2x per jaar laat ik mij testen.
Om te zien hoe ik ervoor sta. En hoop altijd op een positieve test!

Dit doe ik omdat het belangrijk is dat mijn lichaam krijgt wat het nodig heeft. En doe wat goed is om mijn gezondheid in topconditie te hebben en te houden.

In mijn laatste test van een paar weken geleden, testte ik positief!

Na een verschrikkelijk jaar waar de sportscholen dicht waren waardoor je veel minder kon doen voor je gezondheid, stress bijna het nieuwe normaal werd en sociale contacten er weinig waren. Had ik verwacht dat ik negatief zou testen. 

Want stress, dichte sportscholen en gevangen in isolement zijn allemaal voorbeelden van echte testosteronkillers.

Een paar weken geleden deed ik het Testo-Assessment zelf. De testosterontest om te kijken hoe goed het gesteld is met de productie van dit hormoon wat zo te leiden heeft gehad het afgelopen jaar. Mijn uitslag was dit.

Wat blijkt en daar ben ik blij mee dat dit aantoont dat mijn persoonlijk vitaliteitsaanpak werkt. Want alleen een gepersonaliseerde aanpak zorgt voor resultaat. One size fits nobody!

Een persoonlijk plan komt niet zomaar uit de lucht vallen. Hier is onderzoek voor nodig en dit gebeurt via een uitgebreide intake met vragenlijsten, een hormoontest en een EMB-bloedtest.

De EMB is de basis van het plan. Want hiermee wordt inzichtelijke gemaakt waar het lichaam uit balans is. Je kan een EMB-uitslag hier zien.

Aan de hand van alle informatie en data die verzameld is ontstaat het plan. Een werkbaar realistisch en vooral passend plan voor jou en je dagelijkse invulling, vol met tools, hacks sportschema’s en adviezen die op jou zijn afgestemd. 

Want niets is zo erg als ‘Het Perfecte Plan’ dat Imperfect voor jou is.

Wat kan jij nu doen om vitaler en gezonder te worden, en dus lichamelijk te winnen?

VOLG DE ONLINE MASTERCLASS

22 juli om 20:00 is de Masterclass – Boost je testosteron. Hierin neem ik je mee in hoe jij ervoor kan zorgen dat jij testosteron en daarmee je mannelijke vitaliteit in topconditie brengt. Deze masterclass kan je gratis volgen. Aanmelden klik hier.

HEALTH SCAN

Ook kan je ervoor kiezen om de Health Scan te doen. In dit gratis 1-op-1 gesprek van 60 minuten leg ik een vergrootglas op je gezondheid zoals hij nu is om te laten zien waar voor jou persoonlijk de winst op je ligt te wachten. Is dit wat bij jou past? Vraag dan hier jouw Health Scan aan.

Wat je ook doet, doe dat wat bij je past en zorg dat het gepersonaliseerd is. Want dat is het perfecte plan.

Als jij ook een positieve test wil, start dan met de masterclass of de Health Scan.

Deel deze post met vrienden

Deel op facebook
Deel op linkedin
Deel op email
Deel op whatsapp

Dit wil je niet.

Mijn mails zijn de basis voor vitale mannelijkheid en staan bom vol praktische kennis, pijnlijke eye-openers en zijn anti-therapeutisch.

*Je kunt je altijd met 1 klik uitschrijven, als je te gezond wordt.

Categorie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top