijg je de tools in handen. Waardoor jij een een structuur gaat creëren, dat jou in staat stelt in de drukte van de dag die keuzes te maken die bijdrage aan jouw vitaal man zijn.

  • 90 dagen plan – 13 weken – online begeleiding
  • Bloedtest
  • Wekelijkse contact / accountability
  • Onbeperkt vragen stellen
  • Persoonlijk plan + registratie document
850 excl. btw
  •  

Is dit voor jou?

Het Vitale Man traject kan zeker iets voor jou zijn. Als jij grip op je gezondheid wil, sterk wil worden of fysiek een transformatie door wil maken, stop dan maar met zoeken. Wil je zeker weten of dit bij je past voor dat je besluit in te stappen? Plan gratis en geheel vrijblijvend je  Doorbraak sessie in. Tijdens dit 1-op-1 gesprek kom jij erachter of dit traject voor jou is of dat iets anders beter aansluit.