Als je niet kiest krijg je het voor je kiezen

Eindelijk die man worden die diep al zo lang wilt zijn? Bekijk de opties en maak jouw keuze om eens en voor altijd dat resultaat te behalen wat je al zolang voor ogen hebt.

Kies je traject

1-op-1 coaching

Mankracht Lifecoaching

Ik geloof niet alleen maar in rationele zaken en trajecten. Wij mannen lijken vaak alleen rationeel te handelen maar zijn wij dat ook? Er wordt teveel tijd, energie en geld verspild aan een eenzijdige benadering vanuit het idee dat mannen gevoelloos zijn en alles behalve irrationeel. Juist het samenspel tussen het rationele en irrationele zullen voor een verhoogde slagingskans zorgen. 

Health Coach

Health in Business

Voor mannelijke ondernemers die gezond in bedrijf willen zijn. No nonsense health coaching met doelgerichte aanpak. Gezondheid is een groot goed en als het niet optimaal is moet je er wat voor doen. Je kan mentaal wel alles eruit willen halen, maar als het fysieke stuk, zwak, ziek of ondervoed is houdt het al snel op. Als jij het lichaam geeft wat het nodig heeft, krijg jij terug van je lichaam wat jij wil.

Groepstraject 6 maanden

High Performance Health Plan

Voor mannen die Lichamelijk willen winnen en het niet alleen willen doen. Dit groepstraject is een onderdopeling in de optimalisatie van jouw Mankracht Gezondheid. In 6 maanden krijg jij alle kennis die je nodig hebt om het maximale uit je lichaam te halen. Allen belangrijke onderwerpen worden behandeld, van voeding tot testosteron en van slapen tot je training. Dit traject dekt alles.

Scroll naar top

Waar wil je naar toe?

Checklist

Versterk je mankracht

12 vragen om binnen 2 minuten een score te krijgen of jij je Mankracht te versterken hebt & natuurlijk de oplossing hoe je dit kan doen!

E-book

Bewust man zijn

Het comfort van in beweging zijn is ergens komen.
Omarm het en bereik datgene wat je al zolang al wil. Klaar met de oude jij, Klaar voor de NIEUWE JIJ!

Wat vond jij ervan

Schrijf je review

Of als je liever een review schrijft via Facebook kan dat ook.