PAUL FOLMER

EMB-test

“Je bent jouw bloed”

Wist je dat er je bloed dagelijks 7000 keer langs je hart, longen en anderen belangrijke organen stroomt. Je bloed bevat een lading onschatbare waarden. Zuurstof, bouwstoffen, hormonen en nog ontzettend veel meer. Daarbij vervoert je bloed ook de afvalstoffen die je lichaam niet meer nodig heeft. Dit gaat dus dagelijks door je bloedvaten van orgaan naar orgaan, van cel naar cel en van je hersenen tot je grote teen.

Als je het bloed bestudeert kan je tekorten en overschotten ontdekken in die ontschatbare waarden. Ook kunnen bepaalde infecties gevonden worden. Maar dit is niet het enige wat je aan informatie kan vinden. Als je met een ruimere en complementaire benadering kijkt naar een bloedonderzoek kan je veel meer informatie vinden. Dit gebeurt dan op energetische basis. Je kan dan op basis van de ‘energie’ in het bloed belastingen of blokkades ontdekken.

Met de EMB-test pak je zowel de ‘reguliere’ als de ‘complementaire benadering van bloedonderzoek. 

 

Meten is weten, bloed is leven.

Misschien ben je al lange tijd ontzettend vermoeid, heb je last van vage klachten waar je geen raad mee weet, slaap je slecht of heb je een concentratievermogen van een goudvis. Dan is de EMB-test iets voor jou. Ook zijn er nog veel meer mogelijkheden waarvoor de EMB-test handig kan zijn.*

De EMB-test (Energetische Morfologische Bloedtest) geeft een beter beeld waardoor jij ‘problemen’ ervaart. Aan de hand van deze uitslagen kan er een beter en gerichter Vitaal Meesterschap plan gemaakt worden. Het plan is speciaal gericht op jouw huidige situatie.

Wat kan je allemaal energetisch meten in het bloed:

 • Of jij je afvalstoffen wel kwijt kan;
 • Stress levels (cortisol en reactie op stress);
 • Of je wel de juiste voedingsmiddel kan opnemen;
 • Hormoonstatus (testosteron bijvoorbeeld);
 • De 4 belangrijkste neurotransmitters (dit zijn je gaspedaal, rem, motor en uitknop van je lichaam);
 • Elektrosmog (gevoeligheid voor straling en WiFi);
 • Vitamine en mineralen (bijv. B12, Vit-D, Zink en magnesium);
 • Intoleranties (eet de verkeerde voeding en je crashed in je energie levels).

Ook worden anderen reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes);
 • Rode bloedcellen (erytrocyten);
 • Witte bloedcellen (leukocyten);
 • Hemoglobine (Hb, ijzer) en Hematocriet (Ht);
 • Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC).

Van test naar vitale man

Tijdens onze eerst afspraak voor jouw Vitaal Meesterschap plan doen we deze test. Met een vingerprik kunnen er een paar druppels bloed worden opgevangen welke naar het lab worden gestuurd. Met een paar bedoel ik dan ook 1 ml (+/- 16 druppels). Het lab analyseert het en met uiterlijk 2 weken ontvang ik een rapport met de uitslag. De uitslag wordt verwerkt in je Vitaal Meeschap Plan.

*Wil je weten of de EMB-test iets voor jou is of staat jouw ‘probleem’ er niet bij vraag het na tijdens een Health Scan.

Imu-Pro test
voedingsintolerantie test

IgG test voor inzicht waar je wel en niet tegen kan

Je IgG-voedselallergietest, ook wel bekend als ”voedselintolerantie test” wordt uitgevoerd door een zeer professioneel en gespecialiseerd laboratorium (ProHealth). Het laboratorium analyseert je bloedmonster op aanwezigheid van specifieke IgG-antilichamen tegen een breed scala aan voedingsmiddelen. Deze antilichamen kunnen gedetecteerd worden doordat zij zich kunnen binden aan specifieke proteïnen van maximaal 270 voedingsmiddelen. Op basis van de resultaten van de titter van de antilichamen worden de voedingsmiddelen in drie groepen ingedeeld: ”niet verhoogd”, ”verhoogd” en ”zeer verhoogd”. Benieuwd wat ImuPro voor u kan betekenen? Vraag de ”voedselintolerantie test” * nu aan!

ImuPro-test de belangrijkste voedingsmiddelen, zoals typische soorten vlees, groenten, fruit, granen, zuivelproducten en kippenei. Bekijk ”documenten” voor een overzicht van de geteste voedingsmiddelen. 

Een gespecialiseerd laboratorium voert een betrouwbare diagnostische test (ELISA) uit om IgG-antilichamen tegen 90 voedingsmiddelen in uw bloed te meten. Op basis van de resultaten van de antilichaamtiter worden de levensmiddelen vervolgens in drie groepen onderverdeeld:

 • Niet verhoogd
 • Verhoogd
 • Zeer verhoogd

De geteste specifieke IgG-concentraties weerspiegelen niet direct het voorkomen of de ernst van serieuze klinische symptomen. Zij vormen de basis voor ene eliminatie en provocatie voedingspatroon. ImuPro begeleidt u door dit proces d.m.v. 3 fases: eliminatie, provocatie en stabilisatie.

Notitie: De ImuPro voedselallergie IgG-test, ook wel voedselintolerantie * genoemd, bepaald niet klassieke IgE-allergiën (type 1) of intoleranties op lactose, fructose en histamine. In deze zaken dienen andere onderzoeken te worden uitgevoerd.

verschillende test mogelijkheden

 • Basic (90 voedingsmiddelen)
 • Vegan (90 voedingsmiddelen)
 • Compleet (270 voedingsmiddelen)

klik hier voor de factsheet en de informatie over waar op getest wordt.

Scroll naar top